[QUOTE=Arkadaşlar şu konularda yardımcı olursanız sevinirim..Ankara da motosiklet kullanmak nasıl tehlikeli mi? Daha önce hiç tecrübem olmadığı için hafif bi tırsma mevcut... birde 1-2 ay önce rampada arabayla u dönüşü yaparken bi motor çarptı kapıdan hafifçe...allahtan yavaştı hiç bişey olmadı çocuğa..ama bende hiç görmedim aynadan falan karanlıkta...bu olay tırsıttı beni...
İş için takım elbise giydiğimden dolayı (Mayıs 15-eylül 15 serbest kıyafet) kışın kullanamayacağım hafta içi..belki hafta sonları...ama o zmanada soğuklar başlıyor...bunun çaresi var mı yoksa herkes garaja mı bırakıyor motosikleti..
birde Ankara da motosiklet piyasası nasıldır...kısa zamanda çıkarabilir miyim elimden yoksa patlar mı....2. el bi çinli chopper üdşünüyorum ama yaşattığı sıkıntılardan dolayı CBR 125 r bile düşünüyorum ama tarzı bana uygun değil fiyatı yüksek ve daha tehlikeli.....fakat satışı kolay olur die düşünüyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim...[/QUOTE]
ilk önce hoşgeldin.
Ankara,da değil hemen hemen trafık olan her yerde motor kullanmak bıraz sorunlu oluyor.ama tenha yerlerde alıştırma yaparsan daha ıyı olur.bak mesela u dönüşü yaparken sana motorlu bırısi çarpmış.o durumu kendınle kıyasla sonra tehlıkelımı veya guvenlımı kendınde karar verebilirsin.
elbise konusunda da maddi açıdan sıkıntı yaşamassan full koruma alderim.yani korumalı mont,pantolon,eldiven,bot,vs.vs.ayrıca aldığın elbıselerde gece görünür olmasına dıkkat et.biraz kalıtelı elbise alırsan yağmur çamur demeden binebilirsin.
motor hakkında da sadece şunu diyebilirim çin,liden uzak dur
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
cvp veren arkadaşlara çok teşekkür ederim...forumda şakacı arkadaşlar da varmış...forumu 1 aydır takip ediyorum...buradakiler sayesinde bi çok şey öğrendim..ama dikkat ederseniz sorduğum sorular genelde Ankara ile ilgili...sorduğum sorulara araştırmalarım sırasında cevap bulamadığım için sordum zaten...
Peki bu toplantılar nerde oluyo ve kapsamı nedir...motorlarla mı toplanıyorsunuz ve geziye mi çıkıyorsunuz yoksa sadece bi buluşup sohbet muhabbet mi oluyor..? rutin toplantılar var mı yoksa belli olmuyor mu ne zman olacağı...
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/
buradan butun gezılere ,toplantılara bakabilirsin
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
yine mesaim bitiyor.ben gene yollara vuracam kendimi.her akşam ayrı bir güzel oluyor ankara.ve gene telim olanlar bakarsınız müsait olur bir yere çekeriz motorları.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
s.a batı komsunuz eskısehirden kucak dolusu slm ...
arkadasım mt il guruplarında kımse yenı eskı dıye bır kenara atılmaz sohbete katıl sorunu yaz arkadaslar ve ben elımden geldıgınce herseye yardımcı oluruz benı daha cok eskısehır mt de bulursun ama burada her turlu sorununa cevap bulabılırsın
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Böyle ara sıra toplanıp diğer il başlıklarına ziyarete filan gidelim yaw. Herkes kendi ilinde tıkılıp kalıyor.
mterayes26 hoşgeldin, ne içersin? Aslında Aytaç olsa burda, çok güzel ağırlardı o seni, başlığı falan gezdirirdi
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Ben bir İzmir'i ziyarete gidiyorum gelen var mı Seda sen hevesli gibisin misafirliğe
Gidelim abi, şimdi mi gidiyoruz?
gittim geldim ama İzmir'de kimseler yok Seda başka bir il bulalım tatlı matlı ikram etsinler bize
Abi ben yediklerime dikkat ediyorum bu aralar. Tatlı yemiyim. Sen bi Hatay başlığına bak istersen, künefe falan ikram ederler belki
künefe sevmem kaymaklı ekmek kadayıfı severim ben en iyisi Afyon sanırım
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)