bu akşam toplantı var mı? Yoksa çarşamba mı buluşacağız?
Orhun abiiii ;
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bla-blasi.html
haftasonu biseyler yokmu? biz gecen pazar 6 motorcu arkadasımla gezdik baya ama tabi dahada fazla olmak çok hoş olur.. Bi buluşma ayarlasanız haftasonu için
olm delirdiniz mi siz rusdan başka bişi geçmiyo forumda .)
gunaydın ankara,gunaydın mt sakınlerı
bogaz kıyısında otururken ınsan romatikleşiyorya(en azından bana ole oluyo) motorumu ankara da öksüz bırakmaya daha fazla dayanamadım ve ani bi kararla ankaraya geldım kısmetse bı saat sonrada sarı tekir le geri dönüyorum,istanbul+sarı tekir+beşiktaş sahili=hayatın anlamı
hepinize kucak dolusu sevgiler
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
Ankara yakında güzel bir süprizimiz olacak
Bizi izlemeye devam edin
bu akşamki topnatıya bi mani çıkmazsa kesin gelecem de ayıp olmazsa yeri bi tarif eder misiniz??
ankaraya süpriz değil bir işkence yapacak murat abi süprizi ben biliyorum çok zorlarsanız söylerim
Selamlar arkadaşlar,
Her gün bana (AB +) Kan gerekiyor. Verebilecek olan Özellikle bayların benimle temasa geçmesini rica ediyorum...teşekkürler...
0533 416 36 25
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)