Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda twister-ocakta pegasso
    Alıntı kankenan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olmadıki şimdi yaaa haftaya bidaha isterim, ben karışmam

bide dün çok üstüme geldiniz haftaya tatlılar benden bi aksaklık olmazsa
    üstüne altına falan bilmem... sen dua et süleyman yoktu.... yoksa sen o dakka alır gelirdin.... kötü polis o biz iyi polisiz bide....
    [COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Alıntı keyfkeka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstüne altına falan bilmem... sen dua et süleyman yoktu.... yoksa sen o dakka alır gelirdin.... kötü polis o biz iyi polisiz bide....
    Selam millet,
    Levent abi Ramazan münasebetiyle toplantılarda tatlı işine son verelim. Bayramdan sonra getirren arkadaşların tatlılarını beraberce yeriz.Kabul edenler kabul etmeyenler kabul edilmiştir.Ben yokken bir tatlı yiyin yeniden aldırırım valla

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO 535
    aramışda oruç tutmayan arkadaşlar var şimdi onlarında hakkını yemiyelim canım

alsın yerler senin yerinede sülayman abi
    Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D

Motosikleti
    Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam millet,
    Levent abi Ramazan münasebetiyle toplantılarda tatlı işine son verelim. Bayramdan sonra getirren arkadaşların tatlılarını beraberce yeriz.Kabul edenler kabul etmeyenler kabul edilmiştir.Ben yokken bir tatlı yiyin yeniden aldırırım valla
    doğru valla haklısın... ramazandan sonra alsınlar.. çünkü bende yemiyorum ramazanda tatlı.....

evet evet .... yeni gelecek arkadaşlara duyurulurr....

Alıntı serdarcogen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aramışda oruç tutmayan arkadaşlar var şimdi onlarında hakkını yemiyelim canım

alsın yerler senin yerinede sülayman abi
    olmazzzzzzzz... anca beraber kanca beraber
    [COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Titan 125(mavilim), XT600(Haydut)
    Alıntı marcos2609 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    murat abi(murti06) delimaviyi sattın mı yoksa dün senle mi selamlaştık?,
    dün hergeleyle selamlaşmışsın delimaviyi sattım

Motosikleti
    Chopper
    almıyımmı, noluyo anlamadım şimdi :D

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    ya arkadaşlar malum ramazan nedeni ile hafta sonu gezileri olamıyacak gbi duruyo, e havalarda ufaktan bozmaya niyetli, diyorumki şöyle müsait akşamlarda toplanıp (sadece çarşambaya sıkışmadan) bi ankara gezilerine başalsakmıki hayır motor yeni doyamadan paketlemek işime gelmiyo

Motosikleti
    MZ 251
    Alıntı 06ares06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar malum ramazan nedeni ile hafta sonu gezileri olamıyacak gbi duruyo, e havalarda ufaktan bozmaya niyetli, diyorumki şöyle müsait akşamlarda toplanıp (sadece çarşambaya sıkışmadan) bi ankara gezilerine başalsakmıki hayır motor yeni doyamadan paketlemek işime gelmiyo
    nereye gotureceksın bızı

Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam millet,
    tatlı ıstıyorum hemıde çarşambaya

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO 535
    0 - 100 doğru söylüyor bence de güzel fikir yarın 18:30 civarı buluşalım bi yerlerde akalım gecelere
    gelen olur mu acep ??
    Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    0 - 100 doğru söylüyor bence de güzel fikir yarın 18:30 civarı buluşalım bi yerlerde akalım gecelere
    gelen olur mu acep ??
    bana uyar kardeş başka varmı akacak

Motosikleti
    Chopper
    gelen olur mu acep ??
    Şahsen ben motorun tadını çıkartmak istiyorum kış gelmeden, ama 18:30 olursa kimse gelmez şimdiden söylüyeyim İftardan sonraya denk getirmek lazım. Benim arççıyada bi kask lazım

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı _david_2008_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nereye gotureceksın bızı
    adda götürücem kuzen adda sen takıl gerisini boşver...

