Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    az önce ehliyet kursundan geldim.Motosiklet dersi alıyodum.Bayağı bi alıştırmadan sonra,hocayı arkaya atıp yola bile çıktım.Ama geri pazarın içine girdik son bir alıştırma derken dönüyodum ön frene azıcık fazla basınca motor yavaş yavaş yeri bulduBen de salak salak depodan benzin dökülüyo onu izliyom.Neyse tuttum kaldırdım.Abi geldi bişey var mı falan yok dedim ama içime çok fena oturdu daha ilk günden düşmek.Nedir bu bi işaret filan mı
    facebook.com/kaskafa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO 535
    Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az önce ehliyet kursundan geldim.Motosiklet dersi alıyodum.Bayağı bi alıştırmadan sonra,hocayı arkaya atıp yola bile çıktım.Ama geri pazarın içine girdik son bir alıştırma derken dönüyodum ön frene azıcık fazla basınca motor yavaş yavaş yeri bulduBen de salak salak depodan benzin dökülüyo onu izliyom.Neyse tuttum kaldırdım.Abi geldi bişey var mı falan yok dedim ama içime çok fena oturdu daha ilk günden düşmek.Nedir bu bi işaret filan mı
    üzüldüm bak sende ne artistik yapıyosun ilk günden biraz alış normal gitmeye sonra yaparsın artisliği
    Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Geçmiş olsun Kaancım, Allah beterinden saklasın, bu düşüş de ilk dersin nazarlığı olsun

Motosikleti
    Yamaha XT660R
    Geçmiş olsun öğrenirken adım adım gitmeni tavsiye ederim. Ama benim görüşüm düşmeden de öğrenemezsin zaten düşmenin ne demek olduğunu ve bundan sonra düşmemek için daha çok uğraşman gerektiğini

Süleyman: Tayinim çıktığı yok ama maalesef bir süre buralarda olamayacağım. Toplantıda ayrıntıları anlatırım

Motosikleti
    Yok
    sağolun abilerim,ablacım
    Serdar abi artislik yapmadım adam ne dediyse onu yaptımAdam dönerken ön frene basma demişti iyi bi ders oldu bana
    facebook.com/kaskafa

Motosikleti
    honda twister-ocakta pegasso
    sağolun abilerim,ablacım
    Serdar abi artislik yapmadım adam ne dediyse onu yaptımAdam dönerken ön frene basma demişti iyi bi ders oldu bana
    bol bol sürüş eğitimi videosu seyret, abilerden ablalardan mutlaka deneyimlerini sor, sana yapma dedikleri şeyi en azından biraz kaşarlanıncaya kadar yapma... yoksa böyle erkenden korkarsan biz köle nasıl yetiştirecez...???

sülümanım su sorun değil bulruz.. yer çok güzel ... ilk planda gidelim...

bu arada yarın akşam umarım herkez iftardan sonraya kadar kalır, yoksa kimseyi göremem...

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO 535
    sağolun abilerim,ablacım
    al bakalım kaancık sana bir dünya eğitim videosu dikkatli izle ben izledim faydalı oldu

http://www.uzmantv.com/konu/yeni-bas...cin-motosiklet

Alıntı keyfkeka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bol bol sürüş eğitimi videosu seyret, abilerden ablalardan mutlaka deneyimlerini sor, sana yapma dedikleri şeyi en azından biraz kaşarlanıncaya kadar yapma... yoksa böyle erkenden korkarsan biz köle nasıl yetiştirecez...???

bu arada yarın akşam umarım herkez iftardan sonraya kadar kalır, yoksa kimseyi göremem...
    abi gel iftarı orda yaparız
    Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    Alıntı caya104 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyiyim allaha şükür ağrı sızı yok denecek kadar az
    noldu çağlayan abi, önemli bişi mi var geçmiş olsun,
    meraklandım şimdi.. ?

infernox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KLE500 nerde?
    KLE500 ankaraya gelirken yolda patladı. Çöpe attım resmen.
    Neyse Semih in skyteam ı aldım, metin usta da duruyordu. Biraz hor kullanmış ama adam edicem inşallah.
    Bu arada ankarada kullanmadığınız ikinci el kask varsa alabilirim. Kaskım yok motora binemiyorum. Yanlız söyliyim fazla param yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Titan 125(mavilim), XT600(Haydut)
    yazılanlara yetişemiyorum. Bayadır uzak kalmışım 13 eylülde Bursa kurşunlu taraflarında bir gece kamp yapmayı düşünüyorum. Yunus balıkları geçiyormuş onları izleyeceğim. Gelmek isteyen olursa haber versin. Öptüm herkesi canlarım

Çağlayan abi geçmiş olsun bu arada Steril Süleyman haklı olabilir nazardan korunmak lazım. Kurşun döktür abi

Motosikleti
    Yok
    Alıntı serdarcogen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al bakalım kaancık sana bir dünya eğitim videosu dikkatli izle ben izledim faydalı oldu

http://www.uzmantv.com/konu/yeni-bas...cin-motosiklet
    izledim hepsini daha yok mu
    facebook.com/kaskafa

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO 535
    o sitede çok var motosiklet diye arat bulursun

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    http://donald.hypermart.net/MCWorlDD.htm
    okumanı tavsiye ederim... şahsen çok faydasını gördüm...

Motosikleti
    Hyosung Gv250
    Çağlayan abi hayırdır ?

caya104 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Honda Today-99 Honda Transalp vardı
    Alıntı ER6iNbay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    noldu çağlayan abi, önemli bişi mi var geçmiş olsun,
    meraklandım şimdi.. ?
    Kesikköprü gezisinde köpeğe çarpıp düştüm ama pantolon dışındaki korumalar tam olduğu için sol kalçadaki morluk dışında bende birşey yok.Motorda da ciddi bir şey yok
    " Hayat üçbuçukla dört arasındadır.

Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."

Motosikleti
    honda twister-ocakta pegasso
    Kesikköprü gezisinde köpeğe çarpıp düştüm ama pantolon dışındaki korumalar tam olduğu için sol kalçadaki morluk dışında bende birşey yok.Motorda da ciddi bir şey yok
    akşam gel de kurşun dökelim...
    [COLOR="Blue"][B]Dürtmediği sürece[/COLOR] [COLOR="Red"]şeytana[/COLOR] [COLOR="blue"]uymam[/COLOR].[/B]

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    abi geçmiş olsun , şu köpekler beni de korkutuyo ...

caya104 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Honda Today-99 Honda Transalp vardı
    akşam gel de kurşun dökelim...
    Akşam iftara babam bizde olacak toplantıya katılamıyacağım.Kurşunu haftaya dökersin artık
    " Hayat üçbuçukla dört arasındadır.

Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Alıntı serdarcogen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buda gezimizin videosu TIKLAYIN
    Serdar video değil slayt gösterisi desene
    Alıntı Gürcell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok be abi ne kıvıracağım? Hakkaten güzel gider hacıbaba baklavası. Sakın unutma yarın buluşmaya gelirken almayı. Tamam mı?....
    Yedin geldin o kadar parayı tabi Ruslarla tatlı alacak paran kalmadı demi seni gidi pastaneci seni
    Geçmiş olsun Kaan düşe düşe daha iyi hatalarını görürsün.Daha dikkatli,daha iyi sürücü olursun.

Alıntı ozgr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun öğrenirken adım adım gitmeni tavsiye ederim. Ama benim görüşüm düşmeden de öğrenemezsin zaten düşmenin ne demek olduğunu ve bundan sonra düşmemek için daha çok uğraşman gerektiğini

Süleyman: Tayinim çıktığı yok ama maalesef bir süre buralarda olamayacağım. Toplantıda ayrıntıları anlatırım
    Komutan akşama iftar davetlilerim var toplantıya gelemeyeceğim.Muhtemelen de ramazan boyunca gelemeyeceğim.

Ramazan dan sonra gideriz Levent abi sorun olmaz yer güzel

Alıntı murti06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazılanlara yetişemiyorum. Bayadır uzak kalmışım 13 eylülde Bursa kurşunlu taraflarında bir gece kamp yapmayı düşünüyorum. Yunus balıkları geçiyormuş onları izleyeceğim. Gelmek isteyen olursa haber versin. Öptüm herkesi canlarım Çağlayan abi geçmiş olsun bu arada Steril Süleyman haklı olabilir nazardan korunmak lazım. Kurşun döktür abi
    Sen kime steril diyon lan pasaklı Murti senin motoru alan adama allah kolaylık versin 1 senede anca temizler

Motosikleti
    YAMAHA VİRAGO 535
    levent abi videoyu göndermemiş ekliycektim ama ben de kandırıyım bari dedim milleti

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler