abi şaka yaptık yaa kusura bakma
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
Merhabalar Ankara-MT sakinleri,
Sizin oralarda bir motor alma durumum var da yardımcı olursanız çok sevinirim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1220214
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Selam arkadaşlar nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir.
Onur sen nasıl oldun?
Süleyman bey tatiliniz bittimi?
Berber senin keyifler nasıl?
Murat abi dükkan ne alemde?
Pek muhterem komutanlarım nasıllar inşallah?
Bart nerelerdesin abi?
aytaç sen hala motorunu getiremedin mi ankaraya?
Merveötesi ne alemde göremiyorum?
Buluşma yeri hala anatolia mı?
Eğer oraya uğrayan olursa sinana bolca selam söylesin.
Beni soran olursa şu anda çeşme tarafındayım. Kısmetse yarın kuşadasına geçmeyi planlıyorum.
Hepinizi çok ama çok özledim kendinize iyi bakınız....
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
hakediyosun sende ama aytaçcım...
getirelim diyoruz yok diyosun...
gezilere gelesiceler ne yaptınız gezdinizmi bakalım duyduğuma göre organizasyon kanalizasyon gibi olmuş error vermiş
sonradan buluştuk biz baraja gittik yüzdük piknik yaptık sonrada bir güzel hamamda kese yaptırdık güzeldi valla... ama yol süperdi hayran kaldım yola insan motor sürmekten zevk alıyo
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
Selam millet, ne var ne yok? burda çok sıcak ve çok Rusdan başka birşey yok. Bu gün tatilin 9.günü vay anasına ne çabuk geçmiş 9 gün. Kısmetse Cumartesi günü dönüyoruz. Eeee kuzen ne var ne yok hangi baraja gittiniz? Nerde yüzdünüz? Karaoğlanımı çok özledim Kendinize iyi bakın.
günaydın abi nasılsın tatile başladın tabii yat bakalım evde biz gene her zamanki gibi işteyiz :(
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)