Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam millet, tatlıyı yemişsiniz afiyet olsun.Sizlere birkonu danışmak istiyorum.
    Eve 65 cm.lik akvaryum aldım.Akvaryum hakkında pek bir bilgim yok.Akvaryumcu abi sabah akşam yemini at haftada 2 kerede motoru temizle başka birşeye gerek yok dedi.Evinde veya iş yerinde akvaryumu olan balık besleyen arkadaşların fikirlerini görüşlerini almak istiyorum.Püf noktaları nedir? , nelere dikkat etmek lazım? , alalı 4 gün oldu su göl suyu gibi oldu niye bu kadar çabuk kirlendi anlamadım. Beslediğim balıklar toplam 25 adet ,Akvaryumcunun tabiriyle japon,köpek balığı, tropikal renkli balıklar,vatoz,bebek yüzlü japon,çöpçü balığı,astronot.Fikirlerinizi bekliyorum.
    Abi benim japon ve teleskop balığım vardı. Ben de çok uzman değilim ama akvaryumu güneş gören bir yere koymamanı tavsiye ederim. Çünkü güneş suyu çabuk kirlendiriyor. Ayrıca birde vitaminleri var haftada iki kez falan verirsen daha dayanıklı oluyorlar. Sonra bir de bir büyüğüm bana akvaryumun suyunun içine az biraz tuz at demişti. Başkaca bildiğim yoK. Ama benim japonlar üç senedir yaşıyorlardı, geçenlerde öldü birisi
    AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Alıntı HERGELE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aga galiba aradıgın cevaplar burda.
    http://www.uzmantv.com/konu/akvaryum-bakimi
    Teşekkürler ağa.Bizzat kendi besleyenden duymak daha iyi olur kanaatindeyim.Bu adam iyice kafamı karıştırdı benim.
    buda tüm ankara mt üyelerine
    http://www.uzmantv.com/konu/baklava-nasil-yenir
    Siz baklavayı getirin yemesine karışmayın ister düz yerim ister ters yerim ben baklavanın üst tarafından yemek istiyorum arkadaş ona ne
    Alıntı murti06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    balıkları ızgara yapalım seni bu dertten kurtaralım
    Allahın sapığı minnacık balıklardan ızgaramı olur? en büyüğü 6-7 cm. Kızlarım beni yer valla çok sevdiler.Onlara oyalanacakları bir kaç bir şey daha bulmam lazımki bende rahat rahat karaoğlanla gezeyim tozayım.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankara rüçenle bir başka güzel

çadır dediğin branda ise henüz tükkanımızda mevcut değil, ama gelip çayımızı içebilirsiniz

Bu arada yeni avartım (halis'in değimiyle) nasıl olmuş

Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Titan 125(mavilim), XT600(Haydut)
    Siz baklavayı getirin yemesine karışmayın ister düz yerim ister ters yerim ben baklavanın üst tarafından yemek istiyorum arkadaş ona ne

Allahın sapığı minnacık balıklardan ızgaramı olur? en büyüğü 6-7 cm. Kızlarım beni yer valla çok sevdiler.Onlara oyalanacakları bir kaç bir şey daha bulmam lazımki bende rahat rahat karaoğlanla gezeyim tozayım.
    pis herif demek balıkları kirli emellerine alet etmek için foyan çıktı işte

Motosikleti
    Alıntı C@LiMeRO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi benim japon ve teleskop balığım vardı. Ben de çok uzman değilim ama akvaryumu güneş gören bir yere koymamanı tavsiye ederim. Çünkü güneş suyu çabuk kirlendiriyor. Ayrıca birde vitaminleri var haftada iki kez falan verirsen daha dayanıklı oluyorlar. Sonra bir de bir büyüğüm bana akvaryumun suyunun içine az biraz tuz at demişti. Başkaca bildiğim yoK. Ama benim japonlar üç senedir yaşıyorlardı, geçenlerde öldü birisi
    Ufak kız, öncelikle başın sağolsun benimde 2 tanesi mefta oldu kızlarım çok üzüldü çocukluk hali işte, tavsiyelerin için teşekkürler.Ama benim balıklar tatlı su balığı içine niye tuz atacağız
    Alıntı murti06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pis herif demek balıkları kirli emellerine alet etmek için foyan çıktı işte
    Yok lan benimde hevesim vardı kim uğraşacak diye sallıyordum ama sonunda pes ettim aldım çok da pahalı bir hobi haaa.Şimdiden 400 ytl gitti

