Sonuna kadar beraberiz ne olursa olsun...
Sonuna kadar beraberiz ne olursa olsun...
[COLOR="Blue"]Gemiler limanlarda güvendedir ama limanlar için yapılmamışlardır...[/COLOR]:cat:
yok ciddi gelicem,iş icabı gelmem gerekiyo,gelmişken ankara ekibiyle tanışırız diyorum
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
lem bir gece erken yattık çizik yemiş herkes neler oldu bea bir şey anlamadım. Berber neden çizik yedi
Ankara Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Proti'den selamlar
Tükkan açıldı Süleyman Abi bak erkenden
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
günaydın arkadaşlar
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
ne olmuş burda vayy adam zaten arada bir yazı yazıyodu
onur sen ne yaptın yönlendirdin mi? yönlenmemiş gibi duruyoda ondan bide sunu tam gönder bana ben senin dediğin gibi yaptım ama serdarcogen@hotmail.com
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
Günaydın millet hayırlı işler herkesin kazancı bol bereketli olsun.Akşam akvaryumun suyunu değiştirdim yine tam temizlenmedi hafta sonu komple temizleyeceğim. Güya kendime zaman ayıracaktım.Bu gidişle karaoğlana da binemeyeceğim acaba çaktırmadan balıklara süikastmi yapsam acaba
Günaydınnn angaraaaa.
noldu yaw berbere??
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
gerçekten biri açıklarsa sevinirim.
uzaklaştırılma nedeni belirtilmemiş.
mt ankara forunuma bi bakındım ama bişi anlamadım?
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
dün gece birsürü topink açıldı kapandı pro ile ilgili, mesajlarda fazla geyik dönmesiyle ilgili, emrahda o ara muhalif laflar etmiş ufak tefek galiba, ondan dolayıdır wurdular emrahı. yoğun bakımda imiş.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)