hmm... teşekkürler arkadaşlar, yani motor bayilerinin hepsi diyorsunuz kısaca
hmm... teşekkürler arkadaşlar, yani motor bayilerinin hepsi diyorsunuz kısaca
Merhaba, Ankara MT üyesi arkadaşlara duyurmak istedim ;)
Yaklaşık bir aydır motorumu kışın güvenle saklayabileceğim bir yer arıyordum ve sonunda bir yer buldum.Cumartesi günü grupça otobanda Gerede’ye doğru gazlarken Ankara’ya dönüşte KGS’lerimize para yükletmek için gişelerde durduğumuzda yanımıza Race kullanan bir abi geldi,tanıştık sohbet ettik.Kendisi Ankara’da Kanuni Yetkili servisiymiş ama kendisi de race-motor tutkunu,Honda CBR600-RR kullanıyor,birlikte Optimum’da birer kahve içtik.Konu konuyu açtı ve olay kışın motorumuzu nerede saklayacağız-a geldi.Ben ve birkaç arkadaşım apartman şeklinde evlerde oturduğumuz için kışın motoru koyacak yer problem oluyor,gene bir palet gibi birşey bulup zar-zor bodruma indireceğiz deyince getirin benim kapalı garaja koyun,yerim yurdum belli,10 senedir aynı yerdeyim dedi,bizde de gerçekten güven uyandı ve Pazar günü bir arkadaşımla götürüp bıraktık onun garajına,zincirleyecek yer de olunca süper oldu..Gayet güvenli ve çok cüzi bir miktar (Bize de tekerleri kaldıracak,motoru havada tutacak demir şeylerden yaptırsın diye) karşılığında motorum artık kış boyunca güvende.
Arkadaşlar amacım kesinlikle ama kesinlikle reklam vs.. değil,bu yüzden o abinin telefon numaralarını,dükkan adresini falan buradan yazmak istemiyorum. Benim gibi kışın motorunu güvenle saklayacak yeri olmayan arkadaşlar varsa,bana ulaşsınlar. Ben onları yönlendireyim eğer kafalarına yatarsa onlar da faydalansın bu imkandan istiyorum.
Motorumun ve o abinin garajının birkaç resmini koyuyorum,dileyen bana maille ulaşır (hasanorica@hotmail.com) ya da pm’den ulaşır ben yardımcı olmaya çalışırım.
Umarım moderatör arkadaşlar bun konuda art-niyet var diye düşünüp silmezler.Amacım benim gibi sorun yaşayan arkadaşlarıma yardımcı olmak çünkü.
Herkese kazası belasız,keyifli sürüşler dilerim..
motorunu kimselere emanet bırakma derim hasan. dünyanın 1001 türlü hali var, ama mecbursan bişey diyemem.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Ankaralı motorseverler.Ben hala CBF 150 alamadım.Sizlerden yardım almak istiyorum.Kuryeye girmemiş,yeni,en az 2008 model,siyah,kazasız ve km'si 2000'in altında CBF 150 arıyorum.Olaki aklınıza gelir kefil olacağınız bir motor bulursanız lütfen bana ulaşın. 0 506 282 42 90
eraysarac@hotmail.com
Ankara MT'nin Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, sizlere ve ailenize huzur, sağlık dolu günler dileriz. Sevgilerle Antalya MT.
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
KURBAN Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Bütün MT Grubunun Kurban bayramını kutlarım...MT Antalya
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Tüm Ankara'lı arkadaşların Kurban bayramı kutlu olsun...
ANKARA MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ
BURSA MT
kurban bayramınız kutlu olsun kayseri MT
ANKARA.... BAyramınız kutlu mutlu huzurlu olsun..............
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ankara mt ve butun motosıklet camiasının bayramını en ıcten dıleklerımle kutlarım
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
kurban bayramınız mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
motoruna aşık olan herkesin guzel bir bayram gecirmesi dileiyle =)
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Tüm ankara mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
BÜTÜN İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLAR ESENLİKLER DİLERİM D.BAKIR MT
nice mutlu bayramlara kahraman maraş mt
ANKARA MT Ailemizin KURBAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)