Motosikleti
    2006 250-5 jinlu pegaso 2003
    bende bir şirinim

Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Ufak kız, öncelikle başın sağolsun benimde 2 tanesi mefta oldu kızlarım çok üzüldü çocukluk hali işte, tavsiyelerin için teşekkürler.Ama benim balıklar tatlı su balığı içine niye tuz atacağız

Yok lan benimde hevesim vardı kim uğraşacak diye sallıyordum ama sonunda pes ettim aldım çok da pahalı bir hobi haaa.Şimdiden 400 ytl gitti
    dedim ya sebebini ben de bilmiyorum ama çok az tuz atıldığında galiba daha uzun ömürlü oluyorlarmış. Açıklaması ne bilmiyorum ama ben bunu uyguluyorum ve üç sene bayaa uzun bir süreydi japon balığı için. En son da zaten yemi değiştirmiştim ondan oldu galiba: (

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Selam millet, tatlıyı yemişsiniz afiyet olsun.Sizlere birkonu danışmak istiyorum.
    http://www.motosiklet.net/forum/konu...grasanlar.html

Onur'un açtığı bu sayfa, belki işine yarar diye düşündüm Süleyman abi

Motosikleti
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/konu...grasanlar.html

Onur'un açtığı bu sayfa, belki işine yarar diye düşündüm Süleyman abi
    Teşekkürler aytaç bacı nasıl oldun düzeldinmi biraz.Gripten bende çok nefret ederim.Ramazan çıksın hemen grip aşısı olacağım.Şu aralar mevsim geçişi dikkat etmek lazım.

Motosikleti
    honda twister-ocakta pegasso
    Eve 65 cm.lik akvaryum aldım.Akvaryum hakkında pek bir bilgim yok.Akvaryumcu abi sabah akşam yemini at haftada 2 kerede motoru temizle başka birşeye gerek yok dedi.Evinde veya iş yerinde akvaryumu olan balık besleyen arkadaşların fikirlerini görüşlerini almak istiyorum.Püf noktaları nedir? , nelere dikkat etmek lazım? , alalı 4 gün oldu su göl suyu gibi oldu niye bu kadar çabuk kirlendi anlamadım. Beslediğim balıklar toplam 25 adet ,Akvaryumcunun tabiriyle japon,köpek balığı, tropikal renkli balıklar,vatoz,bebek yüzlü japon,çöpçü balığı,astronot.Fikirlerinizi bekliyorum.
    kolay gelsin başın sağolsun ayrıcana da sülümanım...

bir kere o akvaryumcuyu vur ölsün salak... özellikle sana yanlış yamalak bilgi veriyorlar ki işin düşsün daha çok balık vs satsınlar..
    akvaryuma ilk önce gerekli ekipmanlar yerleştirilir kum, süs, ısıtıcı, yeterli büyüklükte filtre (mümkünse filtresi dışarda olanlardan olsun) ve hava motoru.

sonra içine mümkün olduğunca çeşmeden olmayan bidon suyu kolaycasın yavaşça. sakın balıkları içine atma hemen, akvaryumcudan aldığın yada alacağı suyun minerallerini dengeleyen ialçları kullanacaksın besleyeceğin balıkların yaşama mekan ısılarını bilecek ve suyu o dereceye kadar ısıtacaksın her balığın yaşama suyu sıcaklığı farklıdır benzer ısılara sahip olan balıkları alacaksın....
    suyu koyup ilaçları da ekledikten sonra en az bir hafta akvaryum balıksız bir şekilde ama balık varmış gibi temizlenecek ısısı kontrol edilecek...
    akvaryum işi öğreninceye kadar çok meşakatlidir... ondan sonra yüzüne bile bakmasan kimse bişi demez... sen ilk akvaryumcunu bi öldür sonra konuşalım..............
    [COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]

