ben gelirim hatta motorlan gidelim ben artçı alırım seni sonra kapıp getiririz motoru nasıl fikir olmaz mı:?
ara duraklar sayılmaz vardığın yer antalya sen artıkın antalya mt motorcususun.
bin9yüz85 arkadaşlar senin limuzini getircekler ya acaba ben de onlarla gidip dönsem de makam bölümündde otursam mı ki?hayatımda hep bir limuzinle gezip millete hava atmak istemişimdir.
şöle büyükce bir otelin önüne çekecem şöför gelip kapıyı açcak,yerde kırmıuzı halı felan....
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
bende yavaş yavaş siyah veya kırmızı limuzin arıyorum.
mavi de olur mavi beyaz kask alırız bide ...
aklınızda bulunsun tekliflere açığım
"kick start my heart"
Yaaa Murat abi öyle deme yaaa, pazar günü abimlerle getirecektim "Ankara trafiği." dedik, Onurlarla gelecektim "Sonra." dedik, kaldı yine.
Ağlayacağım işte var mı yaaaa
Benim limuzinin makam bölümü artçı kısmı oluyor, oranın da keyfini en iyi annem bilir
Bu arada hemen hemen 2 yıldır limuzine biniyorum, hiç mi hiç önüme kırmızı halı seren olmadı
İlk teklif benden olsun hadi, al benim asyayı, ama ara sıra bir iki turluğuna alır binerim Satmaya kıyamıyorum da
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Bin9yüz85, baysalorhun, bart1969, marcos2609, Apprentice
Baysal abiiii, bugün toplaşmaya geliyor musunuz Ayşe ablanın gelip gelmeme durumuna göre hareket edeceğim deeee
Yalova'ya kimler gelecek bakayım
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)