Herkeze merhaba... Arkadaşlar şaka falan derken bu akşam gezileri sarmaya başladı ha gelmeyen arkadaşlar var canları çekmesin diye detaya girmiyorum ama fena halde zevkli ve eylenceli oluyo... Sevgili (murti 06) ekipler amiri bu akşam nereye akıcez
bende gelcem
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Günaydın herkeze, geçmişte bazı ufak tefek yanlış hareketlerimden dolayı forumdan uzaklaştırma aldım, eski nickim Juniors"dır 2006-2007 sonlarında. Büyüklerimi kırıp,saygısızlık ettiysem özürdilerim. Aranıza tekrardan katılmak istedim, 2008 başındaki kazamdan dolayı ve evdekılerın bıraz yatışmasını beklememden dolayı 6-7 ay kadar motorsuz kaldım, kısmetse piyasanında düşmesiyle 2 ay"a kadar Hyosung Gt250 R Almayı planlıyorum, Organizasyonlara gezilere katılmayı isterim. Tabi kışın yapılacaksa yaz kış farketmez ismim Arda Yaşım 23 ibm firmasında Server destek kurulumdayım.
pasaklı abi;
bölgeyle görüştüm genel müdürlükten görüş isteyecekler.Olmazsa poliçeyi iptal edip yeniden alarma göre keseceğiz tabi oda fiyatı biraz etkileyecek.Demir parmaklık her zaman caydırıcı etken.Sende biliyorsun alarmı olan beyaz eşya dükkanını 3 dakikada soyup soğana çeviriyorlar.Demir parmaklık olunca bakmıyorlar bile.
yok sana sen kazana düştün [/QUOTE]
bulurum ki
güzel kardeşim sen demedinmi bana bugün yorgunum biyere gidemem diyen... yoksa neden haber vermeyelim ayrıca benimde baya bi geç haberim oldu direk ahlatlıbel'e geçtim çevirme hemen namluyu bana
kesin tükandamısın, eminmisin, bak kırarım camını çerçevesini busefer tükanının üçüncü olucakta bu seferde bulamazsam...
60 ı geçeceksen gel
60 ı geçeceksen gel[/QUOTE
anlaşıldı merkez.. Bi gün üstat bi motorcu olunca takılırım Ankara MT ile
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)