hoşbulduk arkadaşlar sağolun. buluşuyomusunuz arada bı tarıhler varmı yanı ?
Her çarşamba saat 18:30 civarı Anatoliada toplaşma olur
Gürcel senin için Anatolianın yer tarifini buraya ekler diye düşünüyorum
Eyvah, kavgada bile söylenmez
Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Bin9yüz85, marcos2609, DrCarpeDiem, dogus_toproc, DOGAN MOTOR, CBF150, muratdiksöz, keyfkeka, serdarcogen, caya104
Arkadaşlar iyi hoş güzel yazıyoruz ediyoruz ama bundan önceki MT deneyimimden yola çıkarak söylüyorum;
burayı msn gibi kullandığımız süre içinde uyarı alabiliriz gibi gözüküyor, haberiniz olsun istedim
son toplantıya katılanların anlayacağı bir geyik az önce msn'de yaşandı
murat (21:07):
lem
***** Geçmedi gitti :( PLATINIUM ONUR (21:07):
lem?
murat (21:08):
şu kadının linkini at
***** Geçmedi gitti :( PLATINIUM ONUR (21:08):
yok sna link :D
yazan berber
ver lem
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
arkadaşlar bende yeni katıldım.şuan görevim nedeniyle ankaramdan uzaklardayım.inşallah önümüzdeki aralık gibi ehliyetimi alırsam bende aranıza katılmak isterim.kışlarıda organizasyon düzenliyor musunuz?
gürcelin avatara bittim
hoşgeldin skakfilozofu , şu aralar filozoflarla pek ilgiliyiz zaten
ramazan etkisi ramazan, kesin
ska diye de athena grubunun müziğine mi diyorlardı , bana sorarsanız ska filozofu yani ben skanın kralını düşünürüm şeklinde
sevgili pro foruma bi iki avart koydun neler oldu neler kaç kişi iptal oldu =) ajan provakatörüm kayli minogum anam ramazandaydık dimi bi an unutmusum
bi de dini bütün motosiklet tutkunları cevaplayabilirmisiniz bu gece sahurun istanbulda yapıp iftarı ankarada acacaım, istanbuldaki iftar vaktine gore mi acıcaz motosikletli gezilerde sizin de işinize yarayabilir diye motosiklet forumunda soruyorum
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)