Alıntı kankenan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şahsen ben motorun tadını çıkartmak istiyorum kış gelmeden, ama 18:30 olursa kimse gelmez şimdiden söylüyeyim İftardan sonraya denk getirmek lazım. Benim arççıyada bi kask lazım
    ozaman sen şimdilik artcın olmadan gel... malum önce güvenlik... iftardan önce olur sonra olur orası konuşulup hallolur kenan dert ettiğin şeye bak işki katılım ossun, bi atraksiyon ossun, motor altımızda ossun bu ramazan fena vurdu bizi hiç olmadı toplanıp Emrah'ın yeni klibini izleriz mtv de dönmeye başlamış

selamlar üstadlar. ben çağrı aranıza yeni katılacak bir kardeş (yaşım itibariyle muhtemelen sizlerden küçüğüm). birkaç öğüt almak, sohbet etmek için sizleri nerelerde bulabilirim? Şaşmaz'da Birol Usta'dan bahsetti bir abi. Üslupta bir hatam varsa affola, acemiyim daha. Saygılar.
    Miami Florida Atlanta Georgia Raleigh North Carolina...

Gürcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Zat tı. :P
    Alıntı Santino adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar üstadlar. ben çağrı aranıza yeni katılacak bir kardeş (yaşım itibariyle muhtemelen sizlerden küçüğüm). birkaç öğüt almak, sohbet etmek için sizleri nerelerde bulabilirim? Şaşmaz'da Birol Usta'dan bahsetti bir abi. Üslupta bir hatam varsa affola, acemiyim daha. Saygılar.
    Hoşgeldiniz... Çarşamba buluşmalarında inşallah karşılaşırız İzmir hakkında bilgi almak isterim sizden. Oraya yerleşme gibi bir düşüncem varda...
    Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...

hoşbulduk efendim. seve seve anlatırım faydam olurse ne ala okul sebebiyle Ankara'dayım. artık, buluşmaların akşam olduğu her çarşamba katılırım orada muhakkak karşılaşırız.
    Miami Florida Atlanta Georgia Raleigh North Carolina...

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO 535
    bana uyar kardeş başka varmı akacak
    ne yapalım o zaman gene anatoliada buluşalım mı gelecekler varsa iftardan önce sonra karar verelim akşama kadar

levent abi davut abi gelcek var mı ??

Motosikleti
    MZ 251
    gününüz aydın neşeniz bol olsun arkadaşlar

Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az önce ehliyet kursundan geldim.Motosiklet dersi alıyodum.Bayağı bi alıştırmadan sonra,hocayı arkaya atıp yola bile çıktım.Ama geri pazarın içine girdik son bir alıştırma derken dönüyodum ön frene azıcık fazla basınca motor yavaş yavaş yeri bulduBen de salak salak depodan benzin dökülüyo onu izliyom.Neyse tuttum kaldırdım.Abi geldi bişey var mı falan yok dedim ama içime çok fena oturdu daha ilk günden düşmek.Nedir bu bi işaret filan mı
    Düşmek iyidir neden bu kadar takıldın.Sen bakma millet tecrubesizliklerini anlatmaz Henuz bi artçı 'yım ama bu iş böyle öğrenilmez mi! Düşe kalka düşücen yollara...
    SİMDİLİK ARTCI (HERGELEYENGE) :bounce:

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO 535
    Alıntı _david_2008_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gününüz aydın neşeniz bol olsun arkadaşlar
    günaydın abi, günaydın hergele yenge

akşam buluşup gezelim diyorlar ne dersiniz ??

Motosikleti
    ne yapalım o zaman gene anatoliada buluşalım mı gelecekler varsa iftardan önce sonra karar verelim akşama kadar

levent abi davut abi gelcek var mı ??

bakalım iftardan sonra tel ederim , fırsat bulursam gelirim yanınıza...

Alıntı artçı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düşmek iyidir neden bu kadar takıldın.Sen bakma millet tecrubesizliklerini anlatmaz Henuz bi artçı 'yım ama bu iş böyle öğrenilmez mi! Düşe kalka düşücen yollara...
    sen bir an önce artçılıktan kurtul... o hergele sana bi twister alsın..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler