keşke fikirlerimizi dikkate alacak kadar önemseseydin bizi...
keşke fikirlerimizi dikkate alacak kadar önemseseydin bizi...
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Fikirlerinizi illaki dikkate alıyorum procancan... Aksi takdirde ben gidiyorum tavsiyeleriniz neler falan diye sormaz direk giderdim.
Hepinizi çok ama çok seviyor ve fikirlerinize önem veriyorum.
Lakin bu kurt düştü birkere içime, gitmezsem kanser eder beni..
Ben şimdi çantamı toparlayıp yatayım. Sabah yolculuk var malum.
Kendinize iyi bakın arkadaşlar.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
hayırlı yolculuklar gürsel
abi piyasacı demeyelim
serbest piyasa ekonomisi diyelim...
ihrac ediyim diyorum kendimi ithallere...
1000 rr mı alsam hayabusa mı alsam. bağdat caddesinde turlasam
7. caddeye arabayla girmem bırak motoru
komançiler ele geçirmiş
madem kafaya taktın gideceksin...
konya akseki arası stabilize yol var dikkatli git orda araçlardan taş falan fırlamasın... konya da frenlerine baktır bence Torosları çıkıp ineceksin. kamyon balatası dayanmıyor. scooter sıkıntı yaratmasın.
bolca su tüketmeyi unutma...
dikkatli git iyi yolculuklar
(ben yazana kadar gitmiş)
"kick start my heart"
Herkese teşekkürler. Uyarılar için teşekkürler. Bi aksilik olmazsa yarın ya konya ya antalya dan internete girer gelişmeleri anlatırım.
Hoşçakalıın...
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
gürcel iyi yolculuklar benim tavsiyem,
eğer daha önce tek bir gün içerisinde yaptığın maksimum kilometreden fazla yol gideceksen gezini ertele
gürcell iyi yolculuklar dikkatli git arkadaşım...
gürcell hayırlı yolculuklar.
arkadaşın da dediği gibi uzun ve dik inişlerde keşke vitesli bir motorum olsa diyebilirsin çok hızlanmamaya çalış.viteslimotorlarda vites küçült frensiz in yani,ama otamatik de öyle olmayabilir.
çok frene basınca balatalar kızar ve tutmaz olur.
üstelik çan çun çin bu
tüm fren sistemi yüksek ısıdan dolayı bir daha kullanılmaz hale gelebilir.artyık nerde durursun yada duramazsın bilemem.
kısaca baktın yokuş çok uzun ve dik 2 km de bir kenara çek beş dakka sistemi soğut.
ve son olarak kendini kolla ve nereye istiyorsan bas git.şimdiye kadar durduğun ve hatta pastahaneden çıkmadığın hata
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Yahu amma abarttınız yavvv.... sanki 40 ton yüklü kamyonla torosları aşağı inecek.Çinli diye beğenilmiyor ama bizim daha yerli malı üretilmiş bir mobiletimiz dahi yok.Hiç bir şey olmaz Gürcelciğim.Aklına hiç bir zaman kötüyü getirme ama olacakmış gibide tedbiri elden bırakma.Hayırlı yolculuklar koçum beee yürüüü kim tutar seni.(Amma gaz verdim)
Arkadaşlar Bende Bir Ankaralıyım Ve Herzamn Burdayım Buluşmayı Nezamn Tertip Ediyorsunuz
[MEDIA]Motor üstünde görünür olmak !! (Yaşamla/Ölüm arasındaki ince çizgi)
::158::::158::::158::::158::[/MEDIA]
[MEDIA]Motor üstünde görünür olmak !! (Yaşamla/Ölüm arasındaki ince çizgi)
::158::::158::::158::::158::[/MEDIA]
bu akşam Murat hocamı karşılama toplantısı olacak mıydı?
Toplantı Haftaya bu gün planlanıyor (Murat Cumartesi geliyor)
Sen Hacı Babanın yerini biliyormusun? Tamam biliyorsun.Çarşamba günü 2 kğ.Fıstıklı baklava ile aramıza bekleriz.Anatolia Cafe saat 18.00 dan itibaren iş çıkış saatlerine göre millet dökülmeye başlar.
bu bizim karmagedon serdar değil mi , vay serdar hoşgeldin
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Şu an bu konu içerisinde 69 kullanıcı var. (0 üye ve 69 misafir)