tüm ankaraya duyrulur ben ve gürcell şu dakka itibarı ile anatolyadayız.gelmek isteyenlere acilen duyurulur.
tüm ankaraya duyrulur ben ve gürcell şu dakka itibarı ile anatolyadayız.gelmek isteyenlere acilen duyurulur.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
murat abi dooru diyosun daireyi küçük çizmişim sadece bi üstteki tükkan da artık oraya giden heralde motorları görebilir diye tahmin ediyorum sanki
Yaw gurcel abi nezaman yolculuk bende gelıyım mı antalyaya yollarını bıtek ben bılırım artcı olurum benım motor cekmez o vırajlarda yormayalım km sıne yazık eskir 2 hemşo basarız gaza gıderız fazla hızlıda gıtmeyız yokuşlarda 100 u gecmezsek ıyı vırajlarda 150 olursa fena olmaz topraklı yollarda hele hıc durma asıl gaza 200 olunca fena carpar ruzgar bah ozaman dene dene
arkadaşlar karagöle gelmek isteyen varsa 1 saat içinde yola çıkıyoruz.gelmek isteyenleri bekleriz.gece orda kalacağız.
gidenler yaşar abi ve ben ve ismini bilmediğimiz bir abimiz.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
O hatayı 1 kere yaparım ben Yazık motorumu bi daha o yola sokmam
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Şu an Ankara dışındayım zaten ama siz yazınca Karagöl gezimiz geldi aklıma. Sorunsuz gidip gelmiştik hatta baya da ıslanmıştık yolda. Ama bile bile tekrar aynı yola sokmam motorumu.
Kazasız belasız gidin gelinde fotolarınıza bakalım Keyifli gezmeler.
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Arkadaslar tatıle nereye gıtmelıyım dıye bosuna dusunmeyın,ne alanya ne antalya,marmaris
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
Gürsel'ciğim, belki biraz kızacaksın ama biliyorsun ki onca yolu daha hala doğru düzgün şehirlerarası tecrüben yokken motosikletle gitmeye kalkmak çok tehlikeli. Ben bir kere daha uyarmış olayım. Sen yine bana diyeceksin şimdi yola çıkmadan yol tecrübesi mi kazanılır diye. Ben de yine diyeceğim ki önce bizimle 1-2 saatlik gezilere gel. Yollara alış. Şimdi sen yola çıkarken motosikleti de daha önce hiç yüklemediğin kadar yükleyeceksin de. Motosikletin karakteristiği de değişecek. Oralarda illaki motosiklet istiyorum diyorsan ya motosiklet kirala ya da oraya otobüs veya trenle git motosikleti de yükle götür.
Uyarıda bulunan, fikir ve tavsiye veren herkese teşekkür ederim....
Söylediğiniz herşeyin farkındayımama uyardığınız için tekrar ve tekrar teşekkürler. Beni bu kadar sevdiğiniz önemsediğiniz için cidden çok mutluyum. Herşeyi düşündüm, yol belki çok zevkli geçmeyecek bunun da farkındayım ama ben bu yola çıkacağım. tekrar söylüyorum hepinize teşekkür ederim. Özgür merak etme küçük bir çantayla çıkıyorum sadece kıyafet alıyorum çadır falan yok yani... 70-80 km ortalama ile yavaş yavaş 1 saat yol 10 dk istirahat şeklinde planımı yaptım. Konyada baktım çok yoruluyorum bir gece kalabilirim yoksa yola devam ....
Umarım güzel bir seyahat olur ve dönüşte hep güzel maceralarımı anlatırım sizlere.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)