Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    jeorcun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bizimde olur bitane be!..
    Alıntı Lospichos adlı üyeden alıntı
    selam orcun o arkadaşları bende merak ettim..Pro gittikten sonra bu sayfayı yönetecek kimse kalmadı moderetörle görüşüp bu sayfayı sana verdirebilriz..anıdık bi mod var bende yardımcı olabilirim çünkü aynı şekilde bende bu sayfadan bizim sayfaya karıştım...
    Buluşma ve toplantılarda her türLü yardım edilir,ve herzaman davetlisiniz,Bu geik ortamını görmek ve ankara[Mt] ile organizasyonlara katılmak isteyenler için HER PERŞEMBE DEĞİŞİK CAFE VE ORTAMLARDA TOPLANIORUZ ..ama Zorba abimizin dediği gibi "Bizim bu güzeL ve eğlence dolu ortamımızı herkez davetLidir ama tek bi şartla,Huzuru ve muhabbeti bozup rahatsız hareketlerde bulunmamak...Şimdiden Teşekkürler..

**İlk toplantı tarihini jeorcun sölicektir,sölersin dimiiii
    tabi söylerim changirciğim
    arkadaşlar sabah akşam nette olan bi adam değilim.ben yada başka arkadaşlar artık bu başlık altından nerelerde neler yaptığımızı duyururuz.
    lospichosun da dediği gibi perşembe akşamları değişik yerlerde buluşuyoruz ve hafta sonları grup sürüşünün tekniklerini tecrübeli abilerimizden öğreniyoruz(benim motur olmadığından şimdilik teorikte geliştirmeye çalışıyorum kendimi).bundan sonra çayır çimen olayına gireriz artık.
    dediğim gibi ankaralı arkadaşlar.şunun şurasında motor sever kaç kişiyiz.herkesi bekleriz.geyiğin dibine vururuz.

arkadaşlar son anda bir değişiklik olmazsa 11 mayıs perşembe buluşması
    yer:keşif
    adres:7. Cadde Sonu 38.Sk. No: 9/7-8
    Bahçelievler Ankara
    Telefon : (312) 222 95 85
    saat:19:00 gibi
    olurda bi değişiklik olursa haber vermeye çalışırım.herkesi bekliyoruz.ben orda olamayacam büyük ihtimalle gelen arkadaşlar orda cihangiri bulsunlar çay ısmarlar size

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cynt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı jeorcun adlı üyeden alıntı
    tabi söylerim changirciğim
    arkadaşlar sabah akşam nette olan bi adam değilim.ben yada başka arkadaşlar artık bu başlık altından nerelerde neler yaptığımızı duyururuz.
    lospichosun da dediği gibi perşembe akşamları değişik yerlerde buluşuyoruz ve hafta sonları grup sürüşünün tekniklerini tecrübeli abilerimizden öğreniyoruz(benim motur olmadığından şimdilik teorikte geliştirmeye çalışıyorum kendimi).bundan sonra çayır çimen olayına gireriz artık.
    dediğim gibi ankaralı arkadaşlar.şunun şurasında motor sever kaç kişiyiz.herkesi bekleriz.geyiğin dibine vururuz.

arkadaşlar son anda bir değişiklik olmazsa 11 mayıs perşembe buluşması
    yer:keşif
    adres:7. Cadde Sonu 38.Sk. No: 9/7-8
    Bahçelievler Ankara
    Telefon : (312) 222 95 85
    saat:19:00 gibi
    olurda bi değişiklik olursa haber vermeye çalışırım.herkesi bekliyoruz.ben orda olamayacam büyük ihtimalle gelen arkadaşlar orda cihangiri bulsunlar çay ısmarlar size
    Aarkadaşlar şu buluşma işini şöyyle c.tesi falan da bi tekrarlasak nasıl olur
    Yüzüne çarpan rüzgar gaflet uykusundan uyandırsın seni.

Motosikleti
    arkadaşım bu perşembe buluşmaları geleneksel.yazdığım msjı okuduysan hafta sonlarıda buluştuğumuzu görürsün.beklerim yarın

Lospichos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SkyTeam (sM)
    ya orcun sen her ankara mtde milyonlarca ankaralı olduğunu düşünürsen ve benim her haftalık buluşmada 500ytl x 20 kişiye çay ısmarlasam = işte bittiğim andır... ve seninde bittiğin andır..olmayan motorunu çizerim ona göree...

hady buluşma ve bol kahkaha zamanı;Yeni gelenler yakalarına gül aksınki tanıyalım:D:D cihangir

Motosikleti
    ya orcun sen her ankara mtde milyonlarca ankaralı olduğunu düşünürsen ve benim her haftalık buluşmada 500ytl x 20 kişiye çay ısmarlasam = işte bittiğim andır... ve seninde bittiğin andır..olmayan motorunu çizerim ona göree...

hady buluşma ve bol kahkaha zamanı;Yeni gelenler yakalarına gül aksınki tanıyalım:D:D cihangir
    ulan cihangir koca şirket sahibisin hala cimrilik yapıyosun
    abanın arkadaşlar çayı bırakın motoru olmayanlara motor bile alır bu

Motosikleti
    SkyTeam (sM)
    yuh diyorum başka bişey demiyorum benim çay şirketim yok...hattaküçük bir çaycım bilem yok..Bak gelenleri zeynel abinin asmasında çaylayabiliriz

şirket miii? ulan ben şirkette çalışan gariban bi motorcuyum...

tamam ulenn ısmarlarızzz..ama oralett ısmarlarım kendime bi motor aliim hele..bu ara motorda karar verdim..tiger 250 alıcamm haziarn 2. haftası gibi..

