aga bende aslında iç mimarım biliyorsun ama bu adamlar beni bu sakat halimle bi dandik çaya çalıştırıyorlar . süleyman abi kurtar beniiiii.
bide aga CENKAYYYYYY benim adımmmmm.
şaka bi yana sana bi sorum var aga ben crossun satışını almıştım ama daha ruhsatı üzerime almamıştım. 2 ay falan oldu galiba cezası varmış varmı bilgin. agrıtırlarmı başımı acaba?
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
herkese günaydın ankara
günaydın herkese...
Küçük Murat Abi; büyük Murat Abi daha yeni kalkmış gelip almasını bekliyom beni..
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Gel otur büroda telefonlara bak,internette takıl,fotokopi çek,faks çek,bankalara tahsilata git,para çek yatır,emniyete iş takibine git,vergi dairesinden borcu yoktur yazısı al,Trafik cezalarını öde,Ulaştırmaya git,Egoya git sen onların tükkanı boşver gelsen yanıma canım.
Geyik bir tarafa Cenkaycığım,
Noterden satışı aldıktan sonra emniyetten ruhsatı üzerine almak için 1 aylık bir süren var.O süreyi geçirmişsin.Cezası 85 YTL.(peşin) Ama esas önemli olan satış tarihi geçmiş ruhsatla trafikte yakalanırsan motoru bağlarlar bir sürü masraf çıkar astarı yüzünü geçer bir an evvel sen emniyete git işlemlere başla
Vay yavrum vay adamlar saat 10.30 olmuş daha dükkan açacaklar.Patron işcisinden önce gider açar dükkanını.Erken kalkan yol alır saat 10.30 da tükkan açan ...... İş yerini ne kadar erken açarsanız kısmetiniz , müşteriniz o kadar bol olur benden söylemesi.
ok aga saolasın. şu ayak iyileşsin aradan çıkarırım.zaten HERGELEM geldi geleli crossun kontagını bikere bile çevirmedim;). peki uzmanı yakalamışken bir sorum daha var . 200cc cross ruhsatta galiba tek yaprak deişecek. ceza dışında bana maliyeti nedir aga
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Cenkay, evrakları görmeden aslında fikir vermek yanlış olur ama yinede elimden geldiği kadar yardımcı olayım.Eğer motosikletin muaynesi,tespiti falan tamamsa sadece devir olacaksa Ruhsat masrafı 85 ytl civarında.Bu arada ruhsatlar değişti 8 yaprak oldu.(Avrupaya ayak uyduruyoruz ya)
Ankaraaaaaaaaaaaaaa nerdesiniz lem
Gürcell bakıyorsun niye bir şey yazmıyorsun
hadi gezelim
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)