selamlar angaraaaaa.
noldu yaw herkez bi geyik bi geyik. berberin lanetimi var üzerimizde nedir?
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
Arkadaşlar; motosikletin kışlık bakımı için neler yapmam lazım?
Zincirinin kısaltılması gerektiğini bile yeni öğrendim
Başkaca tavsiyeleriniz olursa sewinirim.
Şimdiden teşekkürler
Bu arada Berber nası katılacak mı camiaya yeniden?
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
son kasa spor bir sey dusunuyorum alper abi, tur motoru da olabilir ful genajli da, fuarda da bakip sonra karar vericez ins
zincir kisaltilmiyor arkadan geriliyor, ama onu ayda bir kontrol etmek lazim kisa ozel degil, kislik bakim dedigin depoyu agzina kadar doldurup 2 haftada bir calistirirsin 1-2 otoparkta tur atip geri parkedersin, öyle sitede yazilanlar gibi uzun uzadiya kasmaya gerek yok
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Zinciri ayda bir mi kısalttırıyoruz? Her gün birşey öğreniyorum. : ( Ya es kaza öğrenemeseydim. Sakıncası ne olurdu peki? yoldan mı çıkardı motor, ölür müydüm ki?
Birde karbüratörün değişmesi lazım, antifiriz falan, sonra birşey karıncalanma yapar demişlerdi ? Bütün bunları duyunca tırstım. Bütün kışımı motorun başında garajda geçirmem gerekecek galiba
ufakcım bak arkadaş ne güzel izah etmişş.. kendini o kadar kasmana gerk yok ki.... haftada bir çalıştır motorunu 5 dakka olsun bitsin başka bişeye gerek yok... zincir germe işlemini de birkaç kere ustasına gittikten sonra kendin bile yaparsın... tabii dikkat edersen...hadi görim seniii...
[COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]
ya işin sinir bozucu olan tarafı niye serviste bana bunu söylemiyorlar o kadar soruyorum yapılması gerekeni bana söyleyin en azından bilgim olsun diye. İlla birilerinden mi duymam lazım :(
Bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim hepinize
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Çarşamba toplantıısnda bana gösterebilecek biri war mı ? En azından nası yapıldığını öğrenirim
bak motoru çalıştırmadan önce bakman gerekenler var bu periyodik olarak her seferde yapman lazım... o nedenle bunları ayarlaman lazım OK
http://www.uzmantv.com/yola-cikmadan...kontrol-edilir
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]
le amma gevezesiniz bir cevap yazıyorum bakıyorum sayfa atlamış
hep serdar konuştu örtmenim. bide ufaklık saçımı çekti.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
artık geyik profu olduk biz.. yetişemen bize.......sen tükkanını kolla
bu arada millet iki tane türk girşimci google'a rakip çok güzel bir arama motoru yapmışlar... ben çok beğendim bakın babalım...
http://www.attabot.com/
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)