aramışda oruç tutmayan arkadaşlar var şimdi onlarında hakkını yemiyelim canım
alsın yerler senin yerinede sülayman abi
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
[COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]
almıyımmı, noluyo anlamadım şimdi :D
ya arkadaşlar malum ramazan nedeni ile hafta sonu gezileri olamıyacak gbi duruyo, e havalarda ufaktan bozmaya niyetli, diyorumki şöyle müsait akşamlarda toplanıp (sadece çarşambaya sıkışmadan) bi ankara gezilerine başalsakmıki hayır motor yeni doyamadan paketlemek işime gelmiyo
adda götürücem kuzen adda sen takıl gerisini boşver...
ozaman sen şimdilik artcın olmadan gel... malum önce güvenlik... iftardan önce olur sonra olur orası konuşulup hallolur kenan dert ettiğin şeye bak işki katılım ossun, bi atraksiyon ossun, motor altımızda ossun bu ramazan fena vurdu bizi hiç olmadı toplanıp Emrah'ın yeni klibini izleriz mtv de dönmeye başlamış
selamlar üstadlar. ben çağrı aranıza yeni katılacak bir kardeş (yaşım itibariyle muhtemelen sizlerden küçüğüm). birkaç öğüt almak, sohbet etmek için sizleri nerelerde bulabilirim? Şaşmaz'da Birol Usta'dan bahsetti bir abi. Üslupta bir hatam varsa affola, acemiyim daha. Saygılar.
Miami Florida Atlanta Georgia Raleigh North Carolina...
hoşbulduk efendim. seve seve anlatırım faydam olurse ne ala okul sebebiyle Ankara'dayım. artık, buluşmaların akşam olduğu her çarşamba katılırım orada muhakkak karşılaşırız.
Miami Florida Atlanta Georgia Raleigh North Carolina...
gününüz aydın neşeniz bol olsun arkadaşlar
[COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)