cevap olarak bu yeterlidir anlayana .. anlamayıp hala başkasının dümen suyunda ve o başkasının azıyla mesaj yazanlar bu mesajı iyice okursa ne demek istediğimizi anlarlar
Ediyor..
Gaza gelip hiç bir sorunu yokken bana
top diyen üyeyi dahi atarken rahatsız oluyorum ..
çünki yolda göresem tanımam .. ona ne kinim ne garezim ne nefretim olabilirki.
Bu site bu ayak oyunlarını az görmedi .. burada bişiye sinirlendi birileri itiraz etti idare edildi.. yetkilerini aştı idare edildi .. siteden atılması gereken işler yaptı gene idare edildi ..yetkileri alındı sadece .. gitti yeni iste kurdu .. kurar kurar kime ne .. üye olarak devam etsin istedik .. sonuçta arkadaşımız ki hala bi sorunum yok kendisi ile ..
o ne yaptı bu sayfaları kullanarak biz x yerdeyiz hadi sizde oraya gelin dedi .. yine atmadık sabrettik aslında kendide biliyoduki bu tip reklam yapan anında uyarısısz atılır ..
devam etti yok burası yeşil değil ben yeşil yerler biliyorum demeye .. sonuçta biz arkadaşımız için canını feda edecek bi milletiz ..yönetiminde sabrının ve hoşgörüsünün bir sonu var ..
2 yıl önce emok amblemini bende avatarımda kullanıyodum .. avatar kurallarına aykırıdır dedi bir üye başlık açtı.. yönetim üyeye hak verdi bana rica etti sil diye sildim . inat etmedim yönetici olarak ilk ben uymalıydım kurala .. benim avatarım akimse dokunamaz demedim sonuçta ..
şimdi bakıyorum arkadaş dolmasına gelen üyeler adam toplamaya çalışıyo .. biz şurada şu saatte toplanıyoruz diye .. daha öncede bizim siteden kopan ve gidip site kuran 10 dan fazla grup oldu .. ve bu oyunları en az 10 kere gördük
aynı oyun , aynı hamam aynı tas, ayıp değilmi .. İsteyen istediği siteye gider üye olur . ben en az 7-8 motoforuma üyeyim .. buna allahın kulu karışamaz
Ama buraya gelipte hadi malum yerde toplanıyoruz diye adam toplama telaşı nedir ..
Buna izin vermiyeceğiz .. atıldı dediğiniz üyelerin çoğu süreli banlanmıştır yani süreleri doluncaki 7 gündür bu süre geri gelecekler .
inanın buradan birilerini atmak hiç işimize gelmez .. bu adam toplama yarışımnda bu rant dünyasında dimi ama
hiç bir yöneticinin hiç bir üye ile sorunu yoktur.. Ankara ki çoğu okumuş bilgili üyelerden oluşan bir il grubu bunu anlıyacaktır..
lütfen sakin kararlar alalım..
köprüleri atmayalım daha o köprüden ne kadar çok gelip geçeceğimizi unutmayalım ..
umarım anlatmak istediklerimi bir nebze olsun anlatabilmişimdir.