ben şarkıyı çok beğendim .
Günaydın millet.Bende sabah Hatunla bebelerimi uğurladım gittiler
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasın Karaoğlanımla baş başa kaldım
İki ucu boklu deynek hem üzülüyorun hem seviniyorum.Kendime halime acıyorum
Süleyman durumun hiç iyi görünmüyor
Hem gözün aydın hem de Allah kavuştursun Süleyman abi
hacılar son 3 day kaldı amasra ya
deliquanlılar motorumu sattım,son ana kadar hiç ayrılmayacak gibiydik sanki,bır cok araba degıstırdım ama hıc üzülmemiştim böyle,yaw siz simdi beni aranıza da almazsınız
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)