doktor sayesinde insanın hayal gücü genişliyor
okuduğum en güzel gezi anlatımı
doktor sayesinde insanın hayal gücü genişliyor
okuduğum en güzel gezi anlatımı
teşekkürler devam etmek için iyi bir sebep.
25.yağmur başlayacağı belliydi.ancak bizde en ufak korku emareti yoktu.çaylar içildi yemekler bitirildi.ve ben dönüş için daha güzel yol aramaya başladım.çünki yokuş çok dik ve kaygandı.
26.uzunca bir göl etraf turundan sonra düzgün yol bulamadım ve mecb uren zor geliş yolunu geri dönüşe karar verdik.
27.ben dönüşde zor lu çıkışın tam ortasında sıfır asvalt lastiklerim nedeni ile çıkamadım(benim lastikler michelin süpersport gibin bişey silik).mecburen motordan inip itmeyi denedim.ama gücüm yetişmedi
28.davut kardeş benden daha tecrübeliydi ve benim çıkamadığım yerden daha güçlü mz ile çıktı ve dönüp benim motora el attı(bende ybr 125 var).
29.az takviye ve motoru elle 1. vitesde yokuştan çıkarttım.
30 davut arkadaşımız geri dönerek arkadaki ikiliye bakmaya döndü.
devamı var(ee kolay değil resim yok bişey yok radyo tiyatrosuna çevirmezsek heyecanı nasıl tadacaksınız ?)
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
doktor ne demek istediğini anlamadım sanki saklı gizli mi gidiyordum ben bu sitedeki arkadaşların buluşmasına sanki Ana sayfada çıktıysa eğer bu fotoğraf hemen yanımda duran kişi geçen hafta motosiklet kazasında hayatını kaybeden arkadaşımız Şevki'ninde yer aldığı bir fotoğraf olmasından ibarettir ayrıca dahada dikkatli ararsan aynı siteyle katıldığım iki gezinin fotolarınıda görebilirsin araştırmana yardımcı olsun sevgili doktorum
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
dokto noldu? kurudun kaldın? Anlatmıyon artık..... Devamı nerede?
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...numuz-var.html
Duyurular kısmına bir de pazar günü hayırlı bir aktivite ekledik. Bekliyoruz görüşmek üzere..
31.ben tepeden uzunca müddet 3 arkadaşı görme umuduyla baktım.tabii emrah ın en büyük hatası benim başka yol arama alternatifimi beklemeden o dik yokuşu inmesi idi.davut ve berber de zaten sırf onun o yokuşu tekrar çıkamayacağını bildiklerinden dönmüşlerdi.
32.ben sonunda 3 arkadaşı bir motor iterken gördüm.motor malesef inat etmiş çalışmıyordu.bu arada hafiften yağmur serpiştiriyor hava da çılgın gök gürültüleri gümbürdüyordu.arkadaşlar çılgınca bir sağa bir sola motoru ittirip vurduruyorlardı.sonunda motor sanki çalışır gibi oldu ve arkadaşlar gözden kayboldular.ben de umutsuzca onları 15 dakka bekledim.anlaşılan ya motor tekrar stop etmiş ya da dik yokuşu çıkamayacaklarına karar verip başka yönden dolanma kararı almışlardı.
devamı var(bu hikaye bitmezzz.).........
Ammaaan . Benim motorda bişi yok sadece aküsü boşalmış . Küheylanla aramızdaki oryantasyon süreci henüz dolmadı. Kontak açık kalmış şarj ettik düzeldi .
33.meğer arkadaşlar dik yokuşu çalışmayan motorla çıkamayacaklarını anladıklarından yolu uzatmışlar.
34.davut arkadaş ve benim motor tepe başında diğerleri meçhul yolda iken davut arkadaşımızı motorunu diğer yola indirmemi rica etti.ancak ben ayaktan çalıştırmalı 2 zamanlı mz i çalıştıramadım.sadece kendi motorum ile yarı çamurlu tarlalardan bayırlardan dönüş yoluna koyuldum.
35.dönerken arkadaşların yolu bulduklarını fark ettim.ancak yağmur iyice coşmuş gelirkenki temiz yollar çamur deryasına dönmüştü.bazen motorlr geçemeyecek kadar derin çamur birikintileri olmuştu.bu durmuda tarladan otların arasından geçerek döndük.ama asker emrahın 8000. vurdurmasına rağmen pegaso su çalışmıyordu.benim gözüm değdi biliyorum.ama allahtan her dakka düşen emrah bu defa motoru çalışmadığından benim nazarım ile 2 teker üstünde kalabilmişdi.
36.dönüş yolundaki tek engel çamur değildi.bir anda içinden geçtiğimiz dereler sel olmuş üstümüze üstümüze geliyordu.
devamı var(şşt berber koysana şu fotoları ya millet inanmayacak ya.)
Bu hafta Anatolia da yapalım bir daha ki hafta da Batman da yaparız Murat abi.
Neden mi Gürcel abi ve ben şimdi yola çıksak anca geliriz de ondan
Berberin fotoğraf makinesi yeniydi, o yüzden fotoğrafları yüklemek için naz yapıyor zannımca
Geliyoruz geliyoruz yuuppiiiii, inşallah tabiiii
motorla gidecek varmı ona göre geleyim bende!arabadan pek hoşlanmamda
Selamlar...ankarada tavsiye edeceğiniz usta var mı?
Nasıl ulaşabilirim metin ustaya? adresini biliyor musunuz?
1.motorunuz nedir?metin usta japon motorlar dışında malesef çinli motorlara bakamıyor.
2.kendinizi sevdirebilirseniz tabiri metin usta gibi dost canlısı ve örneğine ankaradaaa rastlayamayacağınız kadar dürüst bir usta için yakışı kalmayan bir tanımlama.siz ne kadar doğru ve dürüst bir insansanız kime giderseniz gidin aynı yaklaşımı yakalarsınız.
3.metin usta ostim e giderken gimat içinde sanayi sitesinde başkent motosiklet in sahiplerindendir.
Selamlar..Motorum çinli...Muhtemelen elektirikle ilgili bir sorunum var .Çinli motorlara karşı tavrı katımı Metin ustanın...? Eğer dokunmaz bile motoruna diyorsanız başka önerebileceğiniz usta var mı?
kısmetse 1 haftaya kadar ankaraya geliyorum..
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)