Aydoğan dostum bence de sıralama yazdığın şekilde. Yağ sorununu halletmişlerse iyi olmuş. Nazar değmesin severek binmeni dilerim =)
Motutku kardeş çok uzun sürüyo yaa okumak =) ama bana baya faydası olmuştu. umarım gönlüne göre bişey alırsın.
Aydoğan dostum bence de sıralama yazdığın şekilde. Yağ sorununu halletmişlerse iyi olmuş. Nazar değmesin severek binmeni dilerim =)
Motutku kardeş çok uzun sürüyo yaa okumak =) ama bana baya faydası olmuştu. umarım gönlüne göre bişey alırsın.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
herkese selam.
bu aralar toplantılar oluyor mu ? varsa katılmak tanışmak isterim.
gerçi ankarada kar bu hafta sonu etkili oldu ama şu an 7. caddede burger kingdeyim ve pamperonun önünde 1200 gs, fazer. aquila dan oluşan bi grup gördüm bitim kanlandı
haber verirseniz sevinirim...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
arkadaşlar eymir kartını aldım. arabayla da girerim diye. detayları isteyen olursa paylaşırım.
selam arkadaslar BEN ANKARA MEMEUR SEHRİ BU YUZDEN DE BUTUN ZIHNIYETLERDE MEMUR GIBI DIYORUM DA KIMSE INANMIYOR GELIP GIDIP BAKIYORUM KIM EN SON NE KONUSMUS DIYE HALA AYNI YAZI VAR KIMSE YOK YA BENDE DOĞMA BUYUME ANKARALIYIM AMA BUNEDIR YA HIC KIMSEDE SOSYALLIK YOK MILLET ANCA HAFTA SONU OLUNCA ALIŞ VERIS MERKEZINE GITMEYI BILIYOR BASKA BIR SEY YOK MOTORUMU ALINCA ORGANIZASYONLARI BEN YAPACAM YOLLARDA TEKTUK KEYFE BINENLERI GORUYORUM YADA ALAYI KURYE ANKARADA BITMIS YA MOTOR LA SOSYALLIK
BİR İNSAN KENDİNİ NASIL BİLİYORSA KARŞISINDAKİNİDE ÖYLE ZANNEDER:cat:
sçetin çok iyi söylemissin malesef ankara motor olarak pasif bir şehir tabi nedenler arasında çok yokuşlu ve kalabalık trafiginde katkısı büyük..
umarım havalar duzeldıgınde yeterlı sayıyı elde ederiz de gezi olaylarına el atarız diyorum...
Geziler kış olsada yapılıyor arkadaşlar sadece pek fazla siteye yazılmıyor ilgi gösterilmediğinden profilimden msn adresimi eklerseniz sizide online olarak bilgilendiririz..
herkese merhaba
tolga saygun
38-ankara
merhaba hoşgeldin.bende yeni katıldım.
hoşgeldiniz arkadaşlar ankarada organizasyonlar oluyor ama malum 1 aydır yağmur yağıyor pek çıkılmıyor çıkılsa bile saniye içersinde karar veriliyor bana email adreslerinizi yada cep numaralarını atarsanız haber verebilirim
yada kenan arkadaşımıza
bu arada ybrsi olan yokmu yaww tanısalım gezelim akalım gecelere
Serdar geçen gün bahçeliye gitmişsiniz 15 - 20 motor dogrumudur? bide hafta sonuna bi organizasyon yap hadi bakem
arkadaşlar ben şimdiye kadar sadece scooter kullandım.ehliyetim var ama hayatımda hiç vitesli motor kullanmadım.bana parası neyse motor öğretebilecek birileri var mı?ayın 15inde izin için ankaraya gelicem.o arada varsa boş vakti olan bir arkadaşım bana motor öğretebilirse çok mutlu olurum.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
işte dostum o maliyet çok fazla olduğu için böyle bir yola başvurdum.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
yaamur war dediler cıkarmadım motoru..camdan gecen mutlu motorları izliyorum yok boyle bişiy =)
Hani yemekler müsilli diyolar da müdür onlara yedirip izlerken onlar sırıta sırıta yiyo ya onun gibi ehah =)
selam ankaralı mt ci abilermartın sonunda veya nisanın 15 inde bi motor alıcam ALLAH izin verirse.bişi sorcam ne gibi aktiviteler yapıyosunuz gezilerinizde motoru alınca bizde katılabilirmiyiz
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
katılabilirsin elbette fekat bi baklava seramonisi war, onu yerine getirmen şartıyla bugün bi ahlatlıbel-gölbaşı-eymir yaptık.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 86 kullanıcı var. (0 üye ve 86 misafir)