bana kalırsa gitme. Grupla hiçbir uzun yol tecrüben yokken, tek başına uzun yola çıkmak riskli.
bana kalırsa gitme. Grupla hiçbir uzun yol tecrüben yokken, tek başına uzun yola çıkmak riskli.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Ya arıza yaptığı yerde en yakın mondial servisine telefon eder kamyonla falan götürürüz diye düşünmüştüm.
Aytaç hayat öyle yada böyle geçiyor yafuuu. Bişeyler yapmadıkça, denemedikçe ne anlamı varki yaşamanın?
Benim için cidden sınırlarımın ötesinde bir hareket olur eğer başarabilirsem.
Yafuu doktor yol müsait olunca illaki gazı kökleyeceğim ( köklesem köklesem 80-90 gidiyor ya neyse) 20 saat sürse ne olacak yafuuuu? Olmadı yarı yolda mola veririm iki günde giderim.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
gürsell cim sen bu arada cevap yazarkene benim mesajı da okumuş olmadın galiba.
şimdi senin motor 90 ı görüyor mu?(yok 90 ı görmüyorsa saatte 50 km hız ortalamasını hayal bile etme).
hani şeytan dürterse ve gitmeyi iyice göze alırsan ki millet bana şimdi kızacak ama akıllı uslu ve pür dikkat gidip riskli hareket etmezsen ve hava da 29 dereceyi çok çok geçmezse belki gidersin gibi mi ki ne diye düşünesim de mi geliyor dicem.
yok ben demiyim sen de bir yere gitme.
sen dur senin yerine ben gideyim.
hem doktorunuz ne diyor:
-umut ve sevgi yolculuğumda daima yollardayım.çağırdığınızda 5 dakkaya ordayım...
şşt şaka bir yana yolda sana bişey olmayacağını bilsem git der vede vaktim olsa sana eşlik ederdim de bence sen zaten gitmicen....
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
abicim gidersin hiç de sorun olmaz keyifli keyifli gidersin, yolun çogu da çift şerit, öyle 15 saat falan da sürmez geçen sen arkadaşım gitti, oda ilk defa gitti, oda lastik değiştirme bilmiyodu lastik patladı hiç elini sürmedi aradı geldiler söktüler yaptılar gönderdiler...yok bu olur yok şu olur diye de vazgeçme bence, sabah erkenden yola çıkarsın serin serin halledersin gıcık olan bölümü
sana tek diyeceğim toroslardaki mıcıra dikkat...
kolay gelsin...
Antalya ne ki, Mısıra bile gidersin, yeterki istee..
Bu arada kafama takıldı, arka lastiği nası sökecez ya, bisikleti ters çevirir, anahtarla lastiği sökerdim, 200 kg lık aletin lastiğini arazide nasıl değiştirecez merak ettim bak şimdi.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Sağolasın be abi. Cidden hayatımda hep özendiğim birşeydi zaten bu ama birgün arabamla çıkarım diye düşünürdüm gençliğimde. Araba olunca zamanım yoktu zaman olunca araba yoktu bi türlü olmadı. Şimdi motorum var, zamanım var eee zaten motorla gitmenin keyfi bi ayrı. Şehir içinde sür sür nereye kadar motoru? Biraz dışarı çıkmak lazım değil mi?
Abi mıcır olan yerde ben direk iner elimle iterim mottoru hiç merak etmeyin ..
Alemsin procan haa. Başıma bi iş gelirse sorumluluğu o almış bu almış ne önemi varki? Olan olur. Ayrıca bu sorumluluk dediğin şeyi alınca ne oluyor? Almayınca ne oluyor? Sorumluluk alan daha çok üzülüyor, almayan daha az üzülüyor gibi birşey mi?
Vaktimiz dolduysa heryerde ölüm bizi bulur.