Motosikleti
    YEMEHE DT 125 R(inş.) KTM 640 adventure
    herkez şirinlenmiş nihaha yakalıyacam sizi birgün deermişim

Motosikleti
    Alıntı keyfkeka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kolay gelsin başın sağolsun ayrıcana da sülümanım...

bir kere o akvaryumcuyu vur ölsün salak... özellikle sana yanlış yamalak bilgi veriyorlar ki işin düşsün daha çok balık vs satsınlar..
    akvaryuma ilk önce gerekli ekipmanlar yerleştirilir kum, süs, ısıtıcı, yeterli büyüklükte filtre (mümkünse filtresi dışarda olanlardan olsun) ve hava motoru.

sonra içine mümkün olduğunca çeşmeden olmayan bidon suyu kolaycasın yavaşça. sakın balıkları içine atma hemen, akvaryumcudan aldığın yada alacağı suyun minerallerini dengeleyen ialçları kullanacaksın besleyeceğin balıkların yaşama mekan ısılarını bilecek ve suyu o dereceye kadar ısıtacaksın her balığın yaşama suyu sıcaklığı farklıdır benzer ısılara sahip olan balıkları alacaksın....
    suyu koyup ilaçları da ekledikten sonra en az bir hafta akvaryum balıksız bir şekilde ama balık varmış gibi temizlenecek ısısı kontrol edilecek...
    akvaryum işi öğreninceye kadar çok meşakatlidir... ondan sonra yüzüne bile bakmasan kimse bişi demez... sen ilk akvaryumcunu bi öldür sonra konuşalım..............
    Ben başıma belayı satın almışım

Alıntı motorize ekip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkez şirinlenmiş nihaha yakalıyacam sizi birgün deermişim
    Bu şirinler muhabbeti nedir yaaa

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO 535
    yakala bakıyımda göriyim
    Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D

Motosikleti
    YEMEHE DT 125 R(inş.) KTM 640 adventure
    Alıntı serdarcogen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakala bakıyımda göriyim
    hacı avatarında çok müstehcen hareketler görürüyorum geçirmiş olduğumuz yıllar şirinenin ileride motor olacağını gösteriyomuş demek şirinede aldattı bizi vay anasına

gargamelin kedisini arattırıyodum başka bi azman çıktı

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO 535
    Alıntı motorize ekip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı avatarında çok müstehcen hareketler görürüyorum geçirmiş olduğumuz yıllar şirinenin ileride motor olacağını gösteriyomuş demek şirinede aldattı bizi vay anasına
    müstehcen kısımları kesilmiştir hangisi güzel
    Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Teşekkürler aytaç bacı nasıl oldun düzeldinmi biraz. Gripten bende çok nefret ederim.
    Ramazan çıksın hemen grip aşısı olacağım. Şu aralar mevsim geçişi dikkat etmek lazım.
    Az biraz düzeldim diyelim Süleyman abi. Ama hala elimde selpak ile bütünleşmiş durumdayım

Gün gelecek bütün avartlar masmavi olacak, yaşasın Şirinizm

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO 535
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az biraz düzeldim diyelim Süleyman abi. Ama hala elimde selpak ile bütünleşmiş durumdayım

Gün gelecek bütün avartlar masmavi olacak, yaşasın Şirinizm

Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    nihayet hepiniz ufaldınız Gün gelecek Herkes ufak olacak..

Motosikleti
    honda twister-ocakta pegasso
    Alıntı C@LiMeRO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nihayet hepiniz ufaldınız Gün gelecek Herkes ufak olacak..
    o allahın emri... ama şimdiden ufalmiyalım di mi?? bi tane yeter....
    [COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]

Gürcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Zat tı. :P
    demek herkes şirinliyor. Tamam bende şirinledim...
    Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)

Bu Konudaki Etiketler