sevındım senın adınaben haftaya donüyorum ankara ya ve ılk ısım tömer de rusca kursuna yazılmak,bana arkadaslık edecek yokmu?
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
günaydın sevgili arkadaşlar,
ilk defa aranıza katılarak sizi tanımış olmaktan çok keyif aldım, ben soğuk karşılanmayı bekliyordum açıkcası....
tatil dönüşü mutlaka tatlı ile geleceğime de söz veririm.... herkez amasraya yola çıktığı için kendi kendime konuşuyormuşum gibi geliyor ama olsun.....
bu arada herkese iyi eğlenceler ve kazasız belasız gidiş geliş diliyorum....
Amasra yolu cumartesi abi, burdayız yani
Ben seni ilk karşılayan üyeyim bu arada, hani şu sohbet geçmişti aramızda:
- motorun ne abi
- twister
- olsun o da olur
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
yok aga ne bunaması maşallahın var.
hem sen merak etme bunarsan haber veririz
ama toplantılara gelirsen tabiii
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
@ keyfkeka
Ben de geçen haftalarda size toplaşma yerini tarif eden üyeyim Çok sıcak karşıladık dimi
Tatilden döndüğünüzde Hacıbaba baklavası ile sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız
bundan sonraki toplantıları direk hacıbabada falanmı yapsak yaw
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
katılırım katılırım.. öyle yarım bırakmam ... hemi de datlı ilen katılırım...
bir bayanın motor kullandığını görmek çok mutlu etti beni ayrıcana da....
sırf seni mutlu etmek için gelirim valla... ( durmadan "siz" "biz" falan yapmayın hakkaten yaşlı hiseederim yani) lütfennn.. lütfennnn
ben size başka bir tat yapacam gelince ne o öyle "hacı baba" "hacı baba" nereye kadar...
değişik tatlar denemek lazım ....
evettt yahuşuklulaaar! naber naaptınız
[QUOTE=Bin9yüz85;1179039]Teşekkür ederim ama alt tarafı bir zat
zat bence çok keyifli bir şehiriçi motoru... kim ne derse desin...
alt tarafı üst tarafı fark etmez.. motorun ne olduğu değil ki önemli olan.. sürene ve nasıl sürdüğüne bakacaksın....
[QUOTE=CBF150;1179413]a hemide iki karaoğlan ankara mt ye çok gelir
benimde garazıçanım var
Süleyman abi benimki karaoğlan değil zaten merak etme siyahlimuzin
amannn... hazır ortalık boşken ben at (motor) koşturim...
günaydın, herkes yolculuk hazırlığında gibi...
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)