Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #821
    mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mts 950
    eheh ankara böyle ben hergün toplam 2 saat yol gidiyorum yolda kurye dışı gördüğüm motorcu ya 2 dir en fazla da 3 tür. antalya gibi vızır vızır heryer motosiklet olsa keşke.

    evet arkadaslar pazar bulusalim ben arabayla gelirim sanirim ama kaskı montu filan da getiririm de bi yerlere gidersek birinizin arkasina takilirm artçı olarak. veya arabayla önden gidip eskortluk yaparim


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #822
    AloneWolf07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    Antalya/Merkez
    Motosikleti
    REGAL_RAPTOR DADYW DD250E-9
    Abiler ben hemen kaçıyorum memlekete ozaman ne diyeyim allah yardımcınız olsun

  3. #823
    ninya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    WATERCOLOURS sana bir kaç laf söylemeden edemiyecegim. Bak kardeş sen forumlara yazı yazayım dye mi yazıyosun yoksa gercekten birseyler yapacaksında fırsatınmı olmuyo. Başkenti kötülüyosun durmadan şehir dısından gelen insanlara sen niye ankara alışverişte dağbasıdır yok akara şöyledir böyledir diyip duruyosun??? buna anlam veremedm. Ayrıca frumlarda milete siz hala bulusamadınızmı falan derken senin bunları söylemeye söz hakkın varmı aceba. sen kac defa geldinde konusuyosun bunları. Her foruma cevap vermen senı ankaralı yada ankara mt limi yapıyor. radyo gibi adamsın ses var görüntü yok . o kadar laf söylecegine gelirsin bulusursun katılırsın. Motorun olsun olmasın. ama sen sadece yazıyosun baska birsey yok. Şimdi bu yazımı okuyan arkadaslara bir önerim var Lütfen watercolours un forumlarımızda(ankara mt de) bir yazılarını okuyun gerekli kac mesajı var. gereksiz gereksiz yazıp sonrada laf ediyosun işte örnekleri.;

    BU BIRINCISI

    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha buluşamadınız mı hala? Ben 20. buluşmayı yapmışsınızdır diye ümit ediyordum.
    BU IKI ADAM ANKARAYA GELMIS ARKADAS ANTAYAYI ONERIYOR ANLAM VEREMEDIM AYRICA ANKARAYI NIYE KOTULUYOSUN BUDA AYRI BIR SACMALIK
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankara başkent diye çok şey bulacağını sanıyorsan aldanıyorsun. Ankara ticari anlamda tek kelimeyle dağbaşıdır. Antalya'da daha çok şey bulabilirsin gibime geliyor.
    AYRICA AKLIMA GELMISKEN SANANE BUNDAN BIR DEFA GELDIMI BUUSMAYA
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha buluşamadınız mı hala? Ben 20. buluşmayı yapmışsınızdır diye ümit ediyordum.
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin, ehliyet var mı diye sormak istemiyorum.
    SRSAN NOLUYO BUNUDA ANLAMADIM NIYE BOYLE BIR TAVIR HIC HOS DEGIL

    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keşke senin umduğun gibi bol seçenek olsa ama nerede? Bu başkent bozuntusu şehir 4 saatlik uzakta olan İstanbul'da basılan dergilerin 1 hafta gecikmeli geldiği, en ufak çisede elektriklerin kesildiği bir şehir, gerisini düşün artık.
    BU BASKENT BOZUNTUSU NE DEMEK OLUYO YA SEN KIMSIN NASIL DERSIN BUNU 1 HAFTADA GECIKMELI GELEN 1 DERGI ORNEGI VERSENE BANA SEN NEDEN BAHSEDIYOSUN BILIP BILMEDEN..


    SON OLARAK BU FORUMLARA BIRDAHA YAZI YAZMA SENI U NICKTEN BANLATACAM ZATEN...

  4. #824
    E_M_R_E_sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Haziran 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    2014 ybr 125 :D
    helal ninya kardesim be watercolours denen demiş ki ank dagbaşı demiş hadi be diyip gececen

  5. #825
    mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mts 950
    daha önce de ben demiştim bu arkadaşa, madem oyle diyosun gel bi buluşmaya diye yanilmiyosam ama, neyse belki gelir bu sefer tanisir gorusuruz, sandigimiz gibi degildir belki de.

  6. #826
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    @ninya,

    Ankaralı veya Ankara[MT]li olma meselesine gelelim. Bu topiğin ilk sayfasına bak sadece, sen daha üye değilken ben Ankara[MT] topiğine ve bunun öncülü olan topiklere yazıyordum. Buluşmalara gitmemiş (senin üyeliğinden öncekiler dahil) olmam artniyetim olduğunu veya yazmaya hakkım olmadığını göstermez.

