selam ankaralıla
aytaç yapmaz yaa öle şey iyi üyelerimizendir o
bu arada geçmiş olsun onur ismini viper_1 volkandan öğrenmiştim tekrar geçmiş olsun MT'ye kavuştun yine
selam ankaralıla
aytaç yapmaz yaa öle şey iyi üyelerimizendir o
bu arada geçmiş olsun onur ismini viper_1 volkandan öğrenmiştim tekrar geçmiş olsun MT'ye kavuştun yine
Günaydın Angara,
Antalya ekibi hala dönmedi mi?
Pazara gezisinin kalan resimleri
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
selam angaraaaaaaaaaa.
şahane bi yolculuk yaptık ki okadar olur.
agalar sağsalim vede bol hikaye ve acayip fotolarla döndük.
ancak hak verirsinizki bünyeler baya yorgun.
az bi sabredin hele
maceralar ve fotolar çoook yakında.
ammaaaa enn önemlisiiii hayallerime kavuştum
darısı herkezin başına
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
7. caddeye ters yönden giren bir taksici gördüm
bu motor işini bırakmak lazım artık
ankara da motor sürmek intahar gibi bişey...ters yönden girerler devirirsin motoru motor gider sen gidersin bide içinden inenler üstüne çullanır dayak yersin.. bunu görmüş bir insan olaran şehir içinde hız yapmamak lazım temkinli davranmak lazım
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
slm delüğanlılar ben kendime yeni geldim daha
Arkadaşlar ben SerdarCogen arkadaşımıza yardımlarından ve zahmetlerinden ötürü (ve de bana katlandığı için) teşekkür etmek istiyorum. SağoLL TeKRaR..
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
Ne demek her zaman lafımı olur C@LiMeRO
Buyrunnn budda gezimizin fotoğraflarından oluşan videomuz...
Görmek için TIKLAYIN
Sıkıntı abi ne yapacaksın maksat muhabbet olsun )
yüklenene kadar biraz beklerseniz şimdi bide küçültmeye uğraşmayım
eyvallah aga daha iyisi senin olsun
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
neydiyonuz delüğanlular sesiiz felam çıkmıyı
nbr P 25 karakterRR
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
günaydın millet....
hafta sonu gezisine hanımdan yediğim veto sonucunda maalesef katılamayacağımı bildiririm...
Şu an bu konu içerisinde 80 kullanıcı var. (0 üye ve 80 misafir)