Way way kaçaklar döndü demek beyler katılanlara teşekür ederim...
Şunu anladıkki Ankarada istediğimiz zaman buluş gezebiliriz.... Model araba yarışlarından sonra beynama giden arkadaşlarda umarım sorunsuz şekilde dönmüşlerdir... Biz yarışları izlemeye kaldık sonrasında çok güzel yarışlar oldu saate 90 km ye kadar cıkan o minik arabalar inanılmazdı...
Diğer resimleride bekleriz...
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Arkadaşlar hepinizle tanışmak ayrı bir zevkti hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İmkanlar el verdikçe toplantılara katılmaya çalışacağım.
Bir kaç resim de benden.
İşte sözü edilen arabalrdan birisi de buydu
Bu da yarıştan bir an.
Kırıkkale'ye dönüşte de hiç sıkıntı çekmedim Bala'dan hemen sonra Karakeçili ilçesindeydim. Hakikaten bu yol bayağı kestirmeymiş.
Bu pınarın soğuk suyunu da özlemiştim.
Beynam da çok güzeldi, herkese, özellikle de just_life ve setr74' e beni artçı olarak alıp ilk motosiklet deneyimimi sorunsuz bi şekilde yaşattıkları için teşekkür ederim.
haftaya da paintball oynasak toplanıp çok iyi olmaz mı ;)
Evet,Ankara MT olarak bir buluşmayı daha kazasız,belasız tamamladık.
Sanırım 10-12 motosiklet vardık.Önce Anotolia'da buluştuk.Biraz sohbet,muhabbet sonrası,yola çıktık.Güzel ve düzenli bir sürüşle önce Gölbaşı çıkışındaki model araba yarış pistine uğradık.
Biz piste ulaştığımızda yarışların sabahki etabı tamamlanmıştı.
Sağolsun motosikletçi bir abimiz de arabasıyla bize küçük bir gösteri yaptı.
Burdan sonra bir kısım arkadaşımız orda kalarak,öğleden sonraki yarışları seyretti.Burdan ayrılırken telaşla vedalaşamadığımız arkadaşlar kusurumuza bakmasınlar lütfen.
Diğer grup,Beynam'a doğru yola çıktık.Beynam girişinde motosikletlerin oldukça önemsendiği bir tabelayla karşılaştık;Giriş,Motosiklet 2,5 YTL.
Biz de aşağıdaki bahçeli lokantaya dönerek alabalık ve gözleme ziyafeti çektik.
Yine zevkli ve sorunsuz bir sürüşle Ankara'ya döndük.Sonraki buluşmamıza kadar vedalaşıp,ayrıldık.
Katılan tüm arkadaşların ayaklarına sağlık,güzel bir gün oldu.
Fotolar az sonra...
Yahu şu alabalıkların foto larını cekemedik ya bende ona yanıyorum. Cok güzel bir gündü herkese teşekkür ederim. Ben paintball ve Bowling Turnuvaları için organizasyon yapmaya calışacagım bu hafta bakalım kısmetse haftaya da yaparız birşeyler.
Unutmadan yazayım : Çok ekonomik bir gezi oldu. Hem benzin hem masraf açısından :
ucundan 2 fotodada çıkmışım ama ne yapalım 2-3 tane de yeter bize....
yeni organizasyonlarda gorüşmek üzere
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Mithlerelios aksine ben sorun yaşatmayan bir artçı olduğun için teşekkür ederim bazı artçı arkadaşlarımın hatta babamın bile her hareketi ile motosiklet sağa sola yalpalıyor sende en ufak bir sorun yaşamadım
paintball güzel fikir yüzme ve buz patenini de tavsiye edebilirim hatta amasra gibi 2-3 saatlik bir mesafeye deniz kıyısına haftasonu için yolculuk düşünürseniz ben katılırım
yüzme zor olabilir(herkesin rahatça iyi fiyata girebilecegi havuz bulabilmek vb) ama, buz pateni çok iyi yazın kapalı BELPA bildigim kadariyla ama bi sormak lazim.
paintball çok iyi, ben senelerdir istiyorum bir türlü fırsat bulamadım ama çok istiyorum gitmek. Ninya ayarlayacak inşallah ya bowling ya paintball.
