bayramınız kutlu olsun arkadaşlar, nice bayramlara..
mt_kütahya bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Ankara grubu toplanmaya devam ediyormu ? Buluşma varmı ?
ediyor ama gizli saklı buluşuyor
her çarşamba Anatolia'da. Parola "şafak"
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Prometheus
Bayram diye emin olamadım. Bugünde kaçırdım resmen buluşmayı. Artık bir sonraki bahara kaldım desenize.
Tüm Ankara MT ailesinin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum
arkadaşlar ankaradan şırnağa motosiklet yollatmayı düşünüyorum kargoyla.bu iş kaça patlar bana.motor mondial 125 zn.çok büyük ve ağır bir motor değil yani.tanıdığınız indirim yapabilecek kargocu varsa çok sevinirim.
Ankara MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ
.
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar
bende ankara mt nin bayramını en içten dileklerimle kutlarım
Bir Tanrım Var Bir Motorum Bu Ankarada Yapyalnızım
ankara polatlıda yamaha servisi varmı varsa telefonunu bilen varmı?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ağzını hayra aç daha 1 yaşında bile değil. Uyuz Sami Yarın sensiz gidiyoruz işte gezmeye oh olsun sucukların fotolarını görünce ağzından salyalar aka aka izlersin artık
evet papağanım tenten
beldeyamanın sitesinden aldım tanımıyorum
YÜCEL KOLL ŞTİ
ANKARA
POLATLI
0 312 623 11 10
herkesin gecmiş bayramı tekrar kutlu olsun ewt ordu mt den transfer olmuştum ankara mt ye ve bugun prometheus yani Onur abim le mt ye girebilmem için gereken kopek kulubesi kaplama calısmaları neticesinde calısmalarımdan ötürü mt ye gırmeye hak kazandm zorlu ve enterasan bir mulakattı artık bende burdayım .....
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini , siyasi ve politik yazilar yasaktir. Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir. Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
TARTIŞMA İÇEREN MESAJLAR SİLİNMİŞTİR.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Ankara Mt Lütfen Yardım
1.2005 model Kanuni 150C yi 3 aydır kullanıyorum. Epey bi bakıma ihtiyacı var. Ama Kanuni Servisine götürmeye korkuyorum.Epey bi masraflı olur diye düşünüorum. ( Yapılması gerekenler tahminimce Yağ değişimi sibop buji ayarı vs) performansı eskiye göre çok kötü durumda belki de daha ciddi bi sorunu olabilir.Çalışmada bi problem yok.
2.yoksa iyi bi ustaya mı götürmem lazım bilemiyorum. Motor daha önce Mersinde olduğundan bakımları daha önce orda yapılıyodu.
3.Honda Efe de kask ve mont fiyatlarını bilen var mı tavsiye edermisiniz. Yada başka nerden alabilirim? Şu an ki kaskım knox ama camı kırıldı.
4.Gelecek yaz değiştirmeyi düşünüorum ve 3 milyarlık bi makina istiyorum ne tavsiye edersiniz.Benim motorun ederi 600 700 sanırım.
Konu hakkında bilgisi olanlar sorularımı cavaplarsa memnun olurum. Hepinize kazasız sürüşler
Bir Tanrım Var Bir Motorum Bu Ankarada Yapyalnızım
Şu an bu konu içerisinde 82 kullanıcı var. (0 üye ve 82 misafir)