Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı _Yıldırım_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yasamam ıcın motora bınmem lazım motora bınmem ıcın yasamam lazım (benkaan)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    arkadaşlar dünki anma toplantısı benim tarafımdan organize edilmiştir.belki bundan rahatsız ya da üzülenler olmuş olabilir.bunun tek nedeni benim fazlaca duygusal davranmamdır.
    dışardan gelerek toplantıya destek veren diğer motosiklet gruplarına (moturnet,motorsitesi,süpereva ve motokanka ) teşekkürü bir borç bilirim.
    bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).

Motosikleti
    bmw r 1150 rt

dikkat edilmesi gereken bir sey var

Alıntı bart1969 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar dünki anma toplantısı benim tarafımdan organize edilmiştir.belki bundan rahatsız ya da üzülenler olmuş olabilir.bunun tek nedeni benim fazlaca duygusal davranmamdır.
    dışardan gelerek toplantıya destek veren diğer motosiklet gruplarına (moturnet,motorsitesi,süpereva ve motokanka ) teşekkürü bir borç bilirim.
    Motor gruplarinin tamaminda veya diğer birlikteliklerde asl olan; her kesin görüs ve niyetlerini ortaya koymasi buna temennilerde denilebilinir....... bu temenni ve düsünceler yada yapilmak istenilen aktiviteler herkesce değerlendirilmek üzere ortaya konur......... ancaaaaaaaaaak... bunu bireysel olarak aktif hale getirmek yada bunun icin faaliyette bulunmak,,, bunu yaparkende iyi niyet veya sevgi veya baska bir sebebe bunu baglamak affedilir bir sey değildir kisaca usul sudur... görüsler dile getirilir ve bu grubun bu birliğin yada adi her neyse birlikteliğin yetkilisi, yetkilileri yada bu konuda yetkili atanan kisi yada kisiler teklif edilen konunun aktif hale getirilmesi hususunda karar verirler ve bunun ayrintilarini belirlerler...
    dr murat yada bart1969 bu konuda yöntem tarz ve kisileri bilgilendirme hususunda yanlis yapmis ve bunu kabul etmistir buda bir erdemdir ben kendisini bir kereliğine hosgörüyorum sizlerinde hosgörmenizi ümit ediyorum... grup yönetimi hususunda elestiriler olabilir buda gayet normaldir buna verilmesi gereken tepki olagan toplantilarda bunu dile getirmek ve gerekiyorsa yönetime aday olmasi seklinde olmalidir. tepkileri bireysel ve cocukca kaprislere dökmeden, fiiliyata gecirmeden acik yüreklilikle ve cesaretle ortaya koymak adam gibi adamliğin sinyalleridir. yoksa kacmak polemik üretmek değil saygilarimla.................
    [COLOR="Purple"][/COLOR]
    [B][I][U]KENDİLERİNİ HEP ÇOK BİZİ HEP YOK SAYDILAR[/U][/I][/B]

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Ali abi son derece haklısın.Yürekten katılıyorum.Tabiri caizse "Hatice'ye değil neticeye bak" diye bir tabir var. Önemli olan niyettir.Niyetimiz açıktı sevgili Emrah kardeşimizi anmak.Duyuruyu veya başlığı Ali açmış veli açmış önemli değil.Yapanda zaten yaptığına yapacağına pişman olduğuna göre yapamayanın bu kadar kasmasına germesine hiç gerek yok.Saygılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Ben de katılan herkese teşekkür ederim, anladım ki bu ortamda yalnız değiliz .......

İster yönetim kurulu olsun ister seviyeli toplantılar olsun, güzel olacak her şeye varım .........

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Titan 125(mavilim), XT600(Haydut)
    yarın sağ elimden ameliyata giriyorum 8 - temmuz gibide Ankara'ya döneceğim sanırım. Herkese sevgiler

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    geçmiş olsun murat abi, umarım başarılı geçer hiç bir sorun oluşmaz....
    kolay gelsin artık gel tabi, burda eksikliğin hissediliyor diyebilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı murti06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın sağ elimden ameliyata giriyorum 8 - temmuz gibide Ankara'ya döneceğim sanırım. Herkese sevgiler
    Dün akşam telefonda da söylediğim gibi, seni çok özledik abicim

Tekrar tekrar geçmiş olsun, abi olmak zor zanaat, unutma

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    bende sizleri özledim sağolun arkadaşlar.

Motosikleti
    Yamaha XT660R
    Tekrar geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve aramıza dönersin. Bak havalar da çok sıcak zaten biraz yağmura ihtiyacımız var

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    abi gelirken yağmur getir yine kurudu buralar , geçmiş olsun

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    dün saat 20.40 ta Ankaraya varmıştım. bulunduğunuz Anatolia kafe milli kütüphaneni oralardaymış. bir ankaralı olarak orayı bulamadım malesef saate baktığımda vakitte geç olmuştu.Keşke ben orda bulunsaydım.Emrahın ne iş yaptığını herkes biliyor.beraber 2yıl boyunca okumuştuk. motor muhabbetleriyle akşamı ediyorduk onunla. en son uşak-büyükoturak kampında görüşmüştük.

dün akşam aranızda olmadığım için üzüntümü tekrar dile getirmek istiyorum ankaralı dostlarım.Usta motorcu abilerim arasında demek ne kadar doğrudur ama genede söyleyim.bir daha keşke dememek için en az riskli sürüşü seçelim.

Kütahya-MT olarak EMOK ta sizleri görmek isteriz bizde... Tekeriniz hep düz bassın..........
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Gürcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Zat tı. :P
    Alıntı murti06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi şimdiden geçmiş olsun... Diğer elin nasıl oldu? iyileşmeye başladımı?
    Seni dört gözle bekliyoruz....

Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    diğer elim oldukça iyi. Arkadaşalar yalnız artık buradada yağmur yağmıyor. Sanırım artık yağmur adam olma sürem dolmuş

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Selam millet,
    Sedayı tebrik edelim ne olsa Angaralı....
    Vascocanın topicten arakladım alıntıdır.Girin detayları görürsünüz.
    Bu arada Seda' yı tebrik etmek gerek BEST OF RİDERS seçildi MT TÜRKİYE'NİN GRURU

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seda' yı tebrik etmek gerek BEST OF RİDERS seçildi MT TÜRKİYE'NİN GRURU
    Tebrik ederim Sedacım

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sedayı niye kutluyoruz onu anlayamadım

Motosikleti
    HYOSUNG 650 GT
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim Sedacım
    aynen bende tebrık ederım,arkadaslar tatıl nedenıyle yaklasık bır ay aranızda olamayacagım,kendınıze cok ıyı bakın...
    [COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı R3N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sedayı niye kutluyoruz onu anlayamadım
    aynen ben de; tebrik ederim Evrencim
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Gürcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Zat tı. :P
    Alıntı PaskalNouma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen bende tebrık ederım,arkadaslar tatıl nedenıyle yaklasık bır ay aranızda olamayacagım,kendınıze cok ıyı bakın...
    İyi tatiller dilerim komutanım... Tatil için nereyi düşünüyorsunuz?

Bu arada tebrikler Seda.
    Birinci Seda olduysa yanındaki bayan ikinci olmuş demektir eeee üçüncü nerede?
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu arada Seda' yı tebrik etmek gerek BEST OF RİDERS seçildi MT TÜRKİYE'NİN GRURU

Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler