Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    tüm ankaraya duyrulur ben ve gürcell şu dakka itibarı ile anatolyadayız.gelmek isteyenlere acilen duyurulur.
    bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Titan 125(mavilim), XT600(Haydut)
    Alıntı bart1969 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tüm ankaraya duyrulur ben ve gürcell şu dakka itibarı ile anatolyadayız.gelmek isteyenlere acilen duyurulur.
    lem b....... unu çıkardınız Anatolia'nın Yakında oraya almayacaklar bizleri sizin yüzünüzden

Gürcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Zat tı. :P
    Alıntı murti06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lem b....... unu çıkardınız Anatolia'nın Yakında oraya almayacaklar bizleri sizin yüzünüzden

Abi haklısın valla. Zaten yavaştan engelleme girişimleri başladı. Reimlere bakarsan anlarsın. Yolu kapattılar artık öyle her motorcu giremiyor oraya...

Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    murat abi dooru diyosun daireyi küçük çizmişim sadece bi üstteki tükkan da artık oraya giden heralde motorları görebilir diye tahmin ediyorum sanki

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı Gürcell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi haklısın valla. Zaten yavaştan engelleme girişimleri başladı. Reimlere bakarsan anlarsın. Yolu kapattılar artık öyle her motorcu giremiyor oraya...

hep sen ve doktorun yüzünden adamlar iyi bile dayandılar size Hadi onlar bir şekilde başlarından savar sizleri ama Allah bizlere sabır versin
    Alıntı ER6iNbay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    murat abi dooru diyosun daireyi küçük çizmişim sadece bi üstteki tükkan da artık oraya giden heralde motorları görebilir diye tahmin ediyorum sanki
    dimi ya oraya kadar gidipte yanlış dükkanmış diyen çıkmaz herhalde

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125+Kanuni Popcorn 90
    Offf offf varya çevre yolunda bi basmışım bi basmışım makina uçuyor.....
    Rüzgarı yarıyorum offf offff... Tam tamına bak inanmazsınız şimdi hiç abartmıyorum tam tamınaaaaaaaaaa yüüüüüüüüüzzzzzbeş falan bastım yani

Antalya yolunda zorlanmayacağım gibi. gidersem eğer seyahat hızmın normal 70-80 olacağına kanaat getirdim. motor da ben de o hızlarda fazla zorlanmıyoruz.

Yaw gurcel abi nezaman yolculuk bende gelıyım mı antalyaya yollarını bıtek ben bılırım artcı olurum benım motor cekmez o vırajlarda yormayalım km sıne yazık eskir 2 hemşo basarız gaza gıderız fazla hızlıda gıtmeyız yokuşlarda 100 u gecmezsek ıyı vırajlarda 150 olursa fena olmaz topraklı yollarda hele hıc durma asıl gaza 200 olunca fena carpar ruzgar bah ozaman dene dene

Motosikleti
    arkadaşlar karagöle gelmek isteyen varsa 1 saat içinde yola çıkıyoruz.gelmek isteyenleri bekleriz.gece orda kalacağız.
    gidenler yaşar abi ve ben ve ismini bilmediğimiz bir abimiz.
    bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).

Motosikleti
    R6
    O hatayı 1 kere yaparım ben Yazık motorumu bi daha o yola sokmam
    [COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."

Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]

Motosikleti
    Alıntı Seda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O hatayı 1 kere yaparım ben Yazık motorumu bi daha o yola sokmam
    sizle şahsen tanışma şansımız olmadı.galiba ss kullanıyormuşsunuz.
    malesef istediğimiz gibi yol bulmak çok zor.
    her yerde asvalt bulmak neredeyse imkansız.
    eğer aklınıza daha uygun bir rota ve temiz yol olan bir gezi fikri gelirse haberimiz olsun.

Motosikleti
    R6
    Şu an Ankara dışındayım zaten ama siz yazınca Karagöl gezimiz geldi aklıma. Sorunsuz gidip gelmiştik hatta baya da ıslanmıştık yolda. Ama bile bile tekrar aynı yola sokmam motorumu.

Kazasız belasız gidin gelinde fotolarınıza bakalım Keyifli gezmeler.
    [COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."

Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]

Motosikleti
    Alıntı Seda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu an Ankara dışındayım zaten ama siz yazınca Karagöl gezimiz geldi aklıma. Sorunsuz gidip gelmiştik hatta baya da ıslanmıştık yolda. Ama bile bile tekrar aynı yola sokmam motorumu.

Kazasız belasız gidin gelinde fotolarınıza bakalım Keyifli gezmeler.
    tarih hiç sorun değil.biz devamlı bir yerlere gidiyoruz.ankaraya dönünce nasip diyelim.ama illa dümdüz asvalt derseniz alternatifler malesef azalıyor.
    malesef yanımda makina yok foto çekemeyeceğiz(diğer arkadaşlarda var mı bilmiyorum.)

Motosikleti
    HYOSUNG 650 GT
    Arkadaslar tatıle nereye gıtmelıyım dıye bosuna dusunmeyın,ne alanya ne antalya,marmaris
    [COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı PaskalNouma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar tatıle nereye gıtmelıyım dıye bosuna dusunmeyın,ne alanya ne antalya,marmaris
    Marmaris'in eski güzelliği kalmamış ve ayrıca çok sıcak. Batman'dan dönünce bir Batı Karadeniz düşünüyorum Bu sıcaklarda yaylarda gezinmekte ayrı bir keyf olur

Motosikleti
    HYOSUNG 650 GT
    Marmaris'in eski güzelliği kalmamış ve ayrıca çok sıcak. Batman'dan dönünce bir Batı Karadeniz düşünüyorum Bu sıcaklarda yaylarda gezinmekte ayrı bir keyf olur
    abi güzellik izafi bi kawram biliyosunsanki cennetteyim o kadarını söyleyeyim,evli arkadasları da uyarayım sorun cıkar burda
    [COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde

Motosikleti
    abi güzellik izafi bi kawram biliyosunsanki cennetteyim o kadarını söyleyeyim,evli arkadasları da uyarayım sorun cıkar burda
    Komutanım size güveniyorum ve Side den sonra marmarise geçeceğim...
    Siz ne kadar oradasınız? Belki karşılaşabiliriz...
    Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Komutanım size güveniyorum ve Side den sonra marmarise geçeceğim...
    Siz ne kadar oradasınız? Belki karşılaşabiliriz...
    çıktın mı lem sen yola

Motosikleti
    çıktın mı lem sen yola

Yok abi kısmetse sabah çıkacağım...

Motosikleti
    Yamaha XT660R
    Gürsel'ciğim, belki biraz kızacaksın ama biliyorsun ki onca yolu daha hala doğru düzgün şehirlerarası tecrüben yokken motosikletle gitmeye kalkmak çok tehlikeli. Ben bir kere daha uyarmış olayım. Sen yine bana diyeceksin şimdi yola çıkmadan yol tecrübesi mi kazanılır diye. Ben de yine diyeceğim ki önce bizimle 1-2 saatlik gezilere gel. Yollara alış. Şimdi sen yola çıkarken motosikleti de daha önce hiç yüklemediğin kadar yükleyeceksin de. Motosikletin karakteristiği de değişecek. Oralarda illaki motosiklet istiyorum diyorsan ya motosiklet kirala ya da oraya otobüs veya trenle git motosikleti de yükle götür.

Apprentice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    antalya kemer düşünüyordum...
    fikrimi değiştirmek üzereyim...
    "kick start my heart"

Motosikleti
    Uyarıda bulunan, fikir ve tavsiye veren herkese teşekkür ederim....

Söylediğiniz herşeyin farkındayımama uyardığınız için tekrar ve tekrar teşekkürler. Beni bu kadar sevdiğiniz önemsediğiniz için cidden çok mutluyum. Herşeyi düşündüm, yol belki çok zevkli geçmeyecek bunun da farkındayım ama ben bu yola çıkacağım. tekrar söylüyorum hepinize teşekkür ederim. Özgür merak etme küçük bir çantayla çıkıyorum sadece kıyafet alıyorum çadır falan yok yani... 70-80 km ortalama ile yavaş yavaş 1 saat yol 10 dk istirahat şeklinde planımı yaptım. Konyada baktım çok yoruluyorum bir gece kalabilirim yoksa yola devam ....

Umarım güzel bir seyahat olur ve dönüşte hep güzel maceralarımı anlatırım sizlere.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)

Bu Konudaki Etiketler