baba özledim ankarayı yaaaaaaa
baba özledim ankarayı yaaaaaaa
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
malesef bir şey kaçırmadınız..eğer gezmek yada başka fikriniz varsa bana özelden numaranızı gönderirseniz bir şey olduğunda ben sizle iletişime geçebilirim(bu arada belki nick ten hatırlamazsanız ben doktor murat(hatırlamışsın dır da genede bu kim demeyesin arkadaşım)
hoş geldiniz.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Birisi beni ankara'ya davet edip gezidirip,ankaraya olan özlemimi bastırana kadar,yine ben hep ben ben ben bennnnn ,keko dayıyı özledim yaaaaa
Sen "Kız arkadaşımla beraber Ankaraya geliyoruz." dedin de, biz "Ay yok olmaz." mı dedik Buyrun tabiiii
Evet murat abi maddi babamdır,çok şükür görmedik bi babalığını
Dur ben kandırma stratejilerime başlayayım,tutup kolundan yürü ulen angaraya gidiyoz diyeyimm,sonrada keko dayının orda bi kebap yiyeyim
eyvah basıldık neyse ben başka mt'lere takılayım
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Hoşbulduuuk hoşbulduk
Haftasonu var mı bi plan program? Yada bu akşam filan?
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Murat abi ıslık çalsak? Fiyuuvvv fiyuuuvvvvv yapsak?
Yarışları mı izlesek naapsak haftasonu hmmmm
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Taaaaaaa geçen haftadan kızlarıma sözüm var Auaparka götüreceğim.Gelmek isteyen olursa beklerim.http://www.buyukanadoluhotel.com/ kumrular1,kumrular2 anladınız siz onu
İncekte enduro yarışına gidecek olan olursa haberleşelim...
saatlerini yerini bilmiyorum ama.
ctesi sabah, pazar tüm gün müsaitim...
Murat Abi ctesi kaçta geliyorsun?
"kick start my heart"
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)