selam beyler ben afyon dayım pazartesiye kadar. salı ankaradayım insallah afyon mt ye yazı yazdım ama tık yok ankaralının ankaralıdan baska dostu yok herhalde...
selam beyler ben afyon dayım pazartesiye kadar. salı ankaradayım insallah afyon mt ye yazı yazdım ama tık yok ankaralının ankaralıdan baska dostu yok herhalde...
Daha buluşamadınız mı hala? Ben 20. buluşmayı yapmışsınızdır diye ümit ediyordum.
May the Force be with McLaren Mercedes
istanbul'dan ankara'ya selamlar
ankara mt'yi konu başlıklarındaki yaratıcılıkları için kutluyorum ama buluşmalardaki resimlerin azlığı için de kınıyorum ya resimleri nereye sakladığınız iki saattir bakıyorum tek kare bulamadım
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Forum Sayfalarında sorulan sorulara anlamsız cevaplar veremezsiniz.. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. Bu tarz mesajlara devam edildiği taktirde yollanan mesajalr moderatorler tarafından silinecektir. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: teror **************
selamlar! ben de ankara'danım. Adım Ilgaz, Ankara Tıp 5. sınıftayım. Henüz motorum yok ama elimden gelen en kısa zamanda bir keeway superlight 150 almaya karalıyım. o zamana kadar gezilerin ancak resimlerine bakacam artık. herkese selamlar!
hoşgeldin doktor_oni, ben de yeni edindim motorumu, motorumu edinmeden önce de katilmistim ama bulusmalara, bana çok yararli olmustu sana da tavsiye ederim.
bu arada 26 ağustos ehliyet sınavina bahcelievler denem lisesinde giriyorum, benle girecek arkadaslar varsa sinavdan sonra bisiler icelim.
Pek tecrübeli sayılmam (toplamda 7-8 bin km civarı) ama sana ilk tavsiyem,
DD!ın kitabı veya sitesindeki Motosiklet Teorisi'ni okuyup,
bıkıp usanmadan yazanları uygulayıp,reflex haline getirmek.
Pazar buluşmasına motorla gel ,çalışırız biraz.
Hem pazar sabahı trafik de pek olmaz.
dd nin kitabını bulamadim ama sitede ve internette buldugum tüm yazılarını okudum. kitabi nerde bulunur ankara'da, dost kitabevinde bulamadim.
kontra viraj teknigi ve swerving çalışıyorum şimdi, pazar günü şirketten çıkartip sonra geri getirip koyabilecek olsam motorla gelmeyi çok isterdim ama, cumartesi çıkarıp akşam için bi yere koymam sonra pazar günü alip bulusmaya gelmem sonra bi baska yere koymam ve pazartesi sabah da alip işyerine tekrar getirmem gerekir ki çok zor maalesef :(
bi de acil bi durum var babamla ilgili, duruma bağlı olarak bulusmaya gelemeyebilrim çok istememe ragmen, ama sanirim en azindan anatolia ya ugrarim eve dönerim sonra da siz ayrilinca en kötü.
as150t1 için topcase arıyorum nerde bulabılırım.. motorla aynı renk gri tonda istiyorum yardımcı olurmusunuz ?? saygılar&tesekkurler
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][SIZE="3"]born to ride[/SIZE][/COLOR][/FONT] :bounce:
nasılsınız ark benım ehlıyet olmadıgı ıcın bır turlu gezılere ve toplantılara katılamıyorum ya.. yakın zamanda bende katılcam artık tum gezı ve toplantılara katılcam
Arkadaşlar hepinize merhaba askerlik işlemleri için Ankara ya geldim gelmişkende motoruma aksesuar almak istiyorum burda nerden bulabilirim burda hiç bir yeri bilmiyorum kaldığım yer aşti nin ordaki tes-iş sendikası konuk evinde kalıyorum yardımcı olursanız sevinirim herkese kazasız sürüşler.İki teker sevdası bitmez nerde olursan oll
Ankara başkent diye çok şey bulacağını sanıyorsan aldanıyorsun. Ankara ticari anlamda tek kelimeyle dağbaşıdır. Antalya'da daha çok şey bulabilirsin gibime geliyor.
bülbülderese caddesi ve emek 4.cadde de 3-5 yer var oralara bakabilrsin bu iki yerde motomax mototal in filan bayiileri var veya ne aradigina bagli olarak daha ucuz markalari ulusta Yiba çarşısına bakabilirsin.
ankara ama antalya dan çok daha az motor aksesuari vb satan yere sahiptir bence de.
19 Yaşındayım, doğma büyüme Ankara-Gölbaşı, 150ZAT alıyorum haftaya, ekleyin listenize benide
Hoşgeldin, ehliyet var mı diye sormak istemiyorum.
Hoşbulduk, şuan B ehliyeti için 26 Ağustos Cumartesi Günü ( Bu cumartesi) motor' dan tekrar sınava giriyorum, B ehliyetinden sonra motor ehliyeti sınavına giriyorum. 2 kurs bir arada
Hayırlısı Bursada olmazsam bende bu hafta sonu geliyorum kalabalık olacağa benziyor
Hepinize teşekkürler dediğiniz gibi ben en iyisi antalya dan bakayım ben dedim belki daha çok seçenek bulabilirim.Bu arada caddelerde kuryelerden başka motorcu göremedim arkadaşlar motorcu dostlarım tatile mi çıktınız yoksa biz buraya geldik sizde akdenize mi gittiniz ne hepinize iyi sürüşler ben yarın dönüyorum antalya ya
Keşke senin umduğun gibi bol seçenek olsa ama nerede? Bu başkent bozuntusu şehir 4 saatlik uzakta olan İstanbul'da basılan dergilerin 1 hafta gecikmeli geldiği, en ufak çisede elektriklerin kesildiği bir şehir, gerisini düşün artık.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)