Evet Ankara yarın kavuşuyorum ilk motoruma :D
Evet Ankara yarın kavuşuyorum ilk motoruma :D
selam millet. nasılsınız?
Ben kuşadasına geldim ama artık sıkıldım yafuuu tatilden....
Zor iş şu tatil. daha sırada didim var offf offfff....
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
proya katılıyorum transalp hatta 2007 model 11000 de satılık bı makına var 14000 ytl ıstıyor motor antalyada
sagol serdar daha ıyı tek tekerlek yapmayı pek beceremem ama olsun bakalım
haklısın pro temız afrıca bulmak cok zor
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bende afrodit twin istiyom
davut abi sanada resim beğendiremedik valla tek teker işte ne güzel sonra çekeriz şöyle en yakışıklısından koyarız
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
teşekkür ederim... ama okadar değişik yorumlar varki ilk başta kesinlikle dl diodum ama karışmış durumdayım sanırım birazda akışına bırakıcam
teşekkürler...bağlantıyı kuramadım ama dl arkadaşların dediği gbi daha teknolojik bi makina gerçi afrikada rüştünü ıspatlamış sorunda o...ikisininde kendine göre artıları var
ozaman sevgili pro sizin tükanı açmanızı ve bana şöyle shadowuma kıyabileceğim güzellikte bi makina bulmanızı beklemekten başka yapacak bişey kalmıyo gibi kaykayımı bırakıp bisiklete binmeye karar verdim camiaya hayırlı ossun
kendimce kurduğum bağlantı;
"şehiriçinde gezmek için kullandığım bir chopper'ım olsaydı, uzun gezilere, kamplara gitmek ve arazide paldır küldür sürebilmek için bir africa twin alırdım, DL ile bunlar yapılmaz demiyorum ama bu benim kendi seçimim, bana daha uygunmuş gibi geliyor"
şeklindeydi, teknolojik yönden kıyaslanmasa da hiçbir yol koşulunda geri kalmaz herhalde africa twin. bir de görünüşünü DL'den daha çok beğeniyorum...
Not: doğrusu şudur ya da budur anlamında söylemedim ben olsam öyle yapardım. ayrıca sanırım shadow'u satıp alıcaksınız... o vakit karışmam işte
"kick start my heart"
tarzımı değiştirmemdeki en büyük neden aslında motor sezonunu biraz daha uzatabilmek, daha az nikelaj parlatmak - temizlik yapmak zorunda kalmak, malum Ankara yollarında birazdaha az hırpalanmak ve aslında en önemlisi dediğiniz gibi uzun yolda ve arazide sürüş keyfini arttırmak hal böyle oluncada bana en sıcak gelen makinada dl olmuştu ama kafam fena halde karıştı...
yakında biraz daha karışcak merak etme
kolay gelsin diyorum sana...
bana da kalırsa africa twin derim sankime
çok fena, metin ustanın orda daha dün hemde ta satılmış kıl payı kaçırdım buda benim bahtsızlığım sağlam bi africa içinde çok ümitli değilim nekadar gördüysem taksiden çıkma şahin gibiydi (murat abinin motoru tenzih ederim onu daha göremedik kısmetse yarına artık)
ben söyleyim Murat Abinin alacağı motor, göbek yapmaya devam ederse 3vakte kadar sağlam bi chopperci olur en azından şekil itibari ile tam formata girer
Şu an bu konu içerisinde 126 kullanıcı var. (0 üye ve 126 misafir)