harley marley
bob marley
tepeme güneş geçti debriyaj sıyırdı....
harley marley
bob marley
tepeme güneş geçti debriyaj sıyırdı....
"kick start my heart"
yalnız mahalleleri iyi ezberlemişin
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Günaydın millet,Cumartesi günü ilk motosikletten düşme zevkini yaşadım kimseye tavsiye etmem devamı var.....
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
C.tesi günü Davut ile BMW nin satış ofisine gittik.İdealim olan gs1200 makinayı inceledim.Kaan bey bu motor şöyle, bu motor böyle anlatıp duruyor.Bende verdim gazı uygulamalı görelim diye. Hemen bir form doldurduktan sonra Belliki onunda canı sıkılmış.Aldık motorları bastık Mühye köyüne.Kaan bey ile bir müşterisi gs 1200 e bindi Davut la bende f800 e bu arada ilk defa artçı olarak bindim.Davut 3.vites 140 a dayamış ben eridim gittim.Yusuf yusuf oldum.Neyse test alanına geldik.Her iki motoruda bayağı bir test ettik.Enduro makinalarla resmen kross yaptık.Kaan bey aldı gs 1200 ü vurdu dağın tepesine doğru.Bak bu motorda ne hünerler var gör diye.Abartısız ağzım açık kaldı.Gurk Gurk yapıp yutkunduktan sonra gs 1200 çıkıyorsa f800 neden çıkmasın diye. Bastım bende arkasından.Belliki aşağıdan iyi kaptıramamışım yarı yola gelince gaz yemedi stop etti.Yokuş çok dik olduğu için attım kendimi yere 3 kişi aşağı zar zor indirdik kocaman aletleri.Bu olaydan aldığım dersler;
1-Sürüşünü bilmediğin kimsenin arkasına artçı olma (Davut itiraf edeyim içimden bir sürü sövdüm sana.Hayatım flim gibi gözümün önünden kaydı.)
2-Gaza gelme,gaza gelme,gaza gelme........ o adam profesyonel senin neyine dağa tırmanmak.Ama o gidonu eline alınca insan kendine hakim olamıyor işte.
3-Emanetin .....yuka olur derler.
Not:
BMW müşteri memnuniyeti için hiç bir şeyi esirgemiyor.o aletleri dağın tepesinden indirirken sürüyerek indirdik,çizildi içim eridi gitti bittim.Kaan bey büyük bir soğuk kanlılıkla boş ver abi bunlar tets motoru bizim her zaman yaşadığımız şeyler dedi.Kaskolu müşteriye satarken yıpranan zarar gören parçaları yenileyip satıyoruz dedi ama olsun yinede milli servet yazık içim acıdı valla.Motorlara gelince 10 numara kusur bulamadım.Mükemmel.Tüm dostlara allah nasip eder inşallah.Teklif ettiği rakam 23.634€ çalış sülo çalışşşşşşşşşşş.
Geçmiş olsun dostum. En azından dağda taşta başına birşeyler gelmemiş ya boşver makinaları. Bu arada artçı olmak gerçekten de tırsıtıcı olabiliyor, kendim kullanmayı her zaman tercih ederim
[QUOTE=CBF150;1173899Kaskolu müşteriye satarken yıpranan zarar gören parçaları yenileyip satıyoruz dedi [/QUOTE]yani yıpranan vs olan yerleri değiştirip normal fiyattan mı satıyolar mış?yoksa bunlar raf malı diye biraz ucuz mu?onu neden sormadın süleyman.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Doktor yanlış anlama,motorlar zaten sıfır değil modellerini sormadım ama muhtemelen 1-2 yaşındalar.Çünki f800 yeni bir model.Ayrıca gs 1200 ün km.7.000 küsürdeydi. Sen 7.000 km de üstelik test motoru sıfır fiyatı ile aynı paradan alırmısın bence çok uygun fiyata veriyorlardır o motorları yoksa test motoru olduğu için ellerinde kalır.O kadar para verilipte test motorunu kim alır.
bu sayfada bozulmuş
ne derseniz deyin
geçmiş olsun nane nane yi anımsadım bi an
abi geçmiş olsun, pek önemli bişi değilmiş Allahtan.
yalnız bizde de emanetim ömrü az olur derler , ben noktalara sığdıramadım sizde farklı bişey demekki o.
f800 diye yazdığınız yeni f800gs sanırım dimi bu arada
Geçmiş olsun Öyle her makinenin tepesine atlarsanız öyle olur işte
Şu an bu konu içerisinde 107 kullanıcı var. (0 üye ve 107 misafir)