yawww ben 9 gün değilim bayramda yapalım su işi gidelimmmm[/QUOTE]
serdar ne demek istedin bakim???? daha açıklayıcı ol...
yawww ben 9 gün değilim bayramda yapalım su işi gidelimmmm[/QUOTE]
serdar ne demek istedin bakim???? daha açıklayıcı ol...
[COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]
hangi konuda ?? bayramda herkes 9 gün tatilmiş bizim iş yeri hariççç onu dedim 3 gün var pazarlarıda toplarsak 5 gün o gün günde gidersek katılım çok olurrrr
alınganlık konusunda bayaaa gelişme var ama sende bu aralar
valla ben niye alınıyım
emrah satmış mı motoru ??
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
ben gidiyorum 1 saat sonra görüşmek üzere millet
bu arada şaka yaptımmm darılma tamam mı?
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
hafta sonu kardeşime yardım etcem taşınıyo....
yoksa geziler falan normalde kaçmaz.. ramazanda olsa gelirdik emmeeeeeee.....
Hergeleeeeeeeee... Nerdesin????
[COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]
arkadaslar merhaba bi süreliğine ankaraya geldim ama sormak istediğim bi şey var ank.da motosiklet kiralamak için bir yer var mı?
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
saol dostum bakmıştım zaten ama bulamadım sanırım cıkıp dısarda aramam gerekio
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
bence de öyle küçük bir motor istiyorsan honda 250 twister (yeşil) da kiralayabilirsin
yanlış bilgi vermek istemem ama 19 mayıs stadının orda havaş var yanında motor kiralıyolar diye duymuştum tam karşıda köprünün altında kral taner var onada sorabilirsin
[QUOTE=serdarcogen;1251142]bence de öyle küçük bir motor istiyorsan honda 250 twister (yeşil) da kiralayabilirsin
kıskanççççççççç
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)