akşam hanımdan izin aldım geliyom....
Rus Rus Rus her taraf Rus midem bulandı artık. çabuk gel cumaretesi sıkıldım be bıktım bu Ruslardan.Rusyadamıyım Türkiyedemiyim anlamadım.Kuzen nerelerdesin yavri görüşemiyoruz
benim mum da birazdan söner abi
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Selam arkadaşlar... Nasılsınız?
Rezalet bir kuşadası seyahatinden sonra yine izmire döndüm. Şu anda ıldır diye biryerdeyim. Motorum dağın başında verdiğim bir moladan sonra çalışmadı ve beni ilk defa korkuttu.... marşa basıyorum tık yok. Neyse ki sadece farlarım kısa devre yapmış ve yanmışlar far açıkken akü mafişti. farları kapatınca bizim çin güzeli kendine geldi. Alaçatıda motorcuya gösterdim daha önce taktığım neolnlardan olduğunu söyledi yine kendi sarı farlarından taktım.
Bi değişiklik olmazsa cuma günü döneceğim sanırım motoru otobüsle getireceğim. İzmir ankara arası motoruma güvenim kalmadı çok garip sesler çıkartıyor şimdide....
Acar pastane motorcunuzdan son gelişmeler böyledir.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
arkadaşlar bugün çok salakça motorumdan düştüm çanağımın üstüne ayyy!
ayaklığı indirmeden direksiyonu kilitledim yana doğru bırakıp tam inerken yapıştık ikimizde beraber yere allahtan bi gören olmadı tam bi rezillik! çanağım hala acıyor yaw
günaydın millet,
serdar aç bakalım bi kesik köprüü.... gelen gelir gelmeyen sağlar bizimdir...
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
Şu an bu konu içerisinde 103 kullanıcı var. (0 üye ve 103 misafir)