hayırlı olsun mithrelios
güle güle kullan aman kask takmayı unutma!
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Ne zaman toplanıyoruz???
ehliyetimi dün aldım sonunda
mithrelios hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...
arkadaslar, OTDÜ'nün önünden eskişehir yoluna dik olan ve İvedik OSB, OSTİM tarafına giden yolda çok çevirme oluyor mu bilen var mi? acemiyim filan şimdi ama napalim artik trafigin yogun olmadigi bi saat seçip full koruma şeklinde sağdan yavaş yavaş ilerleyerekten gelicem o yolu. :(
işyerinde tutmayi planliyodum da motoru, işyerinin sigortasından kaynaklı bi sebeple patron pek sıcak bakmadı duruma eve getirmem lazim(bakalim annemler ne dicek ama napalim el mahkum ha şimdi öğrenmişler ha 2-3 ay sonra).
Bu pazar toplansak çok güzel olur bence de
mithrelios;
Hayırlı olsun.
Güle güle bin,kazasız belasız.
Bahsettiğin güzergahta çevirme yok ama ODTÜ kavşağında yol yapımı vs nedenden trafik ve yol durumu çok kötü.
Sabredersen cumartesi beraber götürebiliriz.
Bu haftasonu için programım yoğun pazar düğün falan var belki cumartesi biraz zamanım olabilir.
Buluşma zor görünüyor,ninya da İst'a gidiyordu.
İstek yoğunsa pazar öğlen bişeyler ayarlarız yine de,mitrelios'un cıbırı hayırlarız
KaBaL,showboy;
Hoşgeldiniz,buluşmalara bekleriz.
Haberleşme için ninya'nın mesajlarının altındaki bölümde mail grubu yazıyor,ordan da haberleşiyoruz.
YeK;
seni de ilk toplantıya bekliyoruz.
Görüşmek dileğiyle.
sağol abi, bu pazar degil de bi dahaki pazar bulusalim, ben de motora alisirim biraz ufak ufak gelebilirim arkanizdan. cabbar motorumu çok sevdim, sabit gaz vermeye alismam lazim ozellikle birinci vitesete bi anda saçma devirlere çıkıyor motor. güzel oldu ya bakalim yarin fotograflari koyuyorum dijital makinemde bi sorun olmazsa.
bu arada açıkyol bi pm attim, bakabilirsen çok sevinirim.
mithrelios;
Mesajını aldım.
Cumartesi bi aksilik çıkmazsa görüşür,çaresine bakarız.
olm enis bu nasıl nöbet tutmak lan?
bu saat olmuş hala nettesin.
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Ben herkese yeterim Efe'cim,dert etme sen(nerde kardeşim bu smilelar!)
Hasta geldi de bakmadık mı!
Bak sana bile anında yetişip,cevap yazabiliyorum!
Ankara MT öksüz kalmasın diye tüm uğraşım,inan.
ankara lı arkadaşlar cbr 125r arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
umikoydeyi motorculardan birinde vardi 1 hafta once . hala var mi bilemem.
Arkadaşlar buluşalım artık yahu,
Ben bursaya gidebilirim hafta sonu sonrada izmire gidiceğim kesin..
Ama burda olursam gelicem...
Dün gece ve bu sabah ehliyetin şerefine turladım; dışkapı, tandoğan, beşevler, Anıtkabir baya zevkliydi..
motorumu seviyorum
görüşmek üzere...
Açıkyol çok sağol tekrar ama gerek kalmadi, patronu aradim(tatildeydi) dert degil birakabilirsin işyerine bi sorun olmaz dedi, umarim ehliyet alinca ve tecrubelenince biraz o zamana kadar, götürücem motoru eve, şimdilik organize sanayii de dolaniyorum sakin sakin. ama dersen ki sen, geleyim bi bakalim motora biraz göstereyim yorumlarımı yapayim , ona da hayir diyemem
bence de bulusalim bu haftasonu olmadi onumuzdaki hafasonu herkes daha uygun olursa.
Tamam o zaman.
Yine de uğrayabilirsem seni öğleye doğru ararım.
Sağdan git,
yavaş yavaş.
Pazar buluşalım arkadaşlar saati siz ayarlayın uyarım ben...
Pazartesi gidicem izmir e yine gelemiycem sonraa:(
Haydi ankara mt, toz attıralım biraz... (gaz da veriyom daha ne edeyim)
Yalvarayım mı?
Bişey daha söylicem: motorlu taşıt vergisi varya benim 62milyon ödemem lazım gecikmiş.
Nereye ödeniyo biliyomusunuz???
Mitherelios Hayırlı uğurlu olsun sonunda kavuşmuşsun cbr'ına azim buna derim ;-) kazasız belasız keyif dolu sürüşler.
Yek ziraat bankası kabul etmiyormu şu an?
ben varim bulusmaya motorla cikmaya cesaret etmem aptalligim olur ama, korumalarimi alir gelirim birinize artçı olarak
pazar yine anatolia da bulusalim saat 11.00 da herkese uygunsa. 3-5 kişi de olsa toplanalim bence en kötü bişeyler içip döneriz.
mithrelios hayırlı olsun motorun .
bulusun bakalım bensız ben yokum anca haftaya sanırım Ankarada havalar nasıl motorumu şimdiden özledim. Ayrıca ben olsaydım şöyle bir plan yapardm. Anatolia da buluşup seni artçı olarak alıp dooooğru motorunun yanına giderdik. oradan motorunuda alıp senle bırlıkte gezmeye senın ordan ayaş taraflarına bir piknik olabilirdi . neyse siz işinizi bilirsiniz iyi eglenceler dostlarım sözüm var daha ehliyeti ıslatıcaz bi gun bulusup o işide bitirelim.
Aldıııııııııııım Sonunda cbf250 aldım ve şu an Ankarada beni bekliyor. Arkadaşlar tanışmalara gelebilmek için var gücümle kasıp trafşğe çıkabilir hale geleceğim. Ama alıştırmalar için nereye gitsem bilmiyorum. Yeri bir bulsam . haftada motosiklet teorisinin hepsini uygularım öyle hevesliyim. Bildiğiniz güzel bir yer var mı? Küçükesat yakınlarında bir yer varsa tarif edebilirseniz çoook sevinirim. Artık motosikletime binip 16573687654687 kilometre yapmak istiyorum acilen
aslen çok çok çekici bi plan ama işyerinin anahtari bende olmadigi için pazar günü motoru burdan alamayiz maalesef :(
umarim ehliyeti alip eve veya bi otoparka filan koyunca motoru yapariz onu da.
bu arada sana da bi cabbar 125 aliyoduk ne oldu Ninya? valla eylül de geliyo ucuza kelepir ikinci el düşer sana da bence.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)