    Buluşma meselesine gelelim. Sanırım Haziran ayı boyunca pek çok kez buluşun buluşun diye birçok kez yazı yazdığımı sanıyorum. Ama her hafta birisi "Bu hafta benim şu işim var, haftaya buluşalım." dedi. Öbür hafta başka birisi aynısını söyledi. Bazen bir hafta önceden kararlaştırılan buluşmalarda son anda "Yok, ben falanca filancayla oraya buraya gideceğim" denildi (Benim bildiğim, eğer önceden kararlaştırılmış bir şeyi yeni bir olay için ekiyorsan ya önceden kararlaştırılan senin için çok önemli değildir [Normaldir, bir şey herkes için aynı derecede önemli olmayabilir], ya da Allah göstermesin, ciddi bir olay veyahut da çok önemli olmayan ama elini kolunu bağlayan olay olmuştur [Bu da oldu ve normaldir]. Normal şartlarda öncelik ilk yapılan planındır. Sonraki planı seçersen onu daha çok seviyorsun demektir -ki buna da kimsenin itirazı olmaz ama ilk planın önemli olmadığını gösterir). Aynı olaylar devam ediyor. Çeşitli nedenlerden dolayı buluşmalara gelmem imkansıza yakın, Haziran ayında rahattım, körüklemeye çalıştım ama tek bir buluşma olmadı. Başka bir haftaki buluşmada geç buluşulsun dedim, dikkate alınmadı. Niye buluşmalara gelemediğimi bu kadarı açıklar sanırım. Geçen hafta da tatile gittim ve biraz uzak kaldım. Bir ara birisi biz buluşuyoruz dediği için (topikte hiç haber verilmiyor ama) dönene kadar birkaç buluşma yapılır sanıyordum. Döndüğümde hala buluşamadığınızı gördüm. Bu arada ben hiçbir zaman Ankara'da oturuyorum demedim. Laf sokuyorum, çünkü içinde otursam da oturmasam da Ankara'yı daha aktif görmek istiyorum. Ve ne kadar çok buluşma olursa bana uygun birine rastlama olasılığım o kadar yüksek. Daha yapıcı yazabilir miyim? Evet, ama benim tarzım bu. Rahatsız olunursa değiştiririm. Ayrıca burada yazılamayan buluşmalar varsa yazın, biz de yanıldığımızı görüp sevinelim.

    Ankara hakkındaki sözlerime gelince... 1 hafta gecikmeli gelen dergi var Ankara'ya. Biliyorum, çünkü bizzat bekledim, dergi geç çıkmış falan da değildi, İstanbul'da çıktığını biliyordum. Ve bu olay bir süre devam etti. Siz deyin dağıtıcı firmanın sorunu, ben diyeyim Ankara'ya gereken önemin verilmemesi. Aksesuar soran arkadaşa Ankara yerine Antalya'yı önerdim. Antalya motosiklet ve aksesuarları açısından çok daha fazla seçeneğe sahip bir şehir. Ankara'nın normalde daha fazla seçeneğe sahip olması lazım, ama öyle değil ne yazık ki. Kaldı ki benim dışında yapılan bir yorum da aynısını destekliyor. Arkadaşı bütün gün dolaştırıp Antalya'da rahatça bulacağı şeyler için vakit harcatmak niye? Gitsin Anıtkabir'i gezsin veya görülecek başka yerleri görsün. Ne yazık ki diğer büyük şehirlerdeki ticari çeşitlilik Ankara'da yok. Ankara bir başkente yakışmayacak derecede (Türkiye'nin diğer şehirlerine göre tabii ki iyi, ama o bir başkent ve kıstası diğer başkentlerdir) başıboş durumda. Yollarında çizgi namına bir şey yok. Köşke 1-2 km mesafede yerlerde elektrik en ufak yağmurda kesilmekte. Yabancı devlet adamları gecekonduları görmesinler diye şehre helikopterle getirilmekte. Bunlar mı başkentimize yakışan? Birinin hoşuna gitmediyse bu gerçekler bunlar varolduğu için özür dilerim.

    Ehliyet sorma meselesine gelince... "Ehliyetin var mı?" diye sorup da "Hayır" cevabı almaktan korktuğum için öyle bir ifade kullandım. Ama gördüğüm kadarıyla yeterince açık olmamış. Yine de arkadaş bozuk ifademden birşey anlamayı başarıp yakın tarihte ehliyet alacağını yazmış ve böylece duymaktan korktuğum cevaptan beni kurtarmış.

    Söz sende...

    Alıntı E_M_R_E_sen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ... watercolours denen demiş ki ...
    Önce hitap etmeyi öğren, sonra da lafı düzgün anla. Ticari anlamda dağbaşı dedim dikkat edersen. Hakkari demişim gibi anlıyorsan o senin sorunun.
    May the Force be with McLaren Mercedes

  7. #827
    E_M_R_E_sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Haziran 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    2014 ybr 125 :D
    yani sende anlatım tarzını düzelt tamam mı? ankara ticari anlamda dagbaşı imiş demissin yanı burda sen ankara yı kotulememıssın sana gore ama bunu okuyan yanı ankarayı tam oolarak bilmeyen yada gezmek* tanımak v.s icin gelenler senın bu mesajını okusa ınan bak fşkrşnder cayar tamam mı ?

