Süleyman abinin yanından geliyorum sagolsun çok ilgilendi bikere daha burdan teşekkürlerimi sunuyorum
bu arada akşam gezmesi varmı bugün
Süleyman abinin yanından geliyorum sagolsun çok ilgilendi bikere daha burdan teşekkürlerimi sunuyorum
bu arada akşam gezmesi varmı bugün
Merhaba arkadaşlar. İsmim Harun. Yeniyim yaklaşık 10 gündür okuyabildiğim kadar çok şey okuyup cahilliğimi bir nebzede olsa azaltmaya çalıştım. Artık bir merhaba deme vaktinin geldiğini düşünüyorum. Henüz ehliyetim bile yok ama kısmetse yılbaşına kadar halledeceğim. Herkese selam.
Arkadaşlar,Emniyette nakil,devir,yeni kayıt işlemleriniz olursa onlarıda takip ediyoruz.Vekalet vermeniz yeterli.Kendiniz yapmaya çalışırsanız biraz zahmetli oluyor.Biz o zahmeti ortadan ücreti mukabil kaldırıyoruz.
eyvallah aga saolasın. hayvanatın biri eryamanda sıkıştırıp yandan dürttü biraz .bende hakimiyeti kaybedip devrilip sürüklendim . ayagımda cross botum olmasına ragmen biraz tahribat var.allah muhafaza botlar olmasaydı neler olurdu düşünmek bile istemiyorum. bir kez daha ekipmanla dolaşmanın haklı gururunu yaşıyorum okadar suruklendim motorun altında ama maşallah koç gibiyim.
aga benim HERGELEM (xt 600) değil eski motoruma dünyadaki başka hiç bir motora benzemez bilmezmiyim
eee nede olsa şimdiden 5000 km. yi devirdik beraber.
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
Hoşbulduk
Tatlı geleneğini bilmiyordum Memnuniyetle
Alıntı olayını beceremedim o yüzden kime ne dediğim anlaşılmayacak pek ama öğreneceğim :(
Murat abiler bilirler, ben alıntı yapmayı çok ama çok iyi biliyorum, anlatayım mı
bugün o hayvanatlardan biri bizide altına alıyodu, kamyonet sagına bakmadan dönüş yaptı motor kamyonun orta bölümünün altına girdi, neyseki artçım fark etti hemen atladı motordan. Motoru yatırdım yana mecburiyetten, aralıksız 10 saniye kornoya basınca fark etti dingil. Özrü kabatinden büyük napıyon sen görmüyomusun diye tepki verince kusura bakma diye bir cevap aldım..
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)