AKŞAM NİYE GELEMİONN GEL BEE ORJUNNN

ne zaman taplanıyorsunuz?

Motosikleti
    Aprilla Pegaso,Hyosung 250comet(satılık)
    Çay mı oralet mi?
    Ona göre gelcez!

Motosikleti
    SkyTeam (sM)
    ohoo vay beleşciler votka var desem hemen gelirsiniz dimii? yok size çayda oralaette yok ...siz gelin ellerimle ayran yapacam siize
    b murat yukarıyı okursan tarih ve zaman yer hakkında biligiler var ...

açık yol gel de bi cometini görelim..

cynt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar
    Yüzüne çarpan rüzgar gaflet uykusundan uyandırsın seni.

Motosikleti
    yuh diyorum başka bişey demiyorum benim çay şirketim yok...hattaküçük bir çaycım bilem yok..Bak gelenleri zeynel abinin asmasında çaylayabiliriz

şirket miii? ulan ben şirkette çalışan gariban bi motorcuyum...

tamam ulenn ısmarlarızzz..ama oralett ısmarlarım kendime bi motor aliim hele..bu ara motorda karar verdim..tiger 250 alıcamm haziarn 2. haftası gibi..

AKŞAM NİYE GELEMİONN GEL BEE ORJUNNN
    gelemedim be cihangir.siz orda pineklerken ben göksel konserinde bira içiyodum ortam süperdi valla. okadar dedim gelin şenliklere eğlenelim diye kimse tınlamadı valla
    nasıldı arkadaşlar toplantı? giden oldumu?cihangir çayınızı ısmarladımı?

Motosikleti
    SkyTeam (sM)
    çay yalan oldu ..valla ben ısmarlıyacaktımm..ama kimse istemedii" aby gel cay ısmarliim dedim" yok yeni içtik dediler... eee bende bi güzeL kendim içtim..
    demek biz pineklerken haaa ...çok güzeL Bİ GECEYDİ.Buluşma yrinde güldük.tshirtler teslim edildi.sonra çiftliğe köfte ve koko yenmeye gidildi.ordan pastaneye gidip çay içildii.. güzeL di o iğrenç gökselden daha iiydi

eXelanCe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam ben ankaradanım

Tenere600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200
    Motosiklet ve motur.net üyeleri her hafta perşembeleri düzenli buluşuyoruz.gelmek isteyen arkadaşlara jeorcun yardımcı olacak
    (iş kitleyen smiley)

Motosikleti
    tamam arkadaşlar iş bölümünü belirledik.ben burdan duyuruları yapıyorum.lospichos çaydı,ayrandı,köfteydi bunları ısmarlıyor burçinde (tenere600) akşam sizi discoya götürüyor.ee daha napalım gelin artık.zaten siz bi gelin alışkanlık yapıyor bidaha bırakamıyosunuz.burçin bizi discoya götür (asıl iş böyle kitlenir )

ninya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax 250 z plus
    Alıntı jeorcun adlı üyeden alıntı
    ninya kimsin, ne iş yaparsın, varmıdır motorun, yaş kaç biraz anlatsaydın kendini

Anlatayım.

Bir italyan şirkette network üzerine çalışıyorum. Yaşım 33 İsmim Alper Yeni motora binmeye basladım ama eskiden beri binmek için can atan birisiyim. Bir arkadaşımdan olaki hatalarımı telafi etmek amacıyla Mondial 125 MT satın aldım inşallah bu Temmuz ayı gibi Honda Twister alıcam. Sıfır yada 2.el bakıyorum bir arkadasım bana satacagını söyledi gayet temiz motoru onu düşünüorum. Bakalım kısmet ne zaman nerede bulusmak isterseniz en varım. Ankara'lı motorcu olmak ayrı bir zevk.

Şimdilik bu kadar....

catma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX 150 & YAMAHA MT 07
    Arkadaşlar buluşmalar baya bi keyifli geçiyor sanırım... bende gelicem nerdesiniz
    PEUGEOT 103 SPORT>HONDA CBF 500>YAMAHA FAZER 600>HONDA CBF 1000>YAMAHA YBR125>SUZUKİ DL 650>HONDA VFR 800X>HONDA MSX125>YAMAHA MT07 & HONDA PCX 150

Tenere600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200
    jeorcun açıklar size bu hafta nerede olduğumuzu

TÜRETKEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL 150 ZAT
    herksee selamlar arkadaşlar bnde yeni üye oldm ankaralıyz her zman buralardayız :D:D

Motosikleti
    Alıntı Tenere600 adlı üyeden alıntı
    jeorcun açıklar size bu hafta nerede olduğumuzu
    arkadaşlar açıklıyorum...
    18 mayıs perşembe saat 19:00
    yer: zeynel abinin pizzacı (zeynel abiyi tanımayanlar gelsinler tanışsınlar,çok seveceksiniz)
    yeşilırmak sokak no:15 demirtepe (maltepe camiinin karşısında, egonun yanında, telekominikasyonmudur nedir öyle bir hadise var oranın karşısında, kime sorarsanız gösterirler.zaten kapıdaki moturları takip edin bulursunuz yolu)
    pizzalar süper bu arada.gelin siz bu sefer cihangir size pizza ısmarlayacakmış

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler