beyler tshirtler gelmiyo adamlardan cevap bile yok bu pazar bulusmayalım bende ehliyeti alamadım henuz sertifika cıkmamıs haftaya pazar inşallah. tshirtte haftaya kaldı
beyler tshirtler gelmiyo adamlardan cevap bile yok bu pazar bulusmayalım bende ehliyeti alamadım henuz sertifika cıkmamıs haftaya pazar inşallah. tshirtte haftaya kaldı
ninya bu t-sirt ler MT mi yoksa yeni benzin protesto t-sirt lerimi protesto t-sirt ü ise bana 1 ad L beden istiyorum
Birgün alacağım DL650
gupilya, watercolours sağolun dostlarım...
Darısı ehliyeti olmayanların başına...
Ninya dostum t shirt leri yetiştirme çabaların için seni takdir ediyorum, helal olsun.
Ehliyeti olan arkadaşlara hayırlı olsun...
Ben pzt yada salı günü alıcam...
Haftaya pazar buluşmaya gelirim heralde...
slmlar..
YeK adlı üyeden alıntı
Sağolasın yek... Dostum sana tavsiye
Tabi Ankara dan alacaksan:
Emniyete gittiğin zaman dosya alırken yada oradan sana maliye veznesine para yatır dediklerinde seni 35 numaraya yollayacaklar. geçerken 11 numaranın önündeki Q maticten sıra numarası al. en fazla orada bekliyorsun. ( ben 10 kişilik sırayı 30-40 dakika bekledim)
sabah açılışta gidersen 11 de veriyorlar
11 de verirse 14 de veriyorlar
14 gibi gidersen 16 da ehliyetin elinde olur.
arkadaslar selam tshitler için mesaj yazmama ragmen hala bir cevap gelmedi nezaman alırız nasıl alırız bilemiyorum ama sanırım bu hafta içinde alırız haber gelse adres verip gönderin diyeceğim ama henüz haber yok karşı taraftan.
Ahmet6946 senide ekledim benzin tshirtleri için
(ninya bu t-sirt ler MT mi yoksa yeni benzin protesto t-sirt lerimi protesto t-sirt ü ise bana 1 ad L beden istiyorum)
sağol gt06
Daha belgeler hazır değilmiş onları bekliyorum...
sıradaki buluşmaya gelicem inşallah...
Eyong adlı üyeden alıntı
Yaaaaaaaa bananeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaa
ben ben bu tshirtlerden istiyoooooooooooom amaaaaaaaaaaaa....
ehehe valla ne yalan soyliyim ben de istiyorum. ama anlamadigim nokta şu, üstümüzde korumalı mont(ve dolayısıyla arkasi da önü de reflektörlü) olduğunu varsayarsak, bu t shirt lerin reflektörlü olmasına ne gerek var?
arkadaşlar yarın Ankara'dayım
şehri hiç bilmiyorum
iş için 2 gece 3 gün falan kalıcam sanırım
akşam dışarı çıkarsanız hani ben de şey... eee...
kaskımı da alırım yanıma
iyimiş bu tişort...
Bende motosiklet net ile ilgili hiç tişort yok
Katılırım aranızada alırım bi ara inşallah...
Ben de gt06'nın gösterdiği tişörtten istiyorum.
May the Force be with McLaren Mercedes
ellerinde varmı ve nasıl alabilirz diye sordum.
Umarım ninya bize bir iyilik yapar ve diğer t shirtlerle beraber bunlardanda ister.
eeee nede olsa ninya istemedende olsa Ankara mt nin organizasyon sorumlusu oldu değilmi?
aybiketa adlı üyeden alıntı
mail yazarsan yada pm den görüşelim seve seve gezeriz arkadaslarlada bulusmak istiyoruz aslında arkadaslar bir aksam bulusması yapsak hep pazar oluyo şöyle bir bahce olsa serin serin ben Bahçelievler / cadde Pampero derim . pahalı derseniz oralarda bi yerde taklılalım derim.
Gt06 en kısa zamanda tshirt olayını çözeriz meraklanma gerekirse Ankaradan ben bastırırım.
alalım benımde hoşuma gidiyor bu tshirtgt06 adlı üyeden alıntı
yuppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya yaaa yaaaaaaaaaa
sağolasın ninya...
Ehliyeti aldım..
t shirt yolda...
ufak bir ayrıntı motosiklet kaldı onuda tamamlarsam kim tutar beni....
baya ufak bi ayrıntı ben sertifikayı bugun aldım yarında ehliyetı almaya gıdıcem
hayırlı olsun tüm ehliyet alanlar
darısı başıma
Can YERLİ
06 YC 502
Ben de o tişörtten istiyorum.
May the Force be with McLaren Mercedes
ninya;
bugün nöbetçiyim ama yarın için müsaitim saat 18:00 gibi yine Anotolia'da buluşup biyerlere gidelim.
gt06 kardeşimizin gösterdiği t shirtten 1 adet M istiyorum.
benzin protestosu için yapılanlardan ses çıkmadı mı?
ehliyetleri koyun cebinize de rahatça gezelim.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)