arkadaşlar dünki anma toplantısı benim tarafımdan organize edilmiştir.belki bundan rahatsız ya da üzülenler olmuş olabilir.bunun tek nedeni benim fazlaca duygusal davranmamdır.
dışardan gelerek toplantıya destek veren diğer motosiklet gruplarına (moturnet,motorsitesi,süpereva ve motokanka ) teşekkürü bir borç bilirim.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Motor gruplarinin tamaminda veya diğer birlikteliklerde asl olan; her kesin görüs ve niyetlerini ortaya koymasi buna temennilerde denilebilinir....... bu temenni ve düsünceler yada yapilmak istenilen aktiviteler herkesce değerlendirilmek üzere ortaya konur......... ancaaaaaaaaaak... bunu bireysel olarak aktif hale getirmek yada bunun icin faaliyette bulunmak,,, bunu yaparkende iyi niyet veya sevgi veya baska bir sebebe bunu baglamak affedilir bir sey değildir kisaca usul sudur... görüsler dile getirilir ve bu grubun bu birliğin yada adi her neyse birlikteliğin yetkilisi, yetkilileri yada bu konuda yetkili atanan kisi yada kisiler teklif edilen konunun aktif hale getirilmesi hususunda karar verirler ve bunun ayrintilarini belirlerler...
dr murat yada bart1969 bu konuda yöntem tarz ve kisileri bilgilendirme hususunda yanlis yapmis ve bunu kabul etmistir buda bir erdemdir ben kendisini bir kereliğine hosgörüyorum sizlerinde hosgörmenizi ümit ediyorum... grup yönetimi hususunda elestiriler olabilir buda gayet normaldir buna verilmesi gereken tepki olagan toplantilarda bunu dile getirmek ve gerekiyorsa yönetime aday olmasi seklinde olmalidir. tepkileri bireysel ve cocukca kaprislere dökmeden, fiiliyata gecirmeden acik yüreklilikle ve cesaretle ortaya koymak adam gibi adamliğin sinyalleridir. yoksa kacmak polemik üretmek değil saygilarimla.................
[COLOR="Purple"][/COLOR]
[B][I][U]KENDİLERİNİ HEP ÇOK BİZİ HEP YOK SAYDILAR[/U][/I][/B]
Ali abi son derece haklısın.Yürekten katılıyorum.Tabiri caizse "Hatice'ye değil neticeye bak" diye bir tabir var. Önemli olan niyettir.Niyetimiz açıktı sevgili Emrah kardeşimizi anmak.Duyuruyu veya başlığı Ali açmış veli açmış önemli değil.Yapanda zaten yaptığına yapacağına pişman olduğuna göre yapamayanın bu kadar kasmasına germesine hiç gerek yok.Saygılar.
Ben de katılan herkese teşekkür ederim, anladım ki bu ortamda yalnız değiliz .......
İster yönetim kurulu olsun ister seviyeli toplantılar olsun, güzel olacak her şeye varım .........
yarın sağ elimden ameliyata giriyorum 8 - temmuz gibide Ankara'ya döneceğim sanırım. Herkese sevgiler
geçmiş olsun murat abi, umarım başarılı geçer hiç bir sorun oluşmaz....
kolay gelsin artık gel tabi, burda eksikliğin hissediliyor diyebilirim
bende sizleri özledim sağolun arkadaşlar.
Tekrar geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve aramıza dönersin. Bak havalar da çok sıcak zaten biraz yağmura ihtiyacımız var
abi gelirken yağmur getir yine kurudu buralar , geçmiş olsun
dün saat 20.40 ta Ankaraya varmıştım. bulunduğunuz Anatolia kafe milli kütüphaneni oralardaymış. bir ankaralı olarak orayı bulamadım malesef saate baktığımda vakitte geç olmuştu.Keşke ben orda bulunsaydım.Emrahın ne iş yaptığını herkes biliyor.beraber 2yıl boyunca okumuştuk. motor muhabbetleriyle akşamı ediyorduk onunla. en son uşak-büyükoturak kampında görüşmüştük.
dün akşam aranızda olmadığım için üzüntümü tekrar dile getirmek istiyorum ankaralı dostlarım.Usta motorcu abilerim arasında demek ne kadar doğrudur ama genede söyleyim.bir daha keşke dememek için en az riskli sürüşü seçelim.
Kütahya-MT olarak EMOK ta sizleri görmek isteriz bizde... Tekeriniz hep düz bassın..........
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
diğer elim oldukça iyi. Arkadaşalar yalnız artık buradada yağmur yağmıyor. Sanırım artık yağmur adam olma sürem dolmuş
Selam millet,
Sedayı tebrik edelim ne olsa Angaralı....
Vascocanın topicten arakladım alıntıdır.Girin detayları görürsünüz.
Bu arada Seda' yı tebrik etmek gerek BEST OF RİDERS seçildi MT TÜRKİYE'NİN GRURU
sedayı niye kutluyoruz onu anlayamadım
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)