DAytt aranızda konuşmayın bakimm
Ben sizden sonra eğitim alanına koşsturdum orada biraz yardımda bulundum arkadaşlara.... Günü dolu dolu motor üzerinde geçirdim diye bilirim.. Bu hafta sonu bir gezi olucak ise ben aranızda olamayacagım Mudurnuya hafta sonu bir arkadasın evine davetlliyiz...
İyi sürüşler...
Just
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
ya ben sınavdan 85 almışım üzüldüm valla mümkün degil ya bence silip yeniden işaretlediklerimi okumadı alet yav tamamını bildim gayet eminim.
neyse 70 geciyo sanırım bu hafta sonu direksiyona girerim.
Tembel ninya
Abicim 100 çekmen lazımdı,utandırdın valla bizi.
Neyse direksiyon sınavında bi tek teker yap da affedelim
YAF VALLA ANLAMADIM NASIL 85 OLUR itiraz neyim yapsammı Tek teker işine gelince emin ol alasını yapacam hele bi motoru alıyım. ya direksiyona vitesliyle gidicem de arkadasın bakalım sözü var ama olmadı scooterla giderim.
Bu hafta benim direksiyon sınavıma sizde gelsenize ne dersiniz ?
KAYIPLAR ARANIYOR;
Başta,asker Pro olmak üzere,uzun zamandır ne forumlarda,ne de buluşmalarda görülemeyen;
ahmet,baco,can,delitay,emre,gt06,gupilya,jeorcun,r oad runner,ugurozvar,unclesco,yek ve daha adını anımsayamadığım diğer arkadaşlarım
(isimler alfabetik dizimdir) ve hatta waters
Of be ben de şaşırdım amma adam varmış!
Bu arkadaşları en kısa sürede foruma ve bir sonraki buluşmamıza bekliyoruz.
Ve tabii,gelebilecek herkesi.
MAIL ve MSN Güncelleme :
Arkadaslar güncelleme yapmak ve grup dahilinde yazısabilmek için açmış oldugum ;
Ana Sayfa http://groups.google.com.tr/group/ankaramt
Topluluk e-postası: ankaramt@googlegroups.com
Tanım: Ankara Motosiklet kullanıcıları grubu
herkesi bekliyorum yazışmalarımızı oradan yapıp konu tartışabilir ya da organizasyonları yapabiliriz....
herkese slm bidahaki buluşmada yer almaktan zevk duyarım herkese allah kazasız belasız sürüşler. Bişe olursada benidiil polisi arayın
waters kim be?
May the Force be with McLaren Mercedes
aranızda olmak ısterdım ama malesef motorumun bakımını yetıstıremedıgım ıcın gelemedım.ohyeah arkadasımız ıle etımesgut asya servısınde tanıstık o gun benım klr ıcerıdeydı o an bakımda yag degısıyordu.bır sonrakı org.ınsallah katılmaya calısacagım.guzel bır gezı olmus
eby78 bekliyoruz hocam gelecek sefere
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
arkadaslar bugun soyle bir olay yasandi. isyerime geldim www.sahibinden.com a baktim ve ne goreyim ankara'da ikinci el ini bulamadigim veya cok nadir dusen cbr 125 lerden 2 tane var. ve fiyatlari da uygun. aradim gorustum, ağustos 15 te ilk maas bordromla 3.000 ytl lik kredimi alip uzerine birikmis parami katip motora umdugumdan yakin bir zamanda kavusmus oluyorum.
artik ehliyet alana kadar pratik yapmak lazim trafige kapali bi yerde musait olan olursa bi gösteriverir kardeşine
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)