Adam 25 yaşında turp gibi delikanlı, masada arkadaşlarıyla yemek yiyor hapşırıyor ve beyin kanamasından gidiyor. Yani demem o ki biz elimizden gelen özeni göstereceğiz ama gerisi alın yazısı. ( Aman geziye gitmeyeyim aman dışarı çıkmayayım bişey olur dersek ohoooo ne anladım ben bu hayattan?)
Abi pro son zamanlarda arkadaşlarımızın başına gelen peşi sıra kazaradan dolayı biraz çekimser kalmakta haklı bence. Zaten ben de sorumu ilk sorduğumda herkesin kızacağını, otur oturduğun yerde diyeceğini sanıyordum. Pronun üzerine fazla gitmemek lazım bu aralar...
Ohhoooo istemeyle olsaydı ben bugün Ankarada değil Rusyada olurdum...
Abi valla o lastik işi scooter da heleki zat larda ölümden beter.
Zincirli büyük motorlar bir derece kolay ama bizimkinde kayışı falan ayırmak ayrı bir dert lastiği sökmek ayrıu bir dert. En güzeli lastiği patlatmamak....
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Şimdi şurada doğru söylemişsin, ancak aşağıdaki cümlede batırmışsın.
İlk alıntıdaki "elinden gelen özen", grupla toplu gezilere çıkıp uzun yol tecrübesi edinmiş olman ile eş anlamlı. Yani bizle birçok geziye katılıp, uzun yol tecrübeni arttırmış olsaydın ve şimdi bu geziyi soruyor olsaydın, şüphesiz ki OK derdik. Çünkü senin deyiminle elinden gelen özeni göstermiş olacaktın.
Ancak en uzak gittiğin yer Eymir iken, kalkıp da Antalya'ya gideceğim demen çok büyük bir hatadır bana göre. Dikkat edersen, "gidemezsin" demiyorum. "gitmemelisin" diyorum
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
lem Türcellim gel beraber gidselim diyeceğim ama seninde dediğin gibi kıl adamın birisin sen. Yolda kesin beni sinir edersin bende seni vururum hadi olaysız vardık diyelim sen kesin denizede girmezsin eririm diye o zaman zaten seni vurmak farz olur
Çarşamba akşamı konuşuruz dostum. ne zaman giderim daha belli değil ama niyeti bozup kafaya koydum ya her an otobüsle bile olsa gidebilirim.
Bu arada pazar günü senden 1 saat sonra ben gitmişim Anatolia ya. Bugün de bahçeli tarafındaydım msjını görmemiştim görsem kesin uğrardım.
Vur be abi noooolcek? canımız senden kıymetli değilya....
Abi sen kafayımı çizdin? Denize girilirmi yafuuuu? birsürü mikrobu var ıvırı var zıvırı var. Pis su, dalga alır götürür, yok ayağına bişey batar, yok kramp girer, yok nefesin kesilir ben gelemem abi öyle zor işlere... Baştan konuşalım işine gelen varsa buyursun beraber gidelim....
lem senin mevzu artık tatlı su motorculuğundan çok daha öte bir yerlere geçmiş. Seni tatlı su motorcuları bile kabul etmez bence sen tek tabanca takılmaya devam et senin neslin tükenmiş artık
Bu arada 12 temmuzda Ankara'dayım o hafta toplaşmayı 14 temmuz p.tesi günü yapalım sizleri özledim. Tatlıda getireceğim
Abi ben de öyle düşünüp gideyim dedim ama procancan cana can can önce gel beraber takılalım diyor. Adam bilmiyorki ilk gezide ben onların burnundan getireceğim. Daha bendeki potansiyelin farkına varamadı o. Bırak gideyim tek başıma herkes kafasını dinlesin dimi abi?
Abi cidden özledik yafu seniii.... Meğer biz seni ne çok seviyormuşuz yafuuuu.....
Sen geldiğinde ben Ankara da olmayabilirim, rahat rahat tadını çıkart Ankaranın ben gelene kadar...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)