Akşam üstüne kadar ne ola ne bite ama gelme ihtimalim var bakalım, nasip
Akşam üstüne kadar ne ola ne bite ama gelme ihtimalim var bakalım, nasip
bende gelirim tatilden döndük çalışmaya başladık sıkıntı işte ne olacak :(
hah yaşasın 3 kişi olabilme ihtimalimiz var ... süper.....
ya aklıma kötü şeyler geliyo birine bişi mi oldu yoksa? bu kadar adam aynı anda ortadan kaybolabilir mi??
belkı bende gelebilirim.
acaba duyurular bolumunde başlık açılsa dahamı ıyı olur???
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
günayydın millet!nabeerrr
günaydınnn gerçi ben daha uyanamadım ama
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
Günaydın Angaranın goçları pardon keçileri
Hala tatil modundayız ya ben ancak günaydın diyebiliyorum Neyse Günaydın Ankara.
işte ankara mt den bir kaç görüntü:
arkadaşlar çok saolun valla beni çok güzel ağırladınız, murat abiye ayrıyetten teşekkürler,
herkeze teşekkürler.
resimler sanırım biraz tartışma yaratacak...
98 Beygir.....
yaw kuzen dawut nezaman yemekti, mangaldı durumları olsa ocağın başında serviste abicim birazda sofra başında görelim seni kilo alman bakımından bide cross'cu arkadaşlar reno ya ralliden çıkma sierra cosword havası vermişler ama yemedik biline
günaydınnn... pazar günü bi yerlere gidiyomuyuz?
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
06bluedragger Antalya da nerdesin? Pazar günü bende geliyorum Antalya'ya. kısmet olursa görüşürüz.
..........................
Ben Bi Motor Alacam Keeway 250 De Karar Verdim Siz Ne Dersiniz Bu Benim çocukluk Hayalimdi Ve Alacağım Motara Kavuşmayı Iple çekiyorum
walla hocam ilk motorunmudur, binmendeki amacın nedir, boyun kilon kaçtır sana ilginç yada komik gibi gelsede çok önemlidir bunlar bilmeni istedim
sevgili kızılbere arkadaşım ilk motorunmudur, binmendeki amacın nedir, boyun kilon kaçtır sana ilginç yada komik gibi gelsede çok önemlidir bunlar bilmeni istedim...
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)