Haftalardır? Ben de onu soruyorum işte. Her hafta buluşuluyor mu? Benim ilk defa haberim oluyor bundan mesela.
Haftalardır? Ben de onu soruyorum işte. Her hafta buluşuluyor mu? Benim ilk defa haberim oluyor bundan mesela.
May the Force be with McLaren Mercedes
watercolours
konu kapatılmıs ama uzgunum bısı solemeden edemıcem bence sen Ankara'nın gusellıgını ve baskent olmasını kıskanıyorsun
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][SIZE="3"]born to ride[/SIZE][/COLOR][/FONT] :bounce:
Ankara'nın tek düzeltilemeyecek eksiği denizi olmaması. Ben Ankara'nın bir Avrupa başkenti gibi olmasını istiyorum da konu nerelerden nerelere geldi . Ve ben sıkıldım.
May the Force be with McLaren Mercedes
neyse şimdi kimler var bu pazar?
1. mithrelios
2. açıkyol
3. gupilya
4. .
belkiciler
1. setr74
cumartesi sınav sonrası bursaya gideceğim düğünden sonra yetişebilirsem ben geliyorum arkadaşımın arabasıyla gittiğim için net birşey söyleyemiyorum belkicilere kaydırın beni
"Ankara'nın tek düzeltilemeyecek eksiği denizi olmaması. Ben Ankara'nın bir Avrupa başkenti gibi olmasını istiyorum da konu nerelerden nerelere geldi . Ve ben sıkıldım."bak böle demişşin kardesıım kapatalım dedık ama sen baksana uzattın avrupa baskentı gıbı olmuyo iişte sen git avrupa baskentlerıne o zaman ya ankara bence böyle (kötüsü ve iyisi) cok güzel
selam beyler ben MT_SİVAS tan ankaraya geldim tatile motosikletimde
burda ama ankarayı pek bılmediğim için yabancıyım burda neyse herkeze merhaba demek istedim bu arada yeni mahalledeyim
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
bende gelirim belki
1. mithrelios
2. açıkyol
3. gupilya
4. .
belkiciler
1. setr74
2. Ohyeah
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
bende belkiciyim.bide ben esat da oturuorum.en polissiz nereden gelirim anatolia ya bilen var mı arkadaşlar.
Can YERLİ
06 YC 502
arkadaşlar yağmur hafiften serpiştirio...yarınki hava durumu hakkında bilgisi olan warmı?
Can YERLİ
06 YC 502
hava durumunu takip etmedim bursayada gidemedim ama işin kötü yanı radyatör hortumum çatladı rekoruda kırıldı yarın motor yatacak gelebilirsem yayan geleceğim.
http://www.ntvmsnbc.com/news/WEA_Front.asp?faa=Ankr
ntv ye göre parçalı bulutlu 35/22 C olacakmis, tam da sürüş havası
araba konusunda sorun çıktı bizim evde de(ulen 3 kişiyiz 2 araba var hala sorun cikiyor-neyse bi yandan da motoru açıklamam ve kullanmam için elime koz bunlar... of of hiç de sevmiyorum boyle oyunlari ya mecbur birakiyolar yaf), ben de yayan gelicem sanirim, çetin emeç tarafından geçen varsa alabilirse tabi daha memnun olurum çünkü kask mont vb derken baya bi kilo yük olacak elimde:(
ok, şöyle yapalim, ben seni 11.00 da türkocağı(anatolia nın olduğu cadde) ile çetin emeç in kesiştiği yerde, sen çetin emeçten türkocağı'na doğru sağa döner dönmez beni alabileceğin gibi bekleyeyim. elinde kask olan fazla kişi olmaz herhalde o noktada beni tanirsin
çok çok sağol.
Arkadaşlar motorumu aldığımda sizi gölbaşına davet ediyorum.
Yakında gelecek, şuan özel yetenek sınavı bi belli olsunda
Ankarayı beğenmeyenmi var? Buyurun Ankara gölbaşı resimleri
İstediğiniz aktivite olsun.
yeni parkımızı görmelisiniz, inanılmaz uzun ve büyük
merhaba arkadaşlar, bende gelmek isterdim ama evde boya işi var , sanırım gelemem, haftaya inşallah.
www, gölbaşı resimleri süper, yamaç paraşütü resmi sanırım odtü havacılığın, bende eski bir üyesiyimde, ah ah ne güzeldi havada süzülmek
arkadaslar gelmek isterim ama ehlıyetim olmadıgı icin gelemiyorum ama sizden gezzi resimleri bekliyorum
güzel ama biraz az katilimli bir bulusmayi gerceklestirdik. sohbet edip bozuk ankara yollarinda biraz motokros yaptik geldik.
ben tabi eve girmeden yol kenarinda kaski vb çantaya atarken, sıfır ekipman motora binmis iki cocuktan laf yedim, abi sende kask var motor yok diye. neyse evdekilere aciklarsam motoru bugün, haftaya da bulusmaya artik cabbarcığım ile birlikte gelicez.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)