Buddyleşmek? Yani dalıştaki gibi mi?
Buddyleşmek? Yani dalıştaki gibi mi?
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Selam Herkese..Eğer yanınızda 16 yaşında ve motor delisi ama motorsuz birini görmek isterseniz Haftaya Çarşamba 18.00 de anatolia cafe buluşmasına geleceğim bende
"The only limitations one has are the ones they place on themselves"
Muhammad Ali
Bu arada Seda, senin cbr 600f inin plakası 06 sda mı :D Sanırım resmindeki motoru görmüştüm ankara ümitköy-çayyolunda..Ve plakası sda idi..Senin isim de seda olunca gözüme çarptı :D
"The only limitations one has are the ones they place on themselves"
Muhammad Ali
ohhh pasımı attım, özlemişim motorumu 24 saatlik ayrılık zor geldi
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
_ToLGa_ eeet bnm bebeğim o
Murat abiyi karşılama planları filan var mı?
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Selam Angaralılar.... Murtiyi getirdik...
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...ml#post1163115
deliquanlılar bozcaada da selamlar sarabı süper.....
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
abi yazdıgım hersey denenmıstır
abi yazdığım hersey denemistir
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
HMM alkolün damarda tavan yapığı anlar haaa...
biliyormusun alkolden genelde nefret ederim ama son içtiğim şarap o kadar cool tadlı bir şeydi ki gidip aynından bulup içesim geldi şimdi....tabii carfurda kaldıysa aldığımda carefour da indirimdeydive indirimdeki bir ürüne göre mükemmeldi..
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Acar pastane motorcusu alanya dan bildiriyor.
Alanya canlanmaya başladı. Oteller doluyuz ayaklarına yatmaya başladılar.
Ben 10 gün daha anlaştım otelimle buradayım. Gelmeyi düşünen olursa yeri şimdiden hazır. :D Bu kıyağımı da unutmayın...
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Arkadaslar yarin aksam saat 19.00 yada 20.00 gibi kucuk capli bir bowling turnuvasi yapsak Panora da fiyatlar 9-10 ytl ama bize 5-6 ytl den oynatabilecekler degisiklik olsun diyorsaniz bir alternatif sunayim istedim gelmek isteyenleri liste yapsak cok eglenecegimizden eminim. selamlar
Abooow nerede bu millet? Murat abi geldi şimdi kimsecikler bilgisayar başında durmaz. İyi gezin, iyi eğlenin ahali....
Bugün lokantada otururken garsonun biri diğerine
-Köşe masaya baksana
dedi
diğeri
-turstmi diye sordu
ilk garson cevap verdi,
-yok loooow rus
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
@ Gürcell
Ruslar turist olmuyor mu
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)