beyler az sonra çıkıp anatolia ya gitcem, kimler orda olacak
sağol abi
bugün yine gittim bindim.Bu sefer hocayı attım arkama baya arabaların içine girdik.Ama bayağı bi heyecanlandım ne aynaya bakmayı bilirim(zaten aynalar yamuk görmek için 20 santim filan ileri kaymam gerekiyo),ne kaldırmayı düzgün yaparım...Arkada aram olunca da dönüp bakılmıyo kask adamın kafaya çarpıyoNeyse durduk bi göbekde.Yeşil yandı "Kaan heyecanlanma" dedi hoca ben gene istop ettirdim.Arkadan korna sesi geldi.Sonra gene çalıştırmaya çalışırken polis geçti polis çalıyomuş.Sonradan sürdüm düzgün.
Ama indiğimde sanki ben bu işi çözemicem dedim
facebook.com/kaskafa
steril Sülo bir işimiz düştü hala çozmedin
slm çekirgeler
ya köle benim anlamadığım daha sen motoru öğrenmeden nasıl seni trafiğe çıkarıyorlar??? böyle şey olur mu hiç???
ilk önce trafiğe kapalı alanda motora iyice ısınman ve en azından temel hareketleri rahatlıkla yapabilecek duruma gelmen lazım....
(motoru düzgün kaldırmak, vites değiştirebilmek, 8 çizebilmek, sinyal, ayna kullanabilmek, doğru fren yapabilmek...)
[COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]
Dün varmıydı abi bi hareketlilik, biz gittikden sonra
valla güzeldi akşam ama benim çoooook uykum gelmişti hemen gidip yattım
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
eğer çarşambaları gezilcekse : ) biz de katılalım
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
[COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]
murat abi(murti06) delimaviyi sattın mı yoksa dün senle mi selamlaştık?,
Olmadıki şimdi yaaa haftaya bidaha isterim, ben karışmam
bide dün çok üstüme geldiniz haftaya tatlılar benden bi aksaklık olmazsa
Şu an bu konu içerisinde 64 kullanıcı var. (0 üye ve 64 misafir)