ULUSTA hüseyin usta var git ona her derdine çare bulur. telefonu 05303111615.. pazarlarıda çalışır.
ankaralılar bi el kaldırsın ben ankarada askerlik yapıyorum polatlıda arada sırada ankaraya kacamak yapabilecegim sanırım sizlerle tanısmak isterim. osmaniye mt den ressam_01 eger birileri varsa sesimi duyan özelden bana telefonunu yazsın ben cıktıgımda ararım oke sevgiler ve saygılar
iyi fikir motorcu her yerde motorcu dur yalnız yolda kalan motora durup yardım değil şuan senin durumunda aynı sayılır hem vatani görev gibi kutsal bir görev hemde motorundan uzak hayırlı teskereler reşit kardeş selamlar ankara mt
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
slm ankaralılar bende askerlik dolayısı ile 1 yıl kadar buralardayım
ankara/dışkapı
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
slm aynen bende senin gibi askerlik yapmaktayım Ankara/Dışkapı dayım
şuan ulus dayım.internet cafe de ismim ÖNER telefonum:0555 425 05 58
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
merhaba ben Barış...
CBR 125R ile aranızda olucam umarım yakında suan ARN125 im var satmaya calısıyorum,bana onerebılecegınız tanıdıgınız guzel CBR lar varmı...
sahıbınden.com da gezmektense burdan tanıdık bır arkadasınkınıde alabılırım
günaydın millet kimsede tık yok bugün
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
günaydın arkadaşlar.. Proti Motor hayırlı uğurlu olsun bu arada, inşallah en yakın zamanda hayırlı olsuna gelmek isterim
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Levent abi cüce deyip durma şu çocuğa yaaa
vay hayırlı uğurlu olsun abi, okusunda abi dertler önemli değil
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
Selam millet bende yeni geldim Büroya.Çocukları sınıflarına yerleştirdik geldik.İnşallah okurlar ve vatana millete hayırlı bir birey olurlar.
Size ve çocuklarınıza yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun
tünaydın arkadaşlar.
Serdar satılık chopper dan bahsetmiştin geçen akşam ne durumda bilgin varmı bir arkadaşım chopper arıyorda uygun fiyata.
tünaydın ankara herkeze iyi haftalar, sendromsuz pazartesiler... yeni eğitim-öğretim yılımız tüm öğretmenler ve öğrenci arkadaşlara hayırlı olsun trafik kudurdu geri kalanımızında Allah yardımcısı olsun akşam toplanıyomuyuz
Pazar geziye gidildi mi ? bu arada
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)