Emoş senin tükkanın adresini ve telefonunu versene artık sende traş olmaya karar verdim. buarada xrv 750 africa twin sana büyük olur 2-3 beden küçüğüne bak. sen şöyle onurun motordan falan bak.bakımlı tarzan olunca binersin artık africa twine
Emoş senin tükkanın adresini ve telefonunu versene artık sende traş olmaya karar verdim. buarada xrv 750 africa twin sana büyük olur 2-3 beden küçüğüne bak. sen şöyle onurun motordan falan bak.bakımlı tarzan olunca binersin artık africa twine
Delikanlılar bu iyiliğimi de unutmayın
privieyt:selam
sipasipa:tesekkur ederım
praşeniya:özür dilerim
kak paji vaiti:nasılsınız
ya iz ankara: ankaralıyım
kak vas zavut:isminiz nedir
min a zavut pascal
dobri veçır:iyi aksamlar
pazaluşta:lütfenkakaya u vas prafesia:meslegınız nedır?
ya haçu viucit ruski?:rusca ogrenmek ıstıyorum
arkadaslar yazıları baya bı garıp oldugu ıcın sadece okunuslarını yazdım.boyle soze gırıp ıngılızce devam etmelısınız(sansınız varsa %50sı ıng bılıyo)
donuste %100 rusca kursuna gıdıyorum,haberınız olsun
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
yanı marmarıs de turk den cok rus var desem yerı gıtmıs kadar olduk
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
şşt angara ben toplantıya gelmeyecem.olur da tencere ve cbf 150 beraber gelirlerse toplantıya benim onalara verilmiş sözüm var öpüp barıştıracam diye.benim telden ararsanız en geç 5 dakkaya ordayım.
biliyonuz ben her daim yollardayım ve çağırdığınızda 5 dakkaya ordayım...
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Komutanım marmarisde ne kadar kalmayı planlıyorsunuz? Belki antalyayı es geçip o tarafa gelebilirim. Görüşme şansımız olurmu?
Marmaris muhabirinden sonra şimdi alanya muhabirinde.
Acar pastane motorcunuz alanyadan bildiriyor.
Burada turist sayısı pek fazla değil. Barlar sokağı boş gibi.
Oteller oda+klima+tv+kahvaltı 20 ytl oradan anlayın işte buranın durumunu...
bu ucuzlukta güzel bir yer ayarlayıp bi 10 gün kalmayı sonrasında antalya tarafına geçmeyi planlıyorum...
Ve son olarak motorize ekibimize iyi yolculuklar dilerim.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
şşşşşşşşştt angaralılarr,nabiyünüz
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
şu an herkes uyuyor susssss ses yapma
Bi sessiz olun yaaaa
Günaydın
kim uyuyoo hani nerde...25 kere uyandım...
günaydın...
Rusça kursu kaçta başlıyor acaba?
"kick start my heart"
Şu an bu konu içerisinde 84 kullanıcı var. (0 üye ve 84 misafir)