20.06.2008 çarşamba Toplantısı Resimleri Ne oldu yawww
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
[QUOTE=serdarcogen;1216659]olur mu abi ya sen olmadan gidilmez ki şimdi kim doğruycak domatesleri :(
sabah sabah güldürdün beni yawww
sevgili procum sen bi iyileş ben o zaman cevap verecem sana... şimdi öyle yarım yamalak zorlamiyim seni...
dert hanımın gelmesi değil dünd e deim yaaa bizim kızın sınavı var pazartesi... onunla ilgilenmemiz lazım oldu.....
[QUOTE=serdarcogen;1216659]olur mu abi ya sen olmadan gidilmez ki şimdi kim doğruycak domatesleri :(
ben onları size cumartesiden doğrar hazır ederim... procanla beraber.. gerçi onun bi eli çalışmıyo şimdilik ... (ama çene maaşallah)
pazar gezisine katılalım beyler bayanlar
[ 24.08.2008 ] [ ANKARA MT ] Kesikköprü Gezisi
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ru-gezisi.html
OK abi biz gene ekmek arası yapar getiririz sana
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
selamlar arkadaşlar
bir konuyu danışmak istiyorum sizlerle
3 gün önce bir iş için istanbula gittiğimde arkadaşımla atv kiraladık ve atvnin sağ tarafa az dönmesi sonucu ormanda kaza yaptım ve kafama 7 dikiş atıldı.
atv kiraladığımız yer benden atvde oluşan hasarı karşılamamı istiyor ben de atvnin sağa dönmediğini ve kasksız kiralamasının yasaya aykırı olduğunu iddia ediyorum.
benim kanaatimce kiralayan yerin kask bulundurmaması ve bize atvyi kasksız vermesinden dolayı hasarı ödetmesi şöyle dursun benim hastane masraflarımı karşılaması lazım.
atvnin kasksız kiralanamayacağıyla ilgili yönetmelik tarzı bir yasal belge biliyor musunuz?
hakkımı nasıl savunabilirim? yardımınız için teşekkürler...
okulda okuduğumuz kadarıyla yasalar önünde ortak görünüyorsunuz hatta vergi cezası bile varken sen kullanırken durdursalar beraber ödersiniz diye biliyorum...
ancak sen kağıt imzaladıysan başka yazılanlara göre değişir.
ayrıca kasko yaptırmaları mecburi kasko öder parayı yoksa onları suçu
Profesyonel bir yardım alırsan daha iyi olur.
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
hocam olay trafiğe kapalı alanda oldu aletlerde de plaka yoktu
geçmiş olsun aynı zamanda kolay gelsin...
kızmadıkkkk niye kızalım ki sormuşsun söyleyim dedim
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)