  8. #828
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Yuh yani, Ankara'ya ticari olarak dağbaşı dedim diye Ankara'yı cidden hiçbirşeyin bulunmadığı bir yer sanan çıkar mı merak ediyorum. Varsa da düzeltme yapalım. İstanbul'la kıyaslanamaz (gerçi Türkiye'de hiçbir şehir İstanbul ile kıyaslanamaz), piyasadaki en son şeyleri bulabilirsiniz, ama aşırı bir çeşitliliği beklemek hayal olur. Hele motor konusunda iyice kısır.
    Ama tabii bunlar düzelir de bu altyapı bu başkente yakışmıyor. Yerel yönetimlerin gücü yetmiyorsa devlet el uzatmalı. Sonuçta burası başkent ve resmi olarak dış dünyaya buradan açılıyoruz.
    İstanbul'un eksiği yok mu diyeceksen eğer onu da cevaplayayım. Hani diyorlar ya dünyanın en güzel şehri diye. Öyle, öyle de o en güzel şehri kendi ellerimizle mahvetmişiz. Bizim yaptığımızı o şehre gavur yapsa bu millet sokaklara dökülmüştü.
    May the Force be with McLaren Mercedes

  9. #829
    E_M_R_E_sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Haziran 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    2014 ybr 125 :D
    örnegin bak şimmdi beni anlarsın :
    ne degil nasıl söyleyecegin öenmli ( sana hitaben watercolours ha birde yanlıs anlama )

    padisahın biri rüyasında bütün dişlerinin teker teker döküldügünü görüp korkuyla uyanmış.
    hemen bir rüya yorumcusunu cagırtmış
    -söyle bakalım ne demek bu rüya?
    yorumcu derki: aman padisahım demiş cok kötü bütün yakınlarınız birer birer ölecek demiş
    bunu duyan padişah yorumcunun cazaalandırmasını ve kenddisine baska bir yorumcu bulunmasını istemiş
    baska bir yorumcu gelmiş
    padisah anlat demiş rüyam nasııl
    yorumcu:paddisahım cok güzel bir rğya demiş
    masallah siz cevrenizdeki herkezden daha uzun yaşayacaksınız demiş

    umarın anlamışşındır bak konu undan ibaret :=)

  10. #830
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Ben bunu anladım da sen Ankara hakkında dediklerimde yanlış olan bilgi var mı, bir de onu söyler misin?
    Bu arada, smileyleri kaldırmaları da bunlara sebep olmuş olabilir. Yazdığım herşeyi millet ciddiye almaya başladı bu aralar. Eskiden gülücük koyardık, kimse birşey demezdi. Şimdi birşey diyoruz millet küfretmişiz gibi saldırıyor .

    Ekleme: Tekrar baktım da hakikaten bu cevap çok saçma olmuş.
    May the Force be with McLaren Mercedes

  11. #831
    E_M_R_E_sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Haziran 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    2014 ybr 125 :D
    neyse kapatak bu konuyu sen daha da kotuye goturuyon tamam kapadık

  12. #832
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Bak alkıma geldi sinirlendim yine. Hangi başkentte şehrin merkezindeki elektrik zırt pırt kesilir ya? Köy değil, kasaba değil, şehrin merkezinden bahsediyoruz.
    Neyse, başkenttir, Atatürk'ün şehridir, kabri buradadır, görmeyenler gelsin görsün.
    May the Force be with McLaren Mercedes

  13. #833
    E_M_R_E_sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Haziran 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    2014 ybr 125 :D
    ben sana tek olarak sunu soracam kac yasındasın

  14. #834
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Ninya'nın dediği gibi, radyo gibiyim ben. Adım, yaşım, mekanım yoktur. Niye sordun?
    May the Force be with McLaren Mercedes

  15. #835
    E_M_R_E_sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Haziran 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    2014 ybr 125 :D
    yok yanı her konuda verdıgın cevaplar olgun biri degilmişin gibime geldı de

  16. #836
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Yanlış bir şey mi söylemişim? Gösterirsen sevinirim.
    Bu arada, topik başlığından uzaklaştık. Özel mesajdan devam etmeyi öneriyorum.
    May the Force be with McLaren Mercedes

  17. #837
    E_M_R_E_sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Haziran 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    2014 ybr 125 :D
    konuyu kapatalım

  18. #838
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Evet, kapatalım.
    May the Force be with McLaren Mercedes

  19. #839

    Üyelik
    16 Ocak 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Aprilla Pegaso,Hyosung 250comet(satılık)
    Arkadaşlar,
    27 Ağustos pazar günü saat 11:00'de Anotolia'da olacağım.
    Müsait olanları beklerim.
    Bu arada,gereksiz tartışmalara girmeyelim,
    isteyen gelir,tanışır,gezeriz.
    Biz haftalardır öyle yapıyoruz.

  20. #840
    mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mts 950
    ben de pazar oradayim, bu arada açıkyol çok sağol babamın bi durumu olmuştu seninle irtibata geçilmiş galiba, cidden yardimlarin çok önemliydi benim için.

    ben de koruma ekipmanlarimi alip geliyorum bulusmaya, ehliyeti alana ve motoru annemlere açıklayana kadar maalesef boyle olacak sanirim:(


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler