yarın 18.00 Anatolia .
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
toplaşın arkadaşlar
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...oplasmasi.html
suzuki an 125 ciler nerede ankaralılar neden aranıza almıyosunuz
hemşo şuan konu sallantıda ama kesin gelecem o yüzden gün belirtmiyorum gelince bende sacıma limon sıkayım yada polatlıda ineklere yalatayım.
ya uf dayı yaaa ensem çarşamba pazarına döndü
bende ağlamış gibi yaparıııımm ühühühhhüüüüü
dayıcım kız istemeye geliyoruz sen yoksan bak çok üzülürüm özellikle senle tanışmak istiyom..
evet aytac kız istemeye geliyoruz kayınpeder yine yapacağını yapıyor işimi zorlaştırıyor eğer bu sefer de vermezse kızı kaçıracam kafaya koydum..
mt angara bekleyün ben geliyorum hepinizle tanışma şerefine ereceğim..
Naaaaaayırrrrrrrrrrrrrrr...... Nolaaaaaaaaaaamazzzzzzzz. Nollllllllllllmamalı...............
Yafu hemşo ne kızı? ne istemesi? ne kaçırması? Baaaak iyi düşün haaaaa bunlar şakaya gelmeeeeeeeez konular. Bak bekarlık sultanlıktır. Dert yok,tasa yok,dırdır yok, kaynana, kayınbaba, kız tarafı akrabaları yok, ev geçindir, çocuğun okul taksidi ıvır zıvır derdin yok.... Yok yok bu böyle burada yazmakla olmayacak. Sen gel buraya seninle yüzyüze görüşelim anca o zaman vazgeçiririm ben seni.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
hemşo her 2 türlüde sultanlık olacak evleneceğim kızın ismi de sultan..
hemşo yaş 24 kiminize göre erken olabilir ama 25 li yaşlar uygun olacağını düşünüyorum zati 3 senedir konuşuyoruz bi kere istedik vermedi şimdi bi defa daha gelicez bakalım ne dicek aksam kızla konuştum gelmesinler diyormuş 1 sene önce arastırcam diyodu 1 sene geçti hala icraat yok şimdi istemeye gelcez dedik yine araştırcam diyo deli oldum inş yamuk yapar bende kızı alır kacırırırım..
Serlam arkadaşlar akşama bende geliyorum ama saat 21:00 gibi orada olurum sizler kaça kadar oradasınız ya da oradan baska yere gececek misiniz? Planda değişiklik olursa bana haber verirseniz sevinirim. 0532 632 34 36 sevgiler Alper
Maşallah arkadaşa iyi gaz veriyorsun Sen murata bakma abisi.Gönül rızası alınmadan yapılan işin tadı olmaz.Ölene kadar heriki tarafında içinde uhde kalır.Kız evi naz evi derler.Senede 1 defa kız istemeyle ben olsam bende vermem kızımı.Bıktırana kadar göndereceksin.Sonrada alacaksın.
selam millet akşam iş çıkışı Doktor Murat ile Sıhhiye de karşılaştık.Düğüne gittiğimi Toplantıya gelemeyeceğimi söyledim ama sanırım unuttu söylemeyi hafta sonu için birşey düzenlendimi konuşuldumu düğün veya gezi hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
süleyman soran olsaydı inan söylerdim.
hafta sonu cumartesi kocaeline giden var mı?
benim gene yolculuğum geldi de gitsem mi diye düşünüyorum.malum yapacak bir şey yok.bari yol yapalım değil mi?yok başka fikri olan varsa bana nasıl ulaşacağını zaten biliyordur.
ben her daim yollardayım.................
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Şu an bu konu içerisinde 89 kullanıcı var. (0 üye ve 89 misafir)