valla bilmiyom abi herkes iftardan sonra gelirim diyor 8 - 9 gibi orası açık olcak mı bakalım ?? yaş gibi biraz ama araşırız bir şekilde buluşuruz.
knt yok mu allah allah ne tesadüf
emraha çağrı atıyorum oda bana atıyo sonra da niye taciz ediyosun diyor
ben çıkışta uğrarım bakalım
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
çok gizli ankara mt toplantısı :D
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Ben çok gizli haberlerinizi bekliyorum ozaman anlamadıgım nokta serdar sen direk burayamı geleceksin toplantı yerinemi gidiceksin.
yaw varya hemen sattınız haa arkadaş bizim işimiz ofis değilki sürekli online olalım saha adamıyız biz her daim olamıyoz kusura bakmayın ama lafımızın arkasındayız akşama nerde? nasıl? kim? kim?
serdar bi organizasyon yapıcan aazına burnuna bulaştırdın terbiyesizim haa...
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
Kimin dükkanı nerede nasıl yapıcaz anlamadım gitti, adresi falan da bilmiyorum
Saat 8 de falan gelcez biz uygunmudur.
önce sakin
mavi bilgisayarın ordan düm düz sürüyorsunuz liva pastanesini geç.. yokuşu çıkın kavşagı geçin önce solda seda pastanesi sonra sağda hastane falan var .
aynen devam düm düz sürmeye fenlisesine dogru.
minibüs duragını geçin hala dümdüz sürmeye devam. duraktan sonra ilk saga giren sokagı gör frene bas çünki dükkanın tam önündesin demektir. tabela falan var zaten.
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
Tarif için teşekkür ederim. Dükkan sahipleri hiç düşünmüyor yeri bilen var bilmeyen var. Pastane motorcusu var tırt motorcu var. Bunlar nasıl gelir nasıl gider düşünen yok. Dükkanın yerini tam öğreneyim direk google earth den harita koymazsam neyim.
Benim çinli güzelimin sesi afyondan beri kötü geliyordu bugün servise bıraktım yetişirse yarına yoksa pazartesi akşamına kadar ayrıyız kızımdan.
Bu bağlamda eyyy muhterem murty06 bi zahmet toplu taşıma araçları ile dükkana ulaşım nasıl yapılıyor o konu hakkında bilgi verinde yarın ziyaretinize geleyim...
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
toplanıldı.
yenildi.
içildi.
gezildi .
tozuldu.
eglenildi.
gelenler sevindi mutlu oldu.
gelemiyenler ..çook şey kaçırdı.
ayrıntılar az sonraaaaaaa
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)