Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
ewet değmez..
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Yokluğum fotoğraf çekiminin netliğin de bile belli oluyor dimi abilerim arkadaşlarım
Cenkay geçmiş olsun Özgenin o anda artçın olmaması sevindirici, Allah beterinden saklasın
Ben de doktora gittim, haftaya çarşamba MR randevusu ile ayağımdaki problem açıklığa kavuşacak diye düşünüyoruz
İkinize tekrar geçmiş olsun arkadaşlar
ayağında ne var hayırdır
benimde dişim ağrıyor osmanlıda çektrelim bugün emrahla gelinde tutun beni 20'lik
bak yaa biz nededik sen çevirdin hemen
valla dünde güzeldi akşam girdik yüksele motorlarla herkes kaçıştı
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
[COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]
Ayağım şişmişti, çarpma burkma hatırlamıyorum Bileğim yokmuş gibi tombik bir ayakla geziyorum
İşte bunun sebebini bulmaya çalışıyoruz
Akşam üstü Osmanlı İş Merkezine gelirseniz haberleşelim, dişçi koltuğunda seni bağırırken görmeyi çok isterim
Hazır aklıma gelmişken sorayım, Keçiören de Yunus Emre Caddesi size yakın mı, ne tarafta, tarif eder misin
Dün iş yerimde olduğum için womenriders ürünlerimin geldiği kargo, Aras Kargo Etlik şubesine bırakılmış
Evet yunus Emre Caddesin de oturuyorum zaten
Aşağı eğlence dört yoldan(Etlik İş merkezi) yolundan incirliye doğru çıkan yoll
Aras kargoda çıkarken sağda
YAMAHA YBR 125 - 180 KM HIZ
tamamen kendi eserim buyrun izleyin
http://www.timsah.com/Yamaha-Ybr-125...IZ/C0QrrYmB_Vl
birdahaki sefere dijital makinayla dolaşırım
gece vakti telefon kamerası okadar çektiğine dua edin
bu arada yükselde onlara uysak uçacas, kaldırımdan falan zıplıyolardı chopper la zıplanmıyo malesef
var var , bidahakine getiririm. bu arada dünki muhabbetten sonra eve dönerken hız denemesi yapayım dedim çetin emeç bulvarında 4. vitesde 100 e çıktı yol bitti basamadım zaten daha fazla motorun üzerinde 2 kişi vardı.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)