valla sanırım cbx 250 alıcam kasımda oyle gorunuyo kısmet bakalım ya alıcaz bıseyler kasımda
valla sanırım cbx 250 alıcam kasımda oyle gorunuyo kısmet bakalım ya alıcaz bıseyler kasımda
Ankaralı arkadaşlar ve hemşerilerim hepinize merhaba
Her ne kadar İstanbul da isem de Doğma büyüme Ankaralı yım Batıkent de oturuyorum. Motorumun plakası bile 06 ama motor İstanbul da. Çünkü işim burada. Önümüzdeki sezonda artık motorla gelirim giderim İst-Ank.
Sizlerle de tanışma fırsatım olur umarım. Hepinize kazasız sağlıklı günler dilerim.
yarin 11.00 da arabayla sanirim gelicem anatolia'ya birileri olursa muhabbet ederiz biraz, yoksa da şansıma küsüp dönücem eve. pazar günü kalkıp güzelce kahvaltisini ettikten sonra iki çift motosiklet muhabbeti etmek isteyenlere duyurulur
Mithrelios 11.20 civarı oraya gittim kafedeki arkadaşın dediğine göre bir kişi beklemiş ve gitmiş sanırım sendin kimse gelmeyince bende döndüm
hmm:( kötü olmuş evet bendim o, 11.20 civari ayrildim ben de. arabayla ilk kez kendi basima trafige cikma tecrubesi yasamis oldum en azindan.
ne diyelim haftaya artik.
Yaa ben ne bahtsız bi adamım, adsl çalışmadı geceden beri...
şimdi okudum yazılarınızı gelemedim sabah yani bilmiyodum:(
yarın izmire gidicem malesef.. yine gelemedim, yine gelemedim...
Eylülde gelicem anca:(
kusura bakmayın mithrelios ve setr74...
sabit bir gün ve saat ayarlanmadıkça bu buluşma işi gerçekleşmeyecek gibi. sabit bir saat ve yer olsa işi olmayan gelir. yok gelecektik gelemedik, beklediydin sonurnua son vermekte yarar var. il dışından gelenlerde bilir ki; bu adamlar şu saatte şurada oluyor. zamanı gelenekselleştirmek gerek.
her pazar 11.00 anatolia bence gayet uygun, fakat fazla kişi olmadigimizdan yine de önceden konuşulmasında fayda olduğu görüşündeyim.
Evet arkadaşlar nıhayet göndüm memlekete. Bir sonraki toplantıya kızım Yaseminimle beraber geleceğim.
mitherolios;
kardeşim cbr en hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullan.
çok sağol umarim ciddi bir kaza ile karsilasmadan kullanirim en önemlisi o benim için ve herkes de öyle olur umarim.
bihaki pazar kesin buluşuyoruz arkadaşlar, bak ne kadar oldu bi göremeyeli sizleri.
watergun;
hoşgeldin memlekete.
pazar günü kızını da getir de sevelim biraz.
mithrelios;
pazar saat 11:00 buluşmalarını geleneksel hale getirelim,
böylece her seferinde en az 3-5 kişi olur,oturup muhabbet edebileceğin.
bu arada cumartesi aramadım seni vazgeçtiğin için ama ne zaman istersen,zamanı ayarlayıp,götürürüz motorunu.
setr 74,gupilya;
siz ne dersiniz pazar 11:00 Anotolia buluşmalarını sabitleyelim mi?
benim evde internet olmadığından son dakika buluşmalarından haberim olmuyor.
özelden telefonları da kaydedelim.
pazar 11 anatolia yi sabitleyip deneyelim bi 3-5 hafta sonuca göre değiştiririz en fazla, bu pazar benim yaptigim gibi biraz bekleyip döneriz. sadece ricam gelecekler tam 11 de gelsin ki, benim bu pazar yaşadığım gibi gelip 20 geçeye kadar bekleyip demek ki kimse gelmiyor diyerekten ve 20 geçe gelen diğer kişiyi burun farkiyla kaçirip dönmeyelim.
bi de farkli olarak, benim tecrübeli birinin gözetiminde motor kullanmam lazim, şimdi kendi kendime öğrenmiş oldum kim bilir kaç zibilyon hatam vardir, tamam kontra viraj teknigi sudur budur ugrasiyorum ama acaba dogru yapiyomuyum bi görmek istiyorum, misal motor frenini çok sert yapiyomusum zincirin ve dişlilerin canina okuyomuşum gibi geliyo, sonra ornegin ikinci veya birinci viteste çok devirlenince cikan sesten korktum o ses normalmidir falan şeklinde ufak asistans almam gerekli, bi de tabi motoru stop ettirmeden ve sektirmeden yokuşta kaldirmak birinize artçı binsem bi incelesem bile olur herhalde, neyse bulusalim da soracak cok seyim var.
mithrelios;
yeni motorunu nerede saklıyorsun; işyerinde mi. görelim şunu. adresi verde gelelim bi bakalım.
evet abi işyerinde sakliyorum ama resmen sakliyorum çünkü annemler bilmiyor, hatta işyerini gelip bi görelim diyolar iki aydır çalıştığın yer nasil bir yer, götürmüyorum motoru görmesinler diye.
bakalim bi ara alicam buraya garaja.
Watergun hoşgeldin
Açıkyol görüşmeleri sabitleme fikri çok güzel aslında fakat bazen hesapta olmayan işler çıkıyor misal bu cumartesi sınav sonrası hemen çıkıp Bursaya gideceğim pazara buradamıyım açıkçası kendimde bilmiyorum mudanyada gitmek için kandırmaya çalışan bir arkadaş var.
arkadaslar hepinize selam. ben siteye uye olali epey oldu fakat bir turlu girme firsatim olmadi. adım derya ( ama erkegim ),yasım 30 bende ilk motorumu yeni aldim sayilir, yazin basinda aldım sanirim sizler her hafta pazar gunleri bulusuyorsunuz. bunlardan birine katılmaya calısacagım. hatta bulusmaları cumartesi aksamları yapabilirseniz bu bulusmaların coguna katılabilirim. pazar gunleride fırsat bulabilirsek sehir dısında yakın yerlere yaz bitmeden keyif gezileri yapabiliriz.
yasım 30 kendi hayatımı kazanıyorum ama bizimkilerde bilmiyor motor aldıgımı
abi harikasınız ben telefon değişsem bir günde yakalanıyorum cep telefonu değilki bu koca motosiklet
walla iyi saklıyorsunuz
ben de pazar günü gelip tanışmak istiyorum.
gel abi tanisalim, ben de işyerinden ceketi kaskı filan alayim da, motorlu ama hala artçı olarak takilayi birinizin arkasina.
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)