rancorider arkadasım Soner Tanrıkulu hocamız bu ısı ankarada en ıyı yapan kısıdır incekte yerı Ulasmak ıstersen tel ını verebılırım
rancorider arkadasım Soner Tanrıkulu hocamız bu ısı ankarada en ıyı yapan kısıdır incekte yerı Ulasmak ıstersen tel ını verebılırım
temmuz ise bende gelmek isterim ama işte durumlara bağlı, procan bugun de aradım seni bi sebebi biliyon, bakcaz çok gezmek istiyorum bu aralar,
bugun dayanamadım yakında olsa bi kazana gittim geldim kendime geldim...
Yalova için güzel planlarım var. Bakalım zaman ne gösterecek
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Selam beyler...bi bakıyım dedim yaşıyonuzmu die özelliklede ali abi içineskişehir ankara yolu düz ama kendinebi viraj bulup uçmamıştır inş..
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Günaydın Angara MT!
Gece Gürcell mesaj yollamış yeni gördüm. İşte mesajda yazdıkları
"Murat abi ben Gürsel.Side'ye sağ salim geldim. İnt net cafeden foruma giriş yapamadım ama okuyabildim. Sana zahmet bi msj yazabilir misin foruma? Beni merak etmesinler iyiyim. Ama otel bulamadım şezlonlarda sabahlayacağım beni sinekler yemez inşallah. Nemden erir miyim acaba"
Sanırım görevimi tamamladım merak etmeyin arkadaşlar gürbüzcellimiz gayet iyiymiş. Süleyman gelen mesajla numarasınıda kayıt ettim Gürbüz'ün sana özelden yolluyorum
Sabah çok kötü pis fena bir sıkıntıyla uyandım, işe gelene kadar kötü bir şey olsaydı haber gelirdi düşüncesiyle avuttum kendimi,
Murat abi, Gürcel abiden iyi haber getirdiğin için teşekkür ederim
süleyman gürcell geldiğinde ne isteyecen şimdiden merak ettim?
herhalde çok büyük bir iş başaran arkadaşımızdan bir deve kesmesini istersin artık.
ohhh şöle büyük bir organizasyon yapıp 159 ankaralı motorcu yeriz o deveyi beee.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
e hadi iyi oldu gürcell, geçmiş olsun...
slm ankara..gunaydınlar..
selam millettt... Öncelikle merak eden, telaşlanan herkese çok teşekkür ederim.
Şımartıyorsunuz yafuuuu benii..
13 saatlik yolculuk tabi toplam 10 adet mola ve birisi konyadaki 1,30-2 saatlik (motorun yolda düşen vidalarını taktık falan filan) büyük molam olmak üzere yolculuk çok güzel geçti. Ben açıkçası bu kadar güzel geçeceğini sanmıyordum.
Yafu motor sürmek ne kadar güzelmişşşşş....
Hemen bi motor ve ehlişyet almalıyımmm... oppppss eneeeeeee eee ikiside varkiii eee değmeyin benim keyfime o zaman..
Sideyi pek sevmedim Bu gün antalya tarafına geçerim sanırım. gelişmeleri bildireceğimdir...
Süleyman abime fedaaaaaaaaa olsun....
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
selam gençlik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)