[COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]
İyi olmuş işe başladığı paraları ruslarla yedi bitirdi tabii
Levent abi tatlı işin geyik tarafı, olsada olur olmasada olur.Hiç yemesem kırk yıl aklıma gelmez..Maksat birliktelik beraberlik.Özledim sizleri yaaa.Mubarek ramazanda Allahımın gücüne gitmesin 30 gün de çok yavvv.7 gün olsa yetermiş.
öyle deme gayet güzel ... zaten test verileri de oldukça tatminkar.... kazasız belasız kullan....
sorma bu sene hakkaten de susuzluk yordu beni de....
yok yok ben tatlı istiyom (bak senin bayrağı ben teslim aldım artık) tatlı tatlı tatlııııııı...... (işin şakası zaten ramazanda tatlı hiç yemiyorum)
olsun yine de tatlıııııı.
[COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]
Serdar kaskını güle güle kullan. İnşallah hiç bir zaman gerek duymazsın korumasına ama iyi bir kask olması güzel bir şey. Memnun kalmana sevindim
sagolun arkadaşlar allah sizede kaza bela vermesin.
serdar hayırlı olsun yeni kask ın. bugün motoru muaneye götürcem yerini bilen varmı.
ben burda yaptırdım burası diye biliyorum ankamall oralarda
başta giriyosun bakıyor adama eksoza bakıyo söle biii sonra get paranı öde diyoo oluyo bitiyoo
valla senden önce davranmışım abi google eart kurdum ben aramadan aratıyorum bulunca print screen photoshop yapıştır ayarla sonra resim olarak al diğer tarafı sen biliyosun zatennn
yawww bu kenanda bilmiyor bu işi canımmm o nerde bu nerde
teşekkürler kenan sagulll
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
Kaskını güle güle kullan Serdar
Ama trafikte çok fazla gülme, dikkatin dağılır
sorucam tabi başka mt mi var yanlız ben adresi anlamadım okadar uzakmı yaw, bide arabayla aynı yerdemi yapılıyor
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)