İlgilenen arkadaşlar geçen gün soruyorlardı...
Gitmeyi düşünen varsa haber vereyim dedim:
Ben bi aksilik olmazsa uğrayacağım.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Seda neyin birincisi olmuş ben anlamadım!güzellik yarışmasımı redbull içme şampiyonasımı? neki bu ?
[QUOTE=Gürcell;1144892]İyi tatiller dilerim komutanım... Tatil için nereyi düşünüyorsunuz?
tesekkur ederım ,gurcell ım bellı bır plan yok arabayla gıdecegız motor kalacak bellı bır plan yok nerde aksam orda sabah antalyadan gırecegız nerden cıkarız bellı dıl
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
Günaydın Angaralılar.Yarın geleceklere duyurulur."kenkov" larınızıda alın yanınıza.Muhabbete bak yavv "Kenkov" ulen ne fırsatçı milletiz yavvvvv.Ne zaman hangi arada çıkardınız.İyiki "KKKAKOV" dememişler.
http://www.tamaysaglik.com.tr/hizmakhalk.htm
onurcum ve burakcım tebrikleriniz için teşekkür ederim, layık olmaya çalışacağım
best tükçemiz ile "en iyi" çok geniş bir kavram murat abinin üçüncü yarışmacı esprisine de koptum, best woman rider yazısı ile de marmok uluslararası yerini sağlamlaştırmışa benziyor
yalan dünya işte bir ağlıyor bir gülüyoruz
hepinize tek tek selam ederim bu arada arkadaşlar
evren galiba istifa etmiş gibi görünüyor mu desem de tebrik etsem iyi olur sanki...
sedaya bol tebrik ne ara gitti oraya onu hiç bilemicem...
arkadaşlar aranızda klr 650 kullanan varmı ?
onurun çok sevineceği bir haber vereyim..
ankaraya gelemiyorum..
Arkadaşlar her hafta hangi gün nerede saat kaçta buluşuyorsunuz ? Anatolia cafede buluştuğunuzu öğrendim şimdiye kadar sadece..
seda TEBRİKLER kankulim benim.kime çekmiş yahuu her gittiğin yeri sallamak zorundamısın hayatım sen :D
arkadaşlar ben serdar fazla meesaj yok burada biraz kaynaşalım ben aranıza yeni katıldım msn serdarbozkurt06@hotmail.com
ankaradaki en hızlı motor kimde söylesin bana
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
cumartesi günü rahmetli emrahin garnizonuna gittim motorunu görmek icin her kes cok ilgilendi benimle ve motorun resimlerini cekip dönerken bölük komutani olan üstegmen celebi bey:ailesinin mağduriyeti göz önüne alinarak tüm garnizonda emrah icin maddi yardim kampanyasi baslattiklarini söyledi, Ayrıca rahmetli kardesimize ait motorda önemli hic bir hasar görülmedi, sadece ön cam,sağ ayna vede sinyal lambasinda kirik tesbit ettim,ha birazda ufak tefek cizikler yani önemli bir sey yok yine bu motorun ailesine yardim amacli olarak satisi ile ilgilenen onur kardesimizede (PRO) satisin bir an önce yapilabilmesi icin yardimlarinizi bekliyoruz, bilgilerinize sunulur saygilarimla...............
(motorun resmini görmek isteyen dostlara ise bunu hem benden hem prodan temin edebileceklerini hatirlatirim koseogluli5@hotmail.com)
[COLOR="Purple"][/COLOR]
[B][I][U]KENDİLERİNİ HEP ÇOK BİZİ HEP YOK SAYDILAR[/U][/I][/B]
dün uçak biletimi aldım arkadaşlar. 12 temmuz c.tesi günü Ankara'dayım